Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allahtan eşim çok sigara içmez günde 10 tane bazen içer 1 paket nerdeyse 3 gün gidiyor. dediğin gibi insan sürekli değişiyor ruh haline göre. umarım sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. afiyet olsun sana

Gelirse gelir gelmezse kendi bilir kuzumm napacağız
sen demiyor muydun bebek siz isteyince değil, kendi isteyince gelirmiş diye

hoş budum canım nasılsın ??????
Sağolasın iyiyim sen nasılsın ??

valla banada göbekten yaptır dedi dr. daha çabuk etki eder dedi ama ilk ay hamile kalan çok az benimde pek umudum yok olmazsa önümüzdeki ay tekrar denicem iğneyi..

Kirmizi karti gormedigimiz her gun icin umut vardir.,, gelirsede artik canimiz sagolsun ne yapalim...bizim bebisler nazli :)

Olacak elbet sabredelim benim hala kırmızılar yok test yaptım 2 kez negatif yarın dr.a gidecem bi umut belki hamişimdir diyorum yarın inşallah kötü bişey demez dr.

valla banada göbekten yaptır dedi dr. daha çabuk etki eder dedi ama ilk ay hamile kalan çok az benimde pek umudum yok olmazsa önümüzdeki ay tekrar denicem iğneyi..

valla benim çok yakın bir arkadasım göbekten yaptırdığı ilk ay tek yumurta ikizlerine hamile kaldı belli olmaz bu işler

günaydın kızlar.
hepinize hayırlı ve musmutlu haftalar diliyorum

valla benim çok yakın bir arkadasım göbekten yaptırdığı ilk ay tek yumurta ikizlerine hamile kaldı belli olmaz bu işler

imşallah inşallah :) yaa çok istiyorum bende ikiz rabbim nasip ederse...eskiden çok korkardım bu fikirden ama bu kadar zaman bebek hasretiyle yanınca şimdi çok istiyorum...inşallah isteyen herkese nasip etsin ...

Kizzzzzlarrr selammm... Valla hafta sonu bi giremedim topikime ooo bissuru yeni arkadas gelmis. Valla Tnscn ve ben iyice yanliz kalmistik....ne kadar cok olursak o kadar cok guzel haberler aliriz...(amiiinnn). Hafta sonu hamis bi arkadasima gittim kiskancliktan ku-dur-dum.... Saka bi tarafa ne yalan soyleyim cok ozendim dogrusu ahhh ahhh Allahim bizlere de kismet eder insallah.,,
Bu arada ben regly donemimin bitmesiyle birlekte birazda dinlenme doneminden sonra bu aya sıkı bir giris yaptim insallah boyle surdurmeye halimiz kalir... Canim askima sıkı bi cepanelik hazirladim( keci boynuzu pekmezi , findik... ) canim, benim yuzumden is yerinde enerji patlamasi yasiyacak. Bide bu ay dokturun verdigi takvimi uygulucam( bundan henuz bizimkinin haberi yok )umarim Aralikta guzel haberler alirim...

Son düzenleme:
imşallah inşallah :) yaa çok istiyorum bende ikiz rabbim nasip ederse...eskiden çok korkardım bu fikirden ama bu kadar zaman bebek hasretiyle yanınca şimdi çok istiyorum...inşallah isteyen herkese nasip etsin ...

valla tuhaf gelebilir ama ben ikiz değil üçüz istiyorum ne alakaysa
bir zamanlar varmsıın yokmusunda tek yumurta üçüzleri vardıya onlardan sonra bu isteğim arttı
aynısından 3 tane. ne şans ama

yeni programın hayırlı olsun canım. keçi boynuzu pekmezini bende kullanıyorum eşime. bu hafta yumurtlama haftam bol enerji lazım ikimizede
senin doktorunun verdiği takvimi merak ettim canım :44:

Hemen formulu vereyim belki bi ise yarar. benim dongum ortalama 28-30 gun oldugu icin soyle yapti
Adet ilk gunu itibari ile ay dongusu
1-4 gun arasi = adetli zaman sonra 9. Gun iliski( bu gunde sperm cikisi cok onemliymis) 3gun bekle(bekleme suresince sperm cikisi olmayacak)
12,14,16,18.Gun=iliski( sadece 1 kez) (mutlaka) 18. Gunden sonra istersen yap ama yuzde sansi daha dusukmus.

İnş guzel haberlerini alırızzz canım :))

Ayyy arkadasim gelmis hosgelmis... Valla nedense bu ay bi rahatim bi rahatim anlatamam... Gerci yazdigim gibi cepaneliklerim cok saglam. İnsallah Minik bebisim bana yilbasi hediyesi gibi gelsin annesini cok bekletmesin...

Kizlar gecen nette gezerken bisey okudum. İliskiden 2 saat once icilen sert bi kahvede( cinsi belirtilmemis o konuda muallakta kaldim) spermleri uyarici etki olusuyomus. Bu konuda bilgisi olan varmi?

Merhaba ben siteye yeni üyeyim geçen ay adetimin son gününde kan testi yaptım ve sonuç 5 günlük hamilelik çıktı çok inanmadim sonra bu ay adet olmayı bekledim ama olmadım bu sefer sağlık o cağına gidip test yaptım ve hamile degilsin dedi arada kaldım hala adet olmadım sonuç ne bilmiyorum .s

wuuuuuuuuu bugün 12. günüm bende deneyeyim

Kizlar gecen nette gezerken bisey okudum. İliskiden 2 saat once icilen sert bi kahvede( cinsi belirtilmemis o konuda muallakta kaldim) spermleri uyarici etki olusuyomus. Bu konuda bilgisi olan varmi?

evet canım ben yapmıştım bunu ve o ay hamile kaldım. direkt buna bağlamıyorum ama etkisi oluyo

allah allah yaa çok ilginç:44: 5 günlük hamilelik nasıl çıktı 12. gün çıkar kanda. 5 haftalık mı demek istedin:44:

Ayyy arkadasim gelmis hosgelmis... Valla nedense bu ay bi rahatim bi rahatim anlatamam... Gerci yazdigim gibi cepaneliklerim cok saglam. İnsallah Minik bebisim bana yilbasi hediyesi gibi gelsin annesini cok bekletmesin...

Rahat olmak daha ıyı malum stres ıyı gelmıyoo :)

Bebişler gelene kadar denenmedık yontem kalmıcak kanımca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…