• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bamya ne demek ablam sen gel elimle su böreği açarım ben sana :KK66: sen yeterki gel bu fakiri mutlu et
Keşke Fatma'm ablam Konya'da otururken gelirdim her yaz...şimdi memlekete giderken etli pide yemek için anca bi dinlenme tesisi var Oray'a giriyoruz..belki seneye şeb-i aruza gelirim inşallah..

Keşke Fatma'm ablam Konya'da otururken gelirdim her yaz...şimdi memlekete giderken etli pide yemek için anca bi dinlenme tesisi var Oray'a giriyoruz..belki seneye şeb-i aruza gelirim inşallah..
Ablam her zaman için konyada bir evin var başımın üstünde de yerin. Sen konya sınırına gel alo de yeter allahın izni ile ;)

Kizlar işin açıkçası ödem varsa vücudunuzda o gün sebze tüketin ve bol su için bu çaylar sadece doğal şeyler içilebilir ama çok proteın tuketmeyin benim tavsiyem bu
Teşekkür ederim proteini dengeli yemeye çalışıyorum aslında bir ara aklımda ama sebze ağırlıklı bir gün yapabilirsem;)

Kizlar işin açıkçası ödem varsa vücudunuzda o gün sebze tüketin ve bol su için bu çaylar sadece doğal şeyler içilebilir ama çok proteın tuketmeyin benim tavsiyem bu
Bence denge önemli bütün besin gruplarından ölçülü miktarda yemek esas
Ama bilgi var uygulama sıfır

Back