- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
hımmm güzel bir yöntem bende öyle yapıp içireyim bari ttalım benimde eşimin spermleri yavaş hareketli ikimizde de srun var bizde günde iki paket sigara içior bırakacağıda yok azaltacağıda bu gidişlee tüp bebeğin bile tutacağından şüpheliyim ve kendimi çok kasıyorum ....her seferinde Allahım hayırlısını ver diyorum hayırsız sa verme diyorum ama bazen bende dediğin gibi değişik ruh haline bürünüyorum maleseff inşallahhh tatlım amiiinnnnnnn bu arada yemek yimeye gidiyorum cnm görüşürüz kendine iyi bak Allaha emanet ol ... kafana takma desemde takacasın biliyorum espiriye bağlayım madem kafana toka tak başka bir şey takma tatlım
Gelirse gelir gelmezse kendi bilir kuzumm napacağızkuzum onuda yapamıyorumki matematik canımı sıkıyo kendi başıma yapamayacağım diğer derslerde sıkıntım yok diyordum ama onlardada eksikmişimhem bebek aklımdan gitmiyoki ders çalışırken bile acaba sınavda hamile olurmuyum bebeğimle girermiyim diye düşünüyorum sürekli.
oooffffff ölcem kahırdan
Sağolasın iyiyim sen nasılsın ??hoş budum canım nasılsın ??????
öyle canım hepimiz için hayırlısı olsun.
evet klomen ve iğne ikisi birden çok yan etki yapıyor insan etkilere bakarak hamilemiyim diye düşünmeye başlıyor. inşallah habersiz gelir o zaman :))
bide iğneyi nereden vurdurdun koldanmı göbektenmi.
doktor bana 3 ay koldan vurmuştu ben etkisini göremedim ama arkadasıma göbekten yapmış kız o ay ikizlere hamile kaldı şimdi doğdular bile.
Kirmizi karti gormedigimiz her gun icin umut vardir.,, gelirsede artik canimiz sagolsun ne yapalim...bizim bebisler nazli :)
valla banada göbekten yaptır dedi dr. daha çabuk etki eder dedi ama ilk ay hamile kalan çok az benimde pek umudum yok olmazsa önümüzdeki ay tekrar denicem iğneyi..
günaydın kızlar.
hepinize hayırlı ve musmutlu haftalar diliyorum
valla benim çok yakın bir arkadasım göbekten yaptırdığı ilk ay tek yumurta ikizlerine hamile kaldı belli olmaz bu işler
imşallah inşallah :) yaa çok istiyorum bende ikiz rabbim nasip ederse...eskiden çok korkardım bu fikirden ama bu kadar zaman bebek hasretiyle yanınca şimdi çok istiyorum...inşallah isteyen herkese nasip etsin ...
Kizzzzzlarrr selammm... Valla hafta sonu bi giremedim topikime ooo bissuru yeni arkadas gelmis. Valls Tnscn ve ben iyice yanliz kalmistik....ne kadar cok olursak o kadar cok guzel haber aliriz...(amiiinnn). Hafta sonu hamis bi arkadasima gittim kiskancliktan ku-dur-dum.... Saka bi tarafa ne yakan soyleyim cok ozendim dogrusu ahhh ahhh Allahim bana kismet eder insallah.,,
Bu arada ben regly donemimin bitmesiyle birlekte biraz dinlenme doneminden sonra bu aya sıkı bir giris yaptiminsallah boyle surdurmeye halimiz kalir... Canim askima sıkı bi cepanelik hazirladim( keci boynuzu pekmezi , findik... ) askim benim yuzumden is yerinde enerji patlamasi yasiyacak. Bide bu ay dokturun verdigi takvimi uygulucam( bundan henuz askimin haberi yok )umarim Aralikta guzel haberler alirim...
Hemen formulu vereyim belki bi ise yarar. benim dongum ortalama 28-30 gun oldugu icin soyle yapti
Adet ilk gunu itibari ile ay dongusu
1-4 gun arasi = adetli zaman sonra 9. Gun iliski( bu gunde sperm cikisi cok onemliymis) 3gun bekle(bekleme suresince sperm cikisi olmayacak)
12,14,16,18.Gun=iliski( sadece 1 kez) (mutlaka) 18. Gunden sonra istersen yap ama yuzde sansi daha dusukmus.
Hemen formulu vereyim belki bi ise yarar. benim dongum ortalama 28-30 gun oldugu icin soyle yapti
Adet ilk gunu itibari ile ay dongusu
1-4 gun arasi = adetli zaman sonra 9. Gun iliski( bu gunde sperm cikisi cok onemliymis) 3gun bekle(bekleme suresince sperm cikisi olmayacak)
12,14,16,18.Gun=iliski( sadece 1 kez) (mutlaka) 18. Gunden sonra istersen yap ama yuzde sansi daha dusukmus.
Kizlar gecen nette gezerken bisey okudum. İliskiden 2 saat once icilen sert bi kahvede( cinsi belirtilmemis o konuda muallakta kaldim) spermleri uyarici etki olusuyomus. Bu konuda bilgisi olan varmi?
Merhaba ben siteye yeni üyeyim geçen ay adetimin son gününde kan testi yaptım ve sonuç 5 günlük hamilelik çıktı çok inanmadim sonra bu ay adet olmayı bekledim ama olmadım bu sefer sağlık o cağına gidip test yaptım ve hamile degilsin dedi arada kaldım hala adet olmadım sonuç ne bilmiyorum .s
Ayyy arkadasim gelmis hosgelmis... Valla nedense bu ay bi rahatim bi rahatim anlatamam... Gerci yazdigim gibi cepaneliklerim cok saglam. İnsallah Minik bebisim bana yilbasi hediyesi gibi gelsin annesini cok bekletmesin...
wuuuuuuuuu bugün 12. günüm bende deneyeyim
evet canım ben yapmıştım bunu ve o ay hamile kaldım. direkt buna bağlamıyorum ama etkisi oluyo
allah allah yaa çok ilginç:44: 5 günlük hamilelik nasıl çıktı 12. gün çıkar kanda. 5 haftalık mı demek istedin:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?