Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her ay aynı sorunu yaşamaktan bıktım.
- Konu Sahibi haritaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 103
- 31
Evlenince geçecek derdi büyüklerim ama aksine daha beter oldum mide bulantısı yapmaya başladı ama yine de ağrıya dayanıp ilaç içmiyorum çünkü ya kanamayı kesiyor yada arttırıyorKızlar iyi geceler hepinize her ay şiddetli regl ağrısı çekmekten bıktım sancim o kadar fazla oluyor ki günlük hayatımı etkiliyor yataktan çıkamıyorum ağrı kesici haplar fayda etmiyor iğne vurulmaya başladım artik daha önce dr gittim bir sorun olmadığını söyleyip ağrı kesici yazdı. Suan sancidan ölüyorum :'( var mı aranızda böyle şikayeti olan? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
- 15 Nisan 2013
- 466
- 381
- 88
Kullandım ben. İç çamaşırına yapıştırıyosun ısıtıyo orayı ama ısısı bana çok düşük geldi. Çok yararı olmadı bana, sıcak su torbası daha iyi geliyor :)nefret ediyorum daha dün ağlayarak uyudum resmen hapım bitmiş dolorex kullanıyorum ben 5 dakkada kesiyor sağolsun o değil de geçen özdilekte adet sancıları için ısıtıcı pedler varmış onu gördüm aldım kullanmadım henüz ama iyi gelirse yazarım buraya
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
bilmiyorum ki denemek nasip olmadı daha en iyisi hap ya atıyorum iki dakikada geçiyorKullandım ben. İç çamaşırına yapıştırıyosun ısıtıyo orayı ama ısısı bana çok düşük geldi. Çok yararı olmadı bana, sıcak su torbası daha iyi geliyor :)
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
Orasını bilmiyorum da inşallah tıp bu regl sancısna kalıcı çözüm bulur[/QUOTE]"minnakmimar, post: 41457535, member: 551786"]bazen ikinci ya da 3. çocukta geçtiği de oluyormuş
inşallah ya herşeye çare buldular şuna bulamadılar
- 15 Nisan 2013
- 466
- 381
- 88
O kadar ağrılı oluyor ki ilk hapı yaklaşık 10 dakika sonra çıkarıyorum zaten ağrıyı kesemeden çıkıyo zaten vücuttan 2. hapı da zor tutuyorum midede. Ona rağmen en az 1.5 saat ağrı çekiyorum. Doktor doktor gezdim sorun da yok. İğne falan kullandım bir ara onlar da fayda etmedi. Her ay ızdırap yanibilmiyorum ki denemek nasip olmadı daha en iyisi hap ya atıyorum iki dakikada geçiyor
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
ya majezikle novalgin de bende öyleydim ikinci hapı mutlaka atıyordum aleve denedim en son çareyi dolorexte buldum şak diye kesiyo yaO kadar ağrılı oluyor ki ilk hapı yaklaşık 10 dakika sonra çıkarıyorum zaten ağrıyı kesemeden çıkıyo zaten vücuttan 2. hapı da zor tutuyorum midede. Ona rağmen en az 1.5 saat ağrı çekiyorum. Doktor doktor gezdim sorun da yok. İğne falan kullandım bir ara onlar da fayda etmedi. Her ay ızdırap yani
- 15 Nisan 2013
- 466
- 381
- 88
Bi deniyim onu da. Ponstan forte diye bi ilaç var ben de ondan kullanıyorum. İlk kullandığım zamanlarda şak diye kesiyordu ama bünyem alıştı heralde şimdi bana mısın demiyor.ya majezikle novalgin de bende öyleydim ikinci hapı mutlaka atıyordum aleve denedim en son çareyi dolorexte buldum şak diye kesiyo ya
Not: Doktorunuza, eczacınıza danışmadan burada ismi söylenen ilaçları kullanmayın.
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
her ağrı kesici herkese iyi gelmez zaten herkesin bünyesine farklı etki eder majezik çoğuna iyi gelir mesela bende hiç etki yapmıyor zalım ilaçBi deniyim onu da. Ponstan forte diye bi ilaç var ben de ondan kullanıyorum. İlk kullandığım zamanlarda şak diye kesiyordu ama bünyem alıştı heralde şimdi bana mısın demiyor.
Not: Doktorunuza, eczacınıza danışmadan burada ismi söylenen ilaçları kullanmayın.
- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Adet sancısı için kekik önermişti benim doktor arkadaşım.Kekik kanı sulandırma özelliği oldugu için kanama esnasında rahmi kasmıyor ve pis kanın dışarıya çıkışını kolaylaştırıyor demişti size de tavsiye ederim.Ben adet oldugum ilk 24 saat boyunca yatardım agrıdan uyuyamazdım.2 dogum yaptım ama hala adet olduğum da eskiye nazaran daha da az olsa da sancılanıyorum maalesef. Bir kovaya sıcak su doldurun ve ayaklarınızı dayanabildiği kadarıyla dayanıp sokup sokup çıkarın çok faydası olduğunu göreceksiniz.Karnınıza sakın ama sakın sıcak su koymayın çok zararlı olduğunu bizzat doktorlar söylüyor
Son olarak ''Çok geçmiş olsun Rabbim Şafii İsmiyle tecelli edip Şifanızı Versin inşallah''
Son olarak ''Çok geçmiş olsun Rabbim Şafii İsmiyle tecelli edip Şifanızı Versin inşallah''
- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Bu öldürüp öldürüp dirilten ağrılar günahlarımıza kefaret olur inşaallah, ben artık böyle avutuyorum kendimi napiim
Kullanmadığım ağrı kesici kalmadı nerdeyse, yok artık hiç biri fayda etmiyor, kullanmıyorum da en azından yan etkilerini de görmüyorum. Birde bu ağrıyı hiç tatmamış olanların abarttığımı düşünmelerine sinir oluyorum her ay doğum sancısı çekiyoruz biz, yaşamayan bilemez. Kısıtlı bir hayat, önemli günlere denk geldiğinde napıcam endişeleri, kafamda renkli sorular
Kullanmadığım ağrı kesici kalmadı nerdeyse, yok artık hiç biri fayda etmiyor, kullanmıyorum da en azından yan etkilerini de görmüyorum. Birde bu ağrıyı hiç tatmamış olanların abarttığımı düşünmelerine sinir oluyorum her ay doğum sancısı çekiyoruz biz, yaşamayan bilemez. Kısıtlı bir hayat, önemli günlere denk geldiğinde napıcam endişeleri, kafamda renkli sorular
- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
Canm valla seni o kar iyi anliyoeumki bende aynı dertten muzdariptim şimdi doğum yaptıktan sonra biraz azaldı denemedigim hap ot meyve bişi kalmamıştı artık çöplük gibi olcak içim valla
Ağrı kesici fayda etmedi zamanla sonra acile gidip iğne oluyodum hep hatta bazen oda kesmiyodu valla bi ara okadar çok ağrıdı ki hatta menepozu hesapliyodum i derece)))doğum yapınca bi nebzede olsa azaldı şükür
Canm sakin torbaya karnına koyma iç organlarda iltihaba sebep oluyo çok tehlikeli bizim bi komşumuz öyle oldu ordan biliyorum çok iyi ayağının altına koy canm o iyi gelir karnını yavaş yavaş ov elinle bastirmadan.
Ayy canm benim insiallah hemencecik geçer yafuu
Ağrı kesici fayda etmedi zamanla sonra acile gidip iğne oluyodum hep hatta bazen oda kesmiyodu valla bi ara okadar çok ağrıdı ki hatta menepozu hesapliyodum i derece)))doğum yapınca bi nebzede olsa azaldı şükür
Canm sakin torbaya karnına koyma iç organlarda iltihaba sebep oluyo çok tehlikeli bizim bi komşumuz öyle oldu ordan biliyorum çok iyi ayağının altına koy canm o iyi gelir karnını yavaş yavaş ov elinle bastirmadan.
Ayy canm benim insiallah hemencecik geçer yafuu
- 15 Nisan 2013
- 466
- 381
- 88
Majezik çok ağır bi ağrı kesici, mideyi mahvediyor. Gastrit mağduru olarak onu zaten hiç yutamıyorum, karın ağrısını kesse mide ağrısı başlıyor. x2 ızdırap anlayacağınher ağrı kesici herkese iyi gelmez zaten herkesin bünyesine farklı etki eder majezik çoğuna iyi gelir mesela bende hiç etki yapmıyor zalım ilaç
- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
- 12 Mayıs 2015
- 109
- 111
- 23
kızlar lütfen hepiniz dr. ayşe duman'ın sayfasını bulun ve yazdıklarını okuyun. adet döneminde sancıların, ağrıların, bulantıların, kusmaların ve başka neler varsa, hiçbirinin normal olmadığını anlatıyor. aslında nefes almak gibi kolayca ve kendiliğinden olacak değişimleri maalesef biz yanlış algı ve inançlarımızla ağırlaştırmış, zorlaştırmış durumdayız. bedenimiz de bunun acısını çekiyor ve kadınlıkla bağımız, ona bakışımızla doğru orantılı tepkiler veriyor...
- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
canim sakin karnina koyma, cok zararli. Su torbasini ayaklarina koymalisinSağ ol canım sıcak su torbası var zaten şuan Karnım yandı artık Ada çayını denicem ama Teşekkürler
- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
Canım ben hep hastanelik olurdum. Başdönmesi ve bayılma yansiyon 6 ya 4 olurdu. Doğumdan sonra geçti. Neden bilmiyorum ama şimdi hiç ağrımıyor. Ama sana tavsiyem papatya çayı içmek ve ilaç kullanmamak. İlaç herseferşnde acı eşiğini düşürüyor. Adetine yakın bol bol su iç ve üşütmemeye çalış. Magnezyumu yüksek yiyecekler ye adetine yakın. Bunlar azalta bilir. Ben eğer ağrırken yataktan kalkarsam bayılıyordum o zaman daha şiddetli ağrıyordu. Bayılmakta. Değil bayıldıktan sonraki ağzrıdan korktuğumdan çıkmıyordum yataktan. Bol bir kıyafet giyip yatakta her yerimi kapatıp karnımada sıcak su torbası alıp yatıyordum. Bir saat çektikten sonra geçerdi benim. Duşta iyi geliyormuş. Ama papatya çayı adetin başlamaya yakın tüketmeye bak. Birde karnın tok olmalı. Uzun uzun anşatıyorum ama çok çektim çooook. Doğumda böyle sancım olmadı benim. Aç karnına yakalanırsan daha çom ağrıyor( allah yardımcın olsun canım