Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke Fatma'm ablam Konya'da otururken gelirdim her yaz...şimdi memlekete giderken etli pide yemek için anca bi dinlenme tesisi var Oray'a giriyoruz..belki seneye şeb-i aruza gelirim inşallah..Bamya ne demek ablam sen gel elimle su böreği açarım ben sanasen yeterki gel bu fakiri mutlu et
Valla yumitim bişey demicem mecbur kalmasan yemezdin biliyorumvee kıymalı kaşarlı pideyle akşam yemegini bitirdim arkadaşlar
Yok cnm gücenmiyorum hatta hoşuma gidiyor sen devam et benimle ve içimdeki canavarla uğraşmaya devam et
Benimde öyle oluyor ya zaten 1 hafta once başlıyor ödem oluşmaya regl bitince birden düşme oluyor dikkat etmeye devam edinceHedefin kaç salı günü için, ben 74 dedim ama 1 hafta sonra regl olucam bugünden karnım şişti ya,normal mi bilmiyorum hep böyle oluyor benim..
Yasom kırarım diye çok korkar halbuki hepimiz biliyoruz güzel kalbiyle yardımcı olmak istiyorYok cnm gücenmiyorum hatta hoşuma gidiyor sen devam et benimle ve içimdeki canavarla uğraşmaya devam et
Ablam her zaman için konyada bir evin var başımın üstünde de yerin. Sen konya sınırına gel alo de yeter allahın izni ileKeşke Fatma'm ablam Konya'da otururken gelirdim her yaz...şimdi memlekete giderken etli pide yemek için anca bi dinlenme tesisi var Oray'a giriyoruz..belki seneye şeb-i aruza gelirim inşallah..
sağol ablam1 yeşil elma
1 çubuk tarçın
5 6 tane karabiber taze yada kuru zencefil ve yarım limon sıcak su ekliyorsun 1 lt
Yasom kırarım diye çok korkar halbuki hepimiz biliyoruz güzel kalbiyle yardımcı olmak istiyoryasom7272
![]()
O kadar çok istiyorum ki sizleri görmeyi...hepinizin Antalya da da bir kapısı var unutmayınAblam her zaman için konyada bir evin var başımın üstünde de yerin. Sen konya sınırına gel alo de yeter allahın izni ile![]()
Canımsın ne yapayım bilmeden kırarım onun vebalini almayimYasom kırarım diye çok korkar halbuki hepimiz biliyoruz güzel kalbiyle yardımcı olmak istiyoryasom7272
![]()
Ay evet diğeri buydu bunu arıyordum bende Sağol1 yeşil elma
1 çubuk tarçın
5 6 tane karabiber taze yada kuru zencefil ve yarım limon sıcak su ekliyorsun 1 lt
Teşekkür ederim proteini dengeli yemeye çalışıyorum aslında bir ara aklımda ama sebze ağırlıklı bir gün yapabilirsemKizlar işin açıkçası ödem varsa vücudunuzda o gün sebze tüketin ve bol su için bu çaylar sadece doğal şeyler içilebilir ama çok proteın tuketmeyin benim tavsiyem bu
Bence denge önemli bütün besin gruplarından ölçülü miktarda yemek esasKizlar işin açıkçası ödem varsa vücudunuzda o gün sebze tüketin ve bol su için bu çaylar sadece doğal şeyler içilebilir ama çok proteın tuketmeyin benim tavsiyem bu