• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay aynı sorunu yaşamaktan bıktım.

ben senin gibiydim
tüm vücut sistemim çöküyordu adeta
şöyle bir yol buldum ilk gün ya da olacağını anladığım gün muz yiyorum o midemi ve diğer organları
rahatlatıyor ayrıca muz adet sancısına da iyi geliyor
sonra hemen ayağımın altına sıcak su koyup ağrı kesiciyi içip ağrıdan kıvranırken sızarak uyuyorum

Söylendimi biliyorum ama benim regl agrilarimda cok siddetli olurdu. Uc ay önce spora basladim ve o zamandan beri cok ama cok azaldi evet hayla var ama normal düzeyde.

Hamile olduğum için 3 aydır raahatım. :D
Bende de aşırı ağrı oluyordu. Yaz bile olsa elektirikli battaniyeyi açıp içine giriyordum. Çok rahatlatıyordu. Bir de papatya çayı içiyordum. Bol bol su içiyordum.

Kızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Bende aynı sorunu yaşıyorum her ay, biktim valla, aktardan civanpercemli papatyali çay aldım, çok acı geldi, içemedim, melisa çayı aldım.
Dr.adetin olmadan 1 hafta önce günlük 1 tane ağrı kesici al dedi ama arada öyle kramplar giriyoki nevrim dönüyor.....

yapacak bişi yok, bazılarının sancılı gecer
benımde öyle. agrı kesıcı, bıtkı cayları fılan işte

Adet döneminde değil öncesinde yapmanız lazım bişiler. En güzeli spor onun en güzeli de pilates. Haftada üç gün yapmaya başla gör bak nasıl azalıyor belki de hiç kalmaz kişiye göre değişiyor tabii ağrı azalması

ben senin gibiydim
tüm vücut sistemim çöküyordu adeta
şöyle bir yol buldum ilk gün ya da olacağını anladığım gün muz yiyorum o midemi ve diğer organları
rahatlatıyor ayrıca muz adet sancısına da iyi geliyor
sonra hemen ayağımın altına sıcak su koyup ağrı kesiciyi içip ağrıdan kıvranırken sızarak uyuyorum

Katılıyorum. Muzdaki potasyum iyi geliyor. Potasyumun vücuda bağlanmasını arttırmak için muzu yanında bir bardak sütle yiyebilirsiniz.

Benimde tam tersi hiç sancım olmuyor. Regl olmadan yarım saat önce falan dizim ve karnım ağrır onun dışında şikayetim yok. Korkuyorum acaba bir problem mi var normal değil mi diye o_O

Benimde tam tersi hiç sancım olmuyor. Regl olmadan yarım saat önce falan dizim ve karnım ağrır onun dışında şikayetim yok. Korkuyorum acaba bir problem mi var normal değil mi diye o_O
Benim hiç ağrım olmazdı, son bir kaç aydır ağrıdan ölüyorum, bir doktora gideceğim bakalım neden böyle bir değişiklik oldu :KK43:

Kızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Ben de her ay iğne vuruluyorum :( çok şiddetli oluyor..Bir sürü doktora gittim bir sorun olmadığını söylediler.Şu an ben de sancıdan ölüyorum :( :( Affedersin tuvalete sık sık çıkmaya çalışıyorum ve banyo yapıyorum beni bunlar az da olsa rahatlatıyor.Bir de bazı pozisyonlarda ağrı azalıyor yatağın içinde o pozisyonu bulup öyle duruyorum.İnanın ağrıdan yorgun düşüp öyle uyuyabiliyorum anca.

Ben de her ay iğne vuruluyorum :KK43: çok şiddetli oluyor..Bir sürü doktora gittim bir sorun olmadığını söylediler.Şu an ben de sancıdan ölüyorum :KK43: :KK43: Affedersin tuvalete sık sık çıkmaya çalışıyorum ve banyo yapıyorum beni bunlar az da olsa rahatlatıyor.Bir de bazı pozisyonlarda ağrı azalıyor yatağın içinde o pozisyonu bulup öyle duruyorum.İnanın ağrıdan yorgun düşüp öyle uyuyabiliyorum anca.
canım hangi iğneyi vuruluyorsun?

Ben de her aay oyleyim resmen dogum sancisi cekiyorum. Karnima sicak su koyuyorum. Zarari yok. Doktorun oyle soylemee nedeni. O agri adet sancisid degil apandist agrisi da olabilir. Sicak su torbasi koyarsan bu apseyi olgunlastirir ve patlatir. Bu yuzden karna sicak su koymayin diyolar. Yoksa yumurtaliklara falan bi zarari yok aksine agrilarda zaten sicak uygulama yapilir

ya majezikle novalgin de bende öyleydim ikinci hapı mutlaka atıyordum aleve denedim en son çareyi dolorexte buldum şak diye kesiyo ya :KK14:

ya arkadaşlar dayanmaya çalışsanız sürekli ağrı kesici içmek de hiç iyi birşey değil yazık vücudunuza :( ben de çok kötü oluyorum ağrı halsizlik tansiyonum düşüyo ama ne kdr zor olsa da dayanıyorum 1-2 günde sürüyo yani çok kötü çünkü ilaç içmek. bazen o ağrı başıma vuruyor o zaman içmek zorunda kalıyorum başımın ağrısını hiçbirşey geçirmez çünkü ilaçtan başka

ya arkadaşlar dayanmaya çalışsanız sürekli ağrı kesici içmek de hiç iyi birşey değil yazık vücudunuza :KK43: ben de çok kötü oluyorum ağrı halsizlik tansiyonum düşüyo ama ne kdr zor olsa da dayanıyorum 1-2 günde sürüyo yani çok kötü çünkü ilaç içmek. bazen o ağrı başıma vuruyor o zaman içmek zorunda kalıyorum başımın ağrısını hiçbirşey geçirmez çünkü ilaçtan başka
baş ağrısında ağrı kesici kullanmam zaten babam eczacı ölsem kullandırmaz ama adet sancısı bambaşka birşey dayanamıyorum ki nasıl dayanayım ağlayarak uyuyorum ilaç aldığım halde

sarı kantoran çayı birebir ağrılara bayanlar özellikle adet ağlarına ve sakinleştirici özelliğe sahip.

Canım bende her ay aynı durumdayım. Tek cözümüm küvete sıcak su doldurup içine girmek. Tahmin edemeyecegin kadar iyi geliyor. Sonrasında da hemen sıcak su torbası koyuyorum çıkınca ve uyumaya çalışıyorum. 2 günün hemen hızlı geçmesi için dua ediyorum.. Çok zor.

lavanta çayıııı....

ama adetten 2-3 önceden içmeye başlamalısın

ve adet boyunca da devam edeceksin doğal bir ağrı kesicidir :KK66::KK66:

Back
X