hile yaparım şimdiden söyleyim4. yü bulalım önce ama şimdi daha eğlenceli olur
abla konuyla alakasız ama evin içinde sigara içmeme kararı aldım balkonda serbest belki azaltırımhile yaparım şimdiden söyleyim
hile yaparım şimdiden söyleyim
yok olmuyor kuzum malesef içince dışarda içerde farketmiyor boşver kendine eziyet etmeabla konuyla alakasız ama evin içinde sigara içmeme kararı aldım balkonda serbest belki azaltırım
burdan gençlere tavsiyem okurken başlamayın sigarayayok olmuyor kuzum malesef içince dışarda içerde farketmiyor boşver kendine eziyet etme
bir okey sitesinden bana üyelik yollamış yurtdışındaki amcamın oğlu bende üye oldum ama normal okey değil önce anlamadım girdim bir masaya adamın birine sordum bu oyunun adı ne dedi kasdet oneymişki dedim taşlar bir aşşağı bi yukarı inip çıkıyor adam bana dediki bu oyunu sadece zekiler oynar çok sinir oldum dedimki ozaman anlat bakalım belki zekiyimdir anlattı kısaca bir elde oyun oynadık yendim dedi tamam pes zekiymişsiin tabiki acemi şansıydı ama o adamın sayesinde öğrenmiştim.peşin peşin ama olmadı şimdi bari kazanıp kazanıp söyleseydin
burdan gençlere tavsiyem okurken başlamayın sigaraya
benim başımı yaktılar bu konuda ablam diğerleri içmesin , hem para yetişmiyorinşallah gençlerimizin hiçbiri içmesin insallah.
bir okey sitesinden bana üyelik yollamış yurtdışındaki amcamın oğlu bende üye oldum ama normal okey değil önce anlamadım girdim bir masaya adamın birine sordum bu oyunun adı ne dedi kasdet oneymişki dedim taşlar bir aşşağı bi yukarı inip çıkıyor adam bana dediki bu oyunu sadece zekiler oynar çok sinir oldum dedimki ozaman anlat bakalım belki zekiyimdir anlattı kısaca bir elde oyun oynadık yendim dedi tamam pes zekiymişsiin tabiki acemi şansıydı ama o adamın sayesinde öğrenmiştim.101 kasdet iyi oynarım dermişim
sigaraya hiç tahammülüm yok ya içne karışmam da hiç denemek bile istemedim valla paralarımda bana kalıyorbenim başımı yaktılar bu konuda ablam diğerleri içmesin , hem para yetişmiyor
kız bende öyleydim dumanına dahi tahammül edemezdim işte hayat ne getirir belli olmuyosigaraya hiç tahammülüm yok ya içne karışmam da hiç denemek bile istemedim valla paralarımda bana kalıyor
adam çok sinir olmuştu zatenvalla ben hiç iyi değilim yani şansszım da aşkta da şanssızım anlamıyorum ki ben nerde şanslıyım ben anlamam kasdet falan ama iyi olmuş adama ya nasıl bozulmuştur şimdi
öyle ya bir arkadaşım var annesi babası ablası içiyormuş küçüklükten hep nefret edermiş ünide de içmemiş içmemiş son sene başlamış nasıl oldu bende anlamdım diyor o da valla kimse başlamasın bencede başlayınca bırakması da zorkız bende öyleydim dumanına dahi tahammül edemezdim işte hayat ne getirir belli olmuyo
bildiğin bela olmuş yaadam çok sinir olmuştu zatenbenim niki gördümü geliyodu gel oynayalım şans bu ya her seferinde yeniyodum baktım adamdan kurtuluş yok bir iki yenildim sonra oynamadı benle
iyi geceler ablamhadi genç güzel kızlar öptüm sizi ben yatartavuk gibi uyuyum uykum gelmişken.
iyi gecelerhadi genç güzel kızlar öptüm sizi ben yatartavuk gibi uyuyum uykum gelmişken.
biz kaldık ya yalnız kuşlar olarakiyi geceler ablam
aynen 1-2 bölüm izleyip inzivaya çekilirim ben , iyi gecelerbiz kaldık ya yalnