Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Şuan kardiyo yapıyorum akşam yemegi yemedim 18.30 da az şekerli kahve ve bi tane lokum yedim spor sonrası bi kase Yogurt yiycem

Şuan kardiyo yapıyorum akşam yemegi yemedim 18.30 da az şekerli kahve ve bi tane lokum yedim spor sonrası bi kase Yogurt yiycem
Canım buradaki ablalarım hep der sabah ya da öğle kötüyse akşam yemek yiyin ama protein ağırlıklı bir menü olsun. Keşke yeseydin kahve ve lokum yerine

Canım buradaki ablalarım hep der sabah ya da öğle kötüyse akşam yemek yiyin ama protein ağırlıklı bir menü olsun. Keşke yeseydin kahve ve lokum yerine
Sabahım iyiydi canım ama aç hissetsem yerdim yumurta yada balık yerdim ama canım istemedi çok teşekkür ederim :)

Menüm bugün oldu sankii yaa

Sabah (11.30)
1.5 dilim ruşeymli ekmek
Şekersiz çay
Domates, salatalık,peynir. kaşar
20 gr bal (şu minik dikdörtgenpaketli olanlardan)
4 zeytin

Öğle (15.00)
1 kase sütün içerisine 2 çorba kaşığı kuru meyveli ve fındıklı müsli + 1 muz doğradım

Akşam (17.30)
Izgara balık
Salata
1 dilim ruşeymli ekmek

Ara (20.30):
1 portakal

Ve 10 gibi yeşilçay

Su: 3 litre
Spor: 1 mile happy walk + 2 mile power walk
Toplam 48 dk

ben tartılmadım sende bıraktıktan sonra artış oldumu tartıda abla
Ben dikkat ettim 2 gün...şişlik var bende..karnım patlayacak gibi sancım var...benim reglimden 1 hafta önce başlıyor normali 2-3 gündür ama benim hep böyle oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…