Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bizim bu ayki son kalemizdin senide kirmizilara verdik... Saka bi tarafa hakkimizda hayirlisi olsun canim. Su mübarek gunde yuce rabbim bize hayirli, saglikli evlatlar versin... Belki guzel bi yilbasi hediyesi olurlar bize...

Sen bizim bu ayki son kalemizdin senide kirmizilara verdik... Saka bi tarafa hakkimizda hayirlisi olsun canim. Su mübarek gunde yuce rabbim bize hayirli, saglikli evlatlar versin... Belki guzel bi yilbasi hediyesi olurlar bize...

İnsallah canım umarım bu ay hep birlikte guzel haberlerimizi burda paylasırız

GUNAYDİN HERKESE Kizlarrrrr nerelerdesiniz.... Tnscn ,yldzdnz huuu komsular sesiniz solugunuz cikmiyor....

selam kızlar
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum.
umarım bu ay sizin ayınız olur

Bu ay hepimizin ayı olsun inşallah kuzum
Tablomuzu da oluşturalım da takipte olalım artık

ayyy ne yapmak istediğimi bilmiyorumki ben hala karar veremedim
bi kpss ye hazırlanacağım şubata kadar erteleyeyim diyorum
bi bitkisel desteklerle karı koca dopinglenelim diyorum
bi en iyisi doktora gideyim yine klomen ve iğne takibi olsun diyorum
bide akışına bırak diyorum
ama akışına bırakmayı bir türlü beceremiyorum

Selam arkadaslar ben kendi durumumu anlatayim ben persembe gunu test yaptim negatif cikti ama cuma gunu tekrar baktim cift cizgi gordum gorunecek derecede silik cizgi gordum kan testi yaptim 1,25 cikti ben hamilemiyim degilmiyim anlamadim lutfen cevap

ıdrar testlerı tam doğru cıkmıyo bıldıgım kadarıyla kan testı kesın sonuç verır oda negatıf adet olmasssan tekrarrla kan testını belkı gec döllenme felan olur yukselırse

ayrıcada perşembe gunu yapıp testı cuma gunumu baktın teste anlamadım ?

canım 5 den aşağısı negatif diye biliyorum dilersen birkaç gün sonra tekrar et testi

Persembe idrar testi yaptim cikmadi cuma sabahi bakttim birde ne goreyim cift cizgi ben hemen kan tahlili yaptim 1.25 canim birde idrarim bulanik tortular birde beyaz seyler hamilelikle alakasi var mi

Persembe idrar testi yaptim cikmadi cuma sabahi bakttim birde ne goreyim cift cizgi ben hemen kan tahlili yaptim 1.25 canim birde idrarim bulanik tortular birde beyaz seyler hamilelikle alakasi var mi

o zaman test negatif canım üzerinden çok saat geçmiş. idrarındaki bulanıklık ve tortu sadece hamilelik belirtisi değildir. idrar yolları enfeksiyonu veya iltihaplanma olabilir

nasılsın cimcimesultan ?? epeydir göremiyrdum seni nasılsın nasıl gidiyorr

yarın yada yarından sonra bir aha test yatır cnm eğer gittikçe yükseliyorsa hamilessin demektir!!!inşallah hamişssindir cnm Allah gönlüne göree versin

nasılsın cimcimesultan ?? epeydir göremiyrdum seni nasılsın nasıl gidiyorr

selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.
epeydir girmiyordum değişik ruh hali içindeyim ne yapmak istediğime karar veremiyorum burayada girmedim kafam dağılsın diye ama uzak kalamıyorum işte :)))

sen nasılsın

aynen bende bazen uzk kalmak istediğim zamanlar oluyor bebiş konsunu az da olsa kafmdan atabilmek için ama olmuyor iştee!!
canım bol bol ayete kursi oku çok iyi geldiğine inanıyorum ben sıkıntılı olduğumda bna iyi gelen tek şey dua canm ...
bebiş tedavisine başlıyorum ayın 15 inden sonra !!hakkımızda hayılısı cnm bu ay regl olmadım tet yaptım negatifff soğan suyuna başladım 6 gün bitti bilee inşallah gidene kadr faydsı olur tahlillerim normal çıkarr pko illetinden kurtulmak istiyorum artıkkk

selam arkadaşlar .. bende yeni sayılırım okudum herkesin nasıl umutla bekleyip hüsranla sonuçlandığını ...her ay bitmek bilmeyen umutlar yeşertip sonunda boynumuzu büküyoruz benimde martta iki yıl olucak bu yolda beklemeye başlayalı...bu ay klomen+ovitrelle oldum bugünde 10.günüm ama hiç umudum yok nedense ....4 gün kaldı belli olucak sonuç ...merak eden olursa yazarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…