Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun laves1986 nin guzel haberini duyunca dayanamadim bende evdeki testi yaptim ama ilginc bisey oldu. Damlatma sonrasi pembelesesen kit o renkte kaldi sonra C kisminda belli belirsiz tek cizgi cikti ama T kismi pespembe oldugu icin ciktimi cikmadimi anlamadim. Sizce testmi bozuk tekrarlayim mi yoksa negatif bosuna ugrasmayim mi ?

ayyyy inşallah hamilesindir.bence tekrarla için rahat etsin veya bi kan testi yaptır daha kesin olsun.

ayyyyyyy çok çok sevindim canım.umarım doktorda da kesinleşir durumunda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini:)))))
darısı tüm isteyenlere

daha çok yeni cnm adetim sadece 3 gün gecikti yarın bakalım görünecekmi ultrasonda :) inşallah hayırlısıyla alırım kucagıma:) allah isteyen herkese nasib etsin inşallahhh:)

Bu ayda husranla sonuclandi.,,ne yaparsam yapiyim olmayinca olmuyor demekki. Yapicak biseyimiz yok. Hayallerimi bir sonraki aya erteledim... Neyse ki guzel haberler alan arkadaslarimizda var. Allah nazardan saklasin onlari :nazar:

Bu ayda husranla sonuclandi.,,ne yaparsam yapiyim olmayinca olmuyor demekki. Yapicak biseyimiz yok. Hayallerimi bir sonraki aya erteledim... Neyse ki guzel haberler alan arkadaslarimizda var. Allah nazardan saklasin onlari :nazar:

aaa çok üzüldüm.ama yanlış hatırlamıyorsam senin bat benimkinden sonraydı diye hatırlıyoruuuuum.benim bat bugun çunku.
ne oldu kırmızılar erken mi geldi de bu kadar kesin söyledin canım???????*

baaaak
işte geldim burdayım seni yalnız bırakmamak için KIRMIZIlandım bendeeeeeee:)
bu ay nasip değilmiş:)))))

baaaak
işte geldim burdayım seni yalnız bırakmamak için KIRMIZIlandım bendeeeeeee:)
bu ay nasip değilmiş:)))))

Canimin ici dogru hatirliyosun normalde carsambaydi ama dun aksam kirmizi karti gordum 29 gun oldu bu ay. :1: bu gidisle biz bi bakmisiz ayni anda hamis kalmisiz. Artik onumuzdeki maclara bakicaz:1:
Bu ay su incir kurunu yapsammi diyorum bide anneme rica ettim benim icin 41 gun meryem suresini okuyacak.
Doktorun takviminide umarim uygulayabilirim. Ayakkarimida tavana assam mi sence minikler yolu sasirmasin :1: :1:

Canimin ici dogru hatirliyosun normalde carsambaydi ama dun aksam kirmizi karti gordum 29 gun oldu bu ay. :1: bu gidisle biz bi bakmisiz ayni anda hamis kalmisiz. Artik onumuzdeki maclara bakicaz:1:
Bu ay su incir kurunu yapsammi diyorum bide anneme rica ettim benim icin 41 gun meryem suresini okuyacak.
Doktorun takviminide umarim uygulayabilirim. Ayakkarimida tavana assam mi sence minikler yolu sasirmasin :1: :1:

Bende sancılardan hıssedıyorum hastalanıcam sanırııım artık dıger aya kallcak umutlarr

Bende sancılardan hıssedıyorum hastalanıcam sanırııım artık dıger aya kallcak umutlarr

Yaaa ya ya olmasin seninki bari olmasin... Onumuzdeki aya daha sıkı calısıcaz artık ne yapalım.... Bu arada ikimizde yanlis hatirlamiyosam 4. Aya baslicaz... Bu ay icin kocacigima cok hain planlarim var( keh keh keh). Simdiden özür dilerim askim biraz yorucsm seni ama ne yapalim hersey minnak mercimegimiz icin .... :1: :1:

Son düzenleme:
Yaaa ya ya olmasin seninki bari olmasin... Onumuzdeki aya daha sıkı calısıcaz artık ne yapalım.... Bu arada ikimizde yanlis hatirlamiyosam 4. Aya baslicaz... Bu ay icin kocacigima cok hain planlarim var( keh keh keh). Simdiden özür dilerim askim biraz yorucsm seni ama ne yapalim hersey minnak mercimegimiz icin .... :1: :1:

Bugun sabah leke gordum dahada devamı gelmedı yarına kadar gelır kanımcaaa aynen canım benimde 4.ayım olucak aylar gecince daha cok takmaya başlıyoruum galibbaaa

Bugun sabah leke gordum dahada devamı gelmedı yarına kadar gelır kanımcaaa aynen canım benimde 4.ayım olucak aylar gecince daha cok takmaya başlıyoruum galibbaaa

Bidaha olmadiysa belkide yerlesme kanamasidir olamazmi.... Ayyy keske oyle olsa ne dersin bir ihtimal hala hasta olmadigina gore...

Benım kırmızılar daha gelmedı ama merak edıp test yaptım ve her zamanki gibi tek çizgiii :(

Bu testler bizi sevmiyor anladik onu :1: ama daha dur belki gec dollenmedir belki daha idrara gecmrmistir.... Ben umutluyum valla senden...merakli bir sekildede bekliyorum haberlerini...

Back
X