Piiiissstttt varmi gelen giden....
bende halenn gelen giden yokk:18:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bizim bu ayki son kalemizdinsenide kirmizilara verdik... Saka bi tarafa hakkimizda hayirlisi olsun canim. Su mübarek gunde yuce rabbim bize hayirli, saglikli evlatlar versin... Belki guzel bi yilbasi hediyesi olurlar bize...
GUNAYDİN HERKESEKizlarrrrr nerelerdesiniz.... Tnscn ,yldzdnz huuu komsular sesiniz solugunuz cikmiyor....
Bu ay hepimizin ayı olsun inşallah kuzum
Bu ay hepimizin ayı olsun inşallah kuzum
Tablomuzu da oluşturalım da takipte olalım artık
Selam arkadaslar ben kendi durumumu anlatayim ben persembe gunu test yaptim negatif cikti ama cuma gunu tekrar baktim cift cizgi gordum gorunecek derecede silik cizgi gordum kan testi yaptim 1,25 cikti ben hamilemiyim degilmiyim anlamadim lutfen cevap
Selam arkadaslar ben kendi durumumu anlatayim ben persembe gunu test yaptim negatif cikti ama cuma gunu tekrar baktim cift cizgi gordum gorunecek derecede silik cizgi gordum kan testi yaptim 1,25 cikti ben hamilemiyim degilmiyim anlamadim lutfen cevap
Persembe idrar testi yaptim cikmadi cuma sabahi bakttim birde ne goreyim cift cizgi ben hemen kan tahlili yaptim 1.25 canim birde idrarim bulanik tortular birde beyaz seyler hamilelikle alakasi var mi
Persembe idrar testi yaptim cikmadi cuma sabahi bakttim birde ne goreyim cift cizgi ben hemen kan tahlili yaptim 1.25 canim birde idrarim bulanik tortular birde beyaz seyler hamilelikle alakasi var mi
nasılsın cimcimesultan ?? epeydir göremiyrdum seni nasılsın nasıl gidiyorr
selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın.
epeydir girmiyordum değişik ruh hali içindeyim ne yapmak istediğime karar veremiyorum burayada girmedim kafam dağılsın diye ama uzak kalamıyorum işte :)))
sen nasılsın