- 23 Mayıs 2009
- 14.265
- 15.506
- 823
adet ağrısı lafını duymak bile geriyo beni sanki o an lanet ağrıları yaşıyomuşum gibi hissediyorum belden aşağısı felç yataktan çıkamıyorum, her türlü ilacı denedim. baştan iyi gibi geliyo ama sonra vücut alışıyo heralde hiç bi faydası yok
mart ayında aşılama yaptırdım iğne kullandım, aşılamadan sonraki adetlerim çok rahat geçiyo bu duruma hiç alışık değilim normal hayatıma devam edebildiğim için çok şaşırıyorum iğnenin bi etkisimi acaba bilmiyorum inşallah hep böyule devam eder.
mart ayında aşılama yaptırdım iğne kullandım, aşılamadan sonraki adetlerim çok rahat geçiyo bu duruma hiç alışık değilim normal hayatıma devam edebildiğim için çok şaşırıyorum iğnenin bi etkisimi acaba bilmiyorum inşallah hep böyule devam eder.
o petlerinde hiç bi işe yaradığı yoknefret ediyorum daha dün ağlayarak uyudum resmen hapım bitmiş dolorex kullanıyorum ben 5 dakkada kesiyor sağolsun o değil de geçen özdilekte adet sancıları için ısıtıcı pedler varmış onu gördüm aldım kullanmadım henüz ama iyi gelirse yazarım buraya