• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Konfor ve keyif düşkünü Boğa'lar, gerçekten de yemek yemeyi çok severler. Beş duyuya hitap eden bütün hazların bilincinde olduklarından, tat alma duyguları çok gelişmiştir ve boğazlarına düşkündürler.
Bu nedenle Boğa ve diyet ikilisi çok zor yan yana gelir. Egzersiz ve Boğa ikilisi de en az diyet ve Boğa ikilisi kadar uyumsuz bir ikilidir.

Çünkü doğası gereği Boğa çok atletik değildir ve fazla hareketten hoşlanmaz.

Güzellik, sevgi ve uyum gezegeni Venüs'ün yönettiği Boğa'lar beden çalışmalarından da hoşlanmazlar ama yemek ve içkinin en kalitelisini seçmede de üstlerine yoktur.

Boğa kadını:

Kolay diyetler ve yorucu olmayan egzersiz çalışmalarıyla kilo verebilir. Metabolizması daha yavaş olduğundan metabolizmayı hızlandıracak yürüyüşler onun için iyidir. Yine yoga da Boğa kadınının sabrına ve dayanıklılığına uygun gelecektir. Ancak Boğa kadınının unutmaması gereken şey yavaş kilo verir. Eğer büyük erdemi olan sabrını devreye sokarsa ağır ama etkili bir biçimde kilo verecektir. İyi bir kilo verme programı, adım adım işleyen diyetler onlar için uygundur. Karbonhidrat ve etlerden kolay vazgeçmeyecektir. Uzun vadeli, daha yavaş diyet programlarını uygulamasında yarar vardır.

Dün gelemedim:oops: reglimin ilk günüydü ufaktefek cısslarım oldu ağrıdan ölüyordum halada öyle:KK43: neyse bugünü güzel geçireyimde yarın biraz da olsa tartı güler belki:KK14:
geçmiş olsun rabişş dikkat et kendine canın tatlı istedimi yoğurdun sütün meyvenin üstüne tarçın dök ye lütfen çukulatalara saldırma:KK200:

Back