• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay aynı sorunu yaşamaktan bıktım.

adet ağrısı lafını duymak bile geriyo beni sanki o an lanet ağrıları yaşıyomuşum gibi hissediyorum :KK61:belden aşağısı felç yataktan çıkamıyorum, her türlü ilacı denedim. baştan iyi gibi geliyo ama sonra vücut alışıyo heralde hiç bi faydası yok :KK61:
mart ayında aşılama yaptırdım iğne kullandım, aşılamadan sonraki adetlerim çok rahat geçiyo bu duruma hiç alışık değilim normal hayatıma devam edebildiğim için çok şaşırıyorum :KK70:iğnenin bi etkisimi acaba bilmiyorum inşallah hep böyule devam eder.
nefret ediyorum daha dün ağlayarak uyudum resmen hapım bitmiş dolorex kullanıyorum ben 5 dakkada kesiyor sağolsun:KK68: o değil de geçen özdilekte adet sancıları için ısıtıcı pedler varmış onu gördüm aldım kullanmadım henüz ama iyi gelirse yazarım buraya :KK14:
o petlerinde hiç bi işe yaradığı yok :KK43:

adet ağrısı lafını duymak bile geriyo beni sanki o an lanet ağrıları yaşıyomuşum gibi hissediyorum :KK61:belden aşağısı felç yataktan çıkamıyorum, her türlü ilacı denedim. baştan iyi gibi geliyo ama sonra vücut alışıyo heralde hiç bi faydası yok :KK61:
mart ayında aşılama yaptırdım iğne kullandım, aşılamadan sonraki adetlerim çok rahat geçiyo bu duruma hiç alışık değilim normal hayatıma devam edebildiğim için çok şaşırıyorum :KK70:iğnenin bi etkisimi acaba bilmiyorum inşallah hep böyule devam eder.

o petlerinde hiç bi işe yaradığı yok :KK43:
hayır bir de başı ağrıyan erkek of çok ağrım var dediğinde ağzının ortasına patlatasım geliyor :KK11:sen bilir misin o adet sancısını değil mi :63:

Back
X