faydasi gorulur iki ay ust uste icmek gerekAy regl sancısı dedin de tepe tüylerim dikildi. Düzenli olarak her ay cektigim ızdırap. 3.5 saat araliksiz cok siddetli agri cektigimi bilirim. Hep diyorum hamile olsam 50 kere dogururdum simdiye diye. O an belden asagimi kesip atasim geliyor. En az 2 kez istifra ediyorum agridan. Allah dusmanimin basina vermesin.
Arkadasim bir ara civanpercemi diye bi ot onermisti. Aktarlarda falan satiliyor, regl tarihinden 1 hafta once icmeye basliyormussun. Ben duzenli icmedigim icin bi faydasini goremedim ama duzenli icilirse belki faydasini gorursun.
Bir de ılık duş cok iyi geliyor. Dustan cikinca da sicak su koyuyorum bacaklarima belime falan hafifletiyor.
Kızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
nefret ediyorum daha dün ağlayarak uyudum resmen hapım bitmiş dolorex kullanıyorum ben 5 dakkada kesiyor sağolsunKızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
bazen ikinci ya da 3. çocukta geçtiği de oluyormuşAblam da aynı böyleydi gitmedgi doktor kalmadı doktorlar ona evlenip bi cocuk yapınca geçeceğini söyledi gerçekten de öyle oldu çocuktan sonra regl olduğunu bile hisetmyo evli misin bilmiyorum ama ayaklarını sıcak tut ayaklarına ve karnına sıcak su torbası koy ve mümkün olduğunca ilac alma keser seni daha cok canın yanar
Sıcak su torbasını karnına koyma sakın çok tehlikeli yapışıklık yapıyor bir penyeye falan sarSağ ol canım sıcak su torbası var zaten şuan Karnım yandı artıkAda çayını denicem ama Teşekkürler
Bol bol ılık su iç canım... Ama sıcağa yakın ılık su... Benimki öyle geçiyordu... Evlenmeden önce çok şiddetliydi evlendikten sonra azaldı bayaKızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?