Canım tavsiyen için teşekkür ederim yalnız benim regl döneminde yapabildigim tek şey nefes egzersizleri ve ölü gibi yatmak ama söylediğini tuttum mantıklı :) psikolojik olarak da kendimizi iyi hissetmemiz lazımBen adet doneminde sakin bir muzik acip hayal kurmaya calisirim. Kafami baska seylere verdigimde unuturum o agriyi ve gercektn cok rahatlarim.
Gecenlerde kuzenime de soylemistim dun bana cok rahatladigini soyledi :)
Deneyebilirsin :)
Canım kalkamiyorum ki bacaklarima kadar kramp giriyorGenelde yürüyüş yapmak çok iyi geliyor bana adet sancım olduğunda, hareket edince daha çabuk geçiyor.
O acıyı çok iyi bilirim, okadar şiddetli oluyo ki mide bulantıları oluşturuyo artık o derece. Ayaklarını ozellikle uşutmemen gerek. Ve sıcak su torbasınıda dşrek karnına koyma bacağında kalçanda faln dursun. Bide pekmezi ılık suyla inceltip iç çok işe yarar..
çok şiddetli ağrı çektiğim için yontemlerim hazırdır
Aynen bende sen gibi yataktan çıkamam. Ölecek gibi olurum, nefes alış verişim değişir vs. Ama müzik açıp biraz hayal kurmaya başlayınca, hele de o hayale kendimi kaptırınca inan rahatlıyorum. :)Canım tavsiyen için teşekkür ederim yalnız benim regl döneminde yapabildigim tek şey nefes egzersizleri ve ölü gibi yatmak ama söylediğini tuttum mantıklı :) psikolojik olarak da kendimizi iyi hissetmemiz lazım
Aynen bende sen gibi yataktan çıkamam. Ölecek gibi olurum, nefes alış verişim değişir vs. Ama müzik açıp biraz hayal kurmaya başlayınca, hele de o hayale kendimi kaptırınca inan rahatlıyorum. :)
Bak mesela ben genelde "Gökhan Türkmen & Bahadır Tatlıöz - Bedende Ruh Yokken" dinlerim... 5 dk sonra falan ağrı kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?