- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
aynen bende bazen uzk kalmak istediğim zamanlar oluyor bebiş konsunu az da olsa kafmdan atabilmek için ama olmuyor iştee!!
canım bol bol ayete kursi oku çok iyi geldiğine inanıyorum ben sıkıntılı olduğumda bna iyi gelen tek şey dua canm ...
bebiş tedavisine başlıyorum ayın 15 inden sonra !!hakkımızda hayılısı cnm bu ay regl olmadım tet yaptım negatifff soğan suyuna başladım 6 gün bitti bilee inşallah gidene kadr faydsı olur tahlillerim normal çıkarr pko illetinden kurtulmak istiyorum artıkkk
canım soğan suyunu bende iltihap için kullanmıştım çok faydasını gördüm ama kilo verdirdi bana. o yüzden devam edemiyorum.
sen ne tedavisine başlayacaksın.
selam arkadaşlar .. bende yeni sayılırım okudum herkesin nasıl umutla bekleyip hüsranla sonuçlandığını ...her ay bitmek bilmeyen umutlar yeşertip sonunda boynumuzu büküyoruzbenimde martta iki yıl olucak bu yolda beklemeye başlayalı...bu ay klomen+ovitrelle oldum bugünde 10.günüm ama hiç umudum yok nedense ....4 gün kaldı belli olucak sonuç ...merak eden olursa yazarım:)
klomen ve otrivelleyi 3 ay kullandım bi faydası olmadı doktorun dediği günlerde ilişki oldu ama yok sonuç hep kırmızı kart

2 aydır ilaç kullanmıyorum tedaviye gitmiyorum kafamı dinlemek istedim bu ayda olmazsa aralıkta tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.
inşallah müjdeli haberler alırsın canım. doktor bana 12. gün kandaki testte çıkar demişti 2 gün sonra çıkar heralde seninde.
bizede haber ver muhakkak