• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

7 kilo.... Aralık sonuna kadar mı ulaşmayı hedefliyorsun?

Ben Aralık sonuna kadar 7 kilo verip 80'lere düşmeyi planlıyorum (89'a) Yaklaşık 5 hafta var. Haftada 1.4 kilo vermeyi gerektiriyor. Sadece yiyeceklere dikkat ederek genelde 1 kilo filan gidiyor o yüzden biraz hareket desteği de lazım (günde yarım saat-40 dk yürüyüş gibi en azından) Sen de benzer bir şey hedefliyorsan, diyet partneri olabiliriz. Ama benim tabi senden sonra çok yolum var, yürüyecek... : ) Sen de ama, koruma programına almalısın kendini, hedefe ulaştım oooh gelsin iskenderler gitsin mantılar yok : p
Selam penelope bayadir yoksun ;) bende bıraktın gittin sanıyordum biraz sabret canım gidecek o kilolar;)

7 kilo.... Aralık sonuna kadar mı ulaşmayı hedefliyorsun?

Ben Aralık sonuna kadar 7 kilo verip 80'lere düşmeyi planlıyorum (89'a) Yaklaşık 5 hafta var. Haftada 1.4 kilo vermeyi gerektiriyor. Sadece yiyeceklere dikkat ederek genelde 1 kilo filan gidiyor o yüzden biraz hareket desteği de lazım (günde yarım saat-40 dk yürüyüş gibi en azından) Sen de benzer bir şey hedefliyorsan, diyet partneri olabiliriz. Ama benim tabi senden sonra çok yolum var, yürüyecek... : ) Sen de ama, koruma programına almalısın kendini, hedefe ulaştım oooh gelsin iskenderler gitsin mantılar yok : p
Asıl hedef zamanım 18 ocak canım çünkü geçen yıl kaydetmişim 69,2 kiloyum diyete başlamam lazım diye :KK28: Tabikii partner olabilirizz canıım ama benim okulum yoğun olduğu için bazen her gün spor yapamıyorum ve sınav dönemi uğrayamıyorum .

Iyi akşamlar kızlar ..

Menüm

Sabah
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Zeytin
Çay
Kahvaltilik sos

Öğle

2 tabak vicdan çorbası
Yoğurt

Akşam

1 tabak vicdan çorbası
Yoğurt

Şimdi de bi avuç fındık yedim

2.5 lt su içtim. Inşallah yarın son aldigim kilo iner....

Selam kızlar,bütün gün koşuşturmaktan anca yeni bitirebildim işlerimi...menümü yazayım..

Sabah geç uyandım süt içtim sadece
Öğle:taze fasulye ,1 ince dl ekmek
Akşam:salata,hamsi (kızartma),1 ince dl ekmek

Kilo vermem yavaşladı baya hatta perşembe cumaya göre 300 gr artı...ama takmıyorum böyle durumları çok yaşadığım için..,vücut dengelenmeye çalışıyor biliyorum..,

Selam kızlar,bütün gün koşuşturmaktan anca yeni bitirebildim işlerimi...menümü yazayım..

Sabah geç uyandım süt içtim sadece
Öğle:taze fasulye ,1 ince dl ekmek
Akşam:salata,hamsi (kızartma),1 ince dl ekmek

Kilo vermem yavaşladı baya hatta perşembe cumaya göre 300 gr artı...ama takmıyorum böyle durumları çok yaşadığım için..,vücut dengelenmeye çalışıyor biliyorum..,
ya bende bu hafta portakal diyeti yapmayacağım zaten aynısı olmuyor da ama listemi yazmaya devam edebilirmiyim bende kontrollu oluyor :-)

Selam penelope bayadir yoksun :KK66: bende bıraktın gittin sanıyordum biraz sabret canım gidecek o kilolar:KK66:

Ben bi ara şifremi kaybettim mail'inkini de unuttum ve aşırı yoğunlaştı programım bir de bende kansızlık varmış, ondan da sanırım aşırı halsiz olup hemen uyuyordum akşamları....

Şimdi döndüm... Sizleri yeniden görmek çok güzel!!! : ))

Slm kızlar saat 11 de elektiriklerimiz gitti hala yok patlamak üzereyim ay .:mad:
@yumiti geçmiş olsun o gün ilaçlı film çektirmistin ondan olabilir kahvenin içine limon sık ye bir bardakta şu iç üstüne keser
Geçmezse Dr git.
@Ayazpoyraz-2018 afiyet olsun bütün haftanın sabah kahvaltısını bugün yemişsin he:KK70:mısır ekmeğini bende çok severim dikkat et gi degeri çok yüksektir mısır ekmeğinin canım artık bunlara bir ceza keser Daydream- Daydream- 100 sinav:KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Salı günü kilo vermiş olurlarsa affederim ancak :KK20: spor görevleri zati :KK49:

menü verim barim:KK48:
sabah : 1 sade kahve , 5 tam buğday kraker(sabah kursa gittim geç kalmışım kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı)
öğle : bol salata , ızgara tavuk , 2 etimek
akşam : yulaflı omlet (2 yumurta) , 6 yeşil zeytin , 1 acı biber , 1 etimek
ara : 2 ceviz
Seni de etimekçi yaptım :KK48:

Iyi akşamlar kızlar ..

Menüm

Sabah
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Zeytin
Çay
Kahvaltilik sos

Öğle

2 tabak vicdan çorbası
Yoğurt

Akşam

1 tabak vicdan çorbası
Yoğurt

Şimdi de bi avuç fındık yedim

2.5 lt su içtim. Inşallah yarın son aldigim kilo iner....
:KK9::KK9: Emine'm süper..

ya bende bu hafta portakal diyeti yapmayacağım zaten aynısı olmuyor da ama listemi yazmaya devam edebilirmiyim bende kontrollu oluyor :-)
Mesajını yeni gördüm ,yaz tabi bence haftanın 2 günü tartı daha kontrollü olmanı sağlayabilir..

Kızlar dizimi seyredeceğim şimdi..fargoyu izleyinnnnn...

11988286_924266494288039_9017008827079908736_n.jpg

"Tabii ki yiycez, aç açına spor yapılır mı?"

neyse elektirik geldi bayılacaktım sıkıntıdan :mad::mad:
bugünkü menümüde yazayım bu arada
sabah
dün akşam 5te yemek yiyince çok acıktım ama nöbette olunca saat 7.30gibiekmeğin ucundan aldım çene kısmı içine az peynir koyup yedim
eve gelince 11.00 ince 2dilimle tost domates 1yumurta 4zeytin
öğlen+ ara
bir kase yoğurt 1kaşık yulaf 2 kuru kayısı 1incir 4 5 badem
akşam
yasom hamsi tava ve salata
2.5lt su 30dakka lesli

Back