İyi akşamlar
kızlar gebelik testleriniz silik bile çıksa hamilesiniz demektir negatif değil
hayırlı olsun :)[/QUOTkızlarrr günaydın :) şusaat oldu ve adet olmadım :) ama beklemekteyim bugünü atlatırsam hayırlısıyla inşallah :) bakalım gün nasıl sonuçlanacak :) inşallah hamileyimdir. dua edin :)
İyi akşamlar
kızlar gebelik testleriniz silik bile çıksa hamilesiniz demektir negatif değil
hayırlı olsun :)[/QUOTkızlarrr günaydın :) şusaat oldu ve adet olmadım :) ama beklemekteyim bugünü atlatırsam hayırlısıyla inşallah :) bakalım gün nasıl sonuçlanacak :) inşallah hamileyimdir. dua edin :)
slm kızlarrrrr:) ben olmadım şu durumda bir gün geçti yarına kadar sabredecem e hemen test alacam :) bakalım sonuç ne diecek:)
slm kızlarrrrr:) ben olmadım şu durumda bir gün geçti yarına kadar sabredecem e hemen test alacam :) bakalım sonuç ne diecek:)
Ayyy insallah minik seninledir.... Eger gebelik testi silik bile cikmis olsa gebelik var demek.Bak heyecan sardi beni... Benimde 6 kasim insallah bende olmamda minigime kavusurum. Gerci hafif bulanti disinda bisey yok gibi. Gerci o bulanti psikolojik bence...
4-5 gün önce yapılan testin kesin dogruluk payı var mıdırr
Canim eger gebelik ayin baslarinda olustuysa zaten ayin sonuna kadar idrara gecer. Ama ayin sonlarina dogru olustu ise daha gecmemis olabilir. Zaten dollenmenin yaklasik 10 gun oldugunu dusunursek anca idrara gecer...
Ayyy insallah minik seninledir.... Eger gebelik testi silik bile cikmis olsa gebelik var demek.Bak heyecan sardi beni... Benimde 6 kasim insallah bende olmamda minigime kavusurum. Gerci hafif bulanti disinda bisey yok gibi. Gerci o bulanti psikolojik bence...
kızlarrrrrr test yaptım hemde arka arkaya iki kere veeeeee:) iki çizgi çıktı:) salı günü doktora gidecem :)bakalım:)
kızlarrrrrr test yaptım hemde arka arkaya iki kere veeeeee:) iki çizgi çıktı:) salı günü doktora gidecem :)bakalım:)
Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsunboyle guzel haberleri insallah bizde aliriz. Esinde cok sevinmistir eminim. Nasil verdin haberi
Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsunboyle guzel haberleri insallah bizde aliriz. Esinde cok sevinmistir eminim. Nasil verdin haberi
inşallah cnm allah asib etsin :) eşim urfada öğretmenlik yaptığı içintestin resmini çekip gönderdim :) havalara uçtu:)
Selamun aleyküm arkadaslar bugun adetime 2 gun var test yapiyim dedim isten gelince yaptim ve ikinci cizgi cok belliydi sizce gercekten pozitifmi
inşallah cnm allah asib etsin :) eşim urfada öğretmenlik yaptığı içintestin resmini çekip gönderdim :) havalara uçtu:)
Canim ya cok ozel olmazsa ne kadar zamandir deniyodunuz birde bu ay farkli ne yaptin ?
Canim ya cok ozel olmazsa ne kadar zamandir deniyodunuz birde bu ay farkli ne yaptin ?
vallahi cnm sadece 9 gün denedik ben temmuzda evlendim 4 temmuz 2013 ve daha yeni denedik
Canim 5 aydir deniyorduk bu ay gun asiri iliski yataktanda 1 saat kalkmiyordum birde sey neslenin musli diye tahilli kuru uzumlu findikli bi sutle icilen biseyi var ondan yedim
Super valla o zaman cok sanslisin. Taze evlilere minnak bebis super valla...vallahi cnm sadece 9 gün denedik ben temmuzda evlendim 4 temmuz 2013 ve daha yeni denedik
O nedemek oyle kimin cvp verdigi ne farkeder. Sonucta hepimiz birsekilde birbirimize destek olmak icin burdayiz. o yuzdende her bilgi cok kiymetli... Bende 3. Ayimdayim ve cok mutsuzum 3 gun var ama bu ayda bisey yok eminim...
Super valla o zaman cok sanslisin. Taze evlilere minnak bebis super valla...
ayyyyyyy çok çok sevindim canım.umarım doktorda da kesinleşir durumunda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini:)))))
darısı tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?