- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
aynen bende bazen uzk kalmak istediğim zamanlar oluyor bebiş konsunu az da olsa kafmdan atabilmek için ama olmuyor iştee!!
canım bol bol ayete kursi oku çok iyi geldiğine inanıyorum ben sıkıntılı olduğumda bna iyi gelen tek şey dua canm ...
bebiş tedavisine başlıyorum ayın 15 inden sonra !!hakkımızda hayılısı cnm bu ay regl olmadım tet yaptım negatifff soğan suyuna başladım 6 gün bitti bilee inşallah gidene kadr faydsı olur tahlillerim normal çıkarr pko illetinden kurtulmak istiyorum artıkkk
selam arkadaşlar .. bende yeni sayılırım okudum herkesin nasıl umutla bekleyip hüsranla sonuçlandığını ...her ay bitmek bilmeyen umutlar yeşertip sonunda boynumuzu büküyoruzbenimde martta iki yıl olucak bu yolda beklemeye başlayalı...bu ay klomen+ovitrelle oldum bugünde 10.günüm ama hiç umudum yok nedense ....4 gün kaldı belli olucak sonuç ...merak eden olursa yazarım:)
canım soğan suyunu bende iltihap için kullanmıştım çok faydasını gördüm ama kilo verdirdi bana. o yüzden devam edemiyorum.
sen ne tedavisine başlayacaksın.
tatlım ben klomen olda olmazsa çatlaama iğnesi oda olmazsa aşıla yaptırmadan tüp bebek yaptırmayı düüşünüyorumm aşılama benim gözümde zaman kaybııı inşallah soğan suyu beni de zayıflatır cimcimem .........
klomen ve otrivelleyi 3 ay kullandım bi faydası olmadı doktorun dediği günlerde ilişki oldu ama yok sonuç hep kırmızı kart
2 aydır ilaç kullanmıyorum tedaviye gitmiyorum kafamı dinlemek istedim bu ayda olmazsa aralıkta tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.
inşallah müjdeli haberler alırsın canım. doktor bana 12. gün kandaki testte çıkar demişti 2 gün sonra çıkar heralde seninde.
bizede haber ver muhakkak
hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizdennn
inşallah güzel bi haber alırımda paylaşırım...benim klomeni iki iğneyi ise ilk kullanışım zaten olmadı bir ay daha dener bırakırım yan etkileri beni mahvetti zaten klomenin ...yapmıcam ama test fln sıkıldım tek çizgiden gelirse habersiz gelsin bebişim ...
acıkası sormaya çekiniyorum cimcimecim! senin sorununun büyük olduğunu sanmıyorum neden hamile kalamıyorsun sen ?
çekinme canım. sorunumun ne olduğu belli değil sebepsiz yani. ilk hamileliğimden sonra çok sorunlar yaşadım aylarca tedavi gördüm fakat şimdide bebeğim olmuyor işte
rahim yaraları iltihaplar enfeksiyonlar bi sürü dert. doktor hatası yüzünden diyorum bebeğimi kaybetmeme ama benimde çok suçum var belkide rabbim beni böyle cezalandırıyor. sana verdim sahip çıkamadın diyor
tatlım böyle düşünme lütfennnnnnn çok üzülüüm yoksa aynı kaderi aylaşıyoruz senle diyebilirim eğer sebepsiz br rahatsızlığın varsa saan AMH HORMON tahlili yaptırmanı öneririm hormonları normal olup AMH hormonu düşk çıkan çok kadın varmış biraz tuzlu ücreti ama birde hayıt otu kullanmanı önririm dediklerimi araltırırsan sevinirim yazarsam çok uzun olacak sen araştırırsan hem daha iyi bilgiler edinirsin tatlımmm........ bende yedi yıl önce hamiş kaldım stresten düştü bbebğim zor günler yaşadım neyseee hakkımızda hayırlısı diyorummm
bu ay da olmazsa bidahaki ay tekrar doktora gideceğim canım o zaman araştırırım birde hayıt suyunu içtim zaten ben 1 ay kullandım ama bidaha içmedim....
sende ilk çocuk içinmi uğraşıyosun
kaç yıllık evlisin tatlım sen ??? aşılama deneseydin yada tüp bebek düşnmedin mi hiç?
hayıt suyunu 3 ay içmen gerekiyor cnm !benimde ilk bebeğim olacak inşallahhh Allah'ın izniyle........
