Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

kontesim atayada oku bunu
Boğa erkeği:

Tıpkı bu burcun kadınları gibi onlar da sıkıya gelemezler. Keyfe, her türlü hazza düşkünlük konusunda Boğa kadınlarıyla yarışır ve çoğu zaman da onları geçerler. Genellikle zengin, tatlı yiyecekleri seven Boğa erkeklerinin de metabolizmaları yavaştır. Bu nedenle kilo vermeleri zordur. Uzun vadeli plan içinde kilo verebilirler. Önemli bir başka nokta da Boğa'ların geleneksel olana düşkünlükleridir. Bu nedenle marjinal gibi görünen bir diyet programına itibar etmeyeceklerdir. Her konuda olduğu gibi kilo vermek konusunda da bilindik alanları tercih edeceklerdir. Boğa'lar genel olarak boğazlarına dikkat etmeli, fazla tuzdan ve tatlılardan kaçınmalıdırlar. Balık ve deniz ürünleri, yumurta, ıspanak, pancar, taze meyve ve yeşil salata gibi besinlerden oluşan yiyecekler zayıflamalarına yardımcı olacaktır.

akrep kadını nasıl acaba :)

çok güzel ya, resmen seni anlatmışlar

akrep kadını nasıl acaba :)
Zodyak burçlar kuşağı en seksi üyesi olmakla övünen Akrep'ler iyi yemeği, sert ve kuvvetli içkileri severler. Ancak genelde oburluk onlara göre değildir. Hem seksapellerini kaybetmek istemezler hem de sağlık konusunda bilinçli olduklarından fazla yemek istemezler.
Yine de bastırdıkları duyguları, içlerinde çözemedikleri düğümler nedeniyle yemeği abarttıkları ve şişmanladıkları görülebilir. Özellikle bir su grubu mensubu olarak genelde içkiye düşkün olduklarından içki kilo probleminin baş göstermesinde en önemli faktörlerden biri olabilir.

Bir kez şişmanladıklarını kabul ettiklerinde, Akrep iradesi devreye girecektir.

Akrep kadını:

Kolaylıkla bir diyet ve egzersiz programına uyum sağlayacaktır. Diyet kurallarını sıkı sıkıya takip eder. Çok hızlı olmamakla birlikte, başarıyla kilo verecektir. Akrep için kilo kaybetmek diğer burçlara göre daha kolay olacaktır. Rejim yapmanın insanı boğan tarafına kolaylıkla dayanma eğilimindedirler çünkü. Kiloyla savaşı kazanacaklarını bilirler.

Aha bu da benim oğlan Boğaz'ınıza düşkünsünüz ama asla pisboğaz değilsiniz yemek seçmekte üstünüze yok ben pisboğazım mesela ne olursa yerim..

Diyete tam uyum oluyor da istikrar yok bende..içki sevmem çok, vertigom var ya içmeden sarhoş oluyorum :)

A Ayazpoyraz-2018 ayazcım senin ilk giriş kilon olarak yarın sabah kilonu alalım olur mu?

Olur canım ama ben cuma günü aç karnına
tartılmıştım işyerinde tartılıyorum evde tartım yok 54.300 kg dım cuma günü ama yarında bilgi vereceğim tartılmadım bugün :)

içki hariç güzel, ben hiç düşkün değilim, daha doğrusu hiç içmem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…