1 yıl 6 ay 19 günlük canım :)
aşılama ve tüp bebek için 1 yıl daha beklememiz gerekiyor sanırım. ama ben beklemek istemiyoruuuummmmmm
peki hayıtın suyunu hazır mı aldın sen yksa kendinmi hazırladın canım.
ben hazır almıştım içinde siyah tortular vardı yarım çay bardağı hayıt suyunun üzerine normal su doldur iç sabah akşam demişti bana aktar
Kpss ye hazırlık yaparken, bebeği aklından atacaksın. Aaa bir bakmışsın bebek gelmiş
Rose hoşgeldin topige :))
canım eğer maddi yönden imkanın varsa hemen yapmanı öneririm tabi bu benim düşüncemmm!
ben tohumunu aldım ezdim biraz ondan sonra suyu kaynattım demlemeye ıraktım ama soğan suyunu içmeye kara verince bırakmak zorunda kaldım iki kür birden olmuyor biliyorsun !
Kpss ye hazırlık yaparken, bebeği aklından atacaksın. Aaa bir bakmışsın bebek gelmişhiç düşünme ocağa kadar yolumuz var sonrası Allah Kerim
Rose hoşgeldin topige :))
doktor benden yana olmaması için bir sebep göremiyor canım. eylülde yılbaşına kadar deneyin olmazsa ocakta eşinle birlikte gelin onunda testlerini alacağız dedi. bu yüzden yılbaşına kadar deneyeceğiz kendimiz. ama eşim yılbaşında gidemez doktora ancak temmuzda senelik izindeyken gidebilir başka zaman 1 saatliğine bile işi bırakmasına imkan yok bende teklif edemiyorum zaten. temmuzda gidebiliriz ancak. ama o da çok uzak ben bu yüzden herşeyi deniyorum benden kaynaklanan bir problem varsa yada eşimdede problem yoksa hemen olsun diye yoksa temmuza kadar böyle beklemek çok zor
maddiyata gelince aşılama veya tüp bebek ne kadar bilmiyorumki belki beklemeden yaptırabiliriz bile ama ücretleri konusunda bir fikrim yok malesef
hoş budum canım nasılsın ??????
anladım canım eşine sadece en azından sperm testi yaptırmaya yanaştırsan daha iyi olur izin zmanında yok derse eğer hastaneden idrar kabı al 3 gün ilişki pehrizi yapın ... spermi koltuk altına koy sen götür yarım saat içinde yetiştirmen gerek en yakın sana hangi hastaneyse ona götürürsün öylede olur ...aşılama özelde 1000 lira tüp bebekte 4000tl den başlıyor 10.000tl ye kadar uçuyor canım..özelde devlette de yapıyorlar ama yasa gereği beklemek gerekiyorr
canım eşim sorun olsa ilkide olmazdı diyor pek yanaşmıyor zaten burda hastane yok en yakın hastane şehir merkezinde oraya gidip gelmek kafadan 3 saat yapar bu yüzden ısrar edemiyorum. ben bu ay eşimede sperm arttırıcı kürlerden denemek istiyorum şuan keçiboynuzu pekmezi içiriyorum akşamları 1 tatlı kaşığı. zararı olmaz heralde bir problem yoksa. aşılama mantıklı şuan ama onada eşim yanaşmaz işte. benim doğal yollarla hamile kalmam lazım en azından temmuza kadar. yine olmazsa o zaman aşılama düşünebiliriz
anladım canım umarım en kısa zamanda bebeğine kavuursun !!!!! yalnız keşke eşin sabahları aç karnına içebilse daha faydalı olur aama sonuçta içiyor yani oo yönden sıkıntı olmaz ama sonkez bir şey söyleyeyim canım AMH hormonuna baktırmanı öneririm tatlım...
dularım seninle!!!!!!!!
o zaman sabahları içiririm problem olmaz zaten onuda ya bunu içersin yada teste gidersin teste gitmeyesin diye veriyorum dedim o zaman içmeye başladı sabahları içiririm artık. o testide bidahaki ay gittiğimde isteyeceğim doktordan çok teşekkür ederim inşallah bebeklerimiz en kısa sürede bize gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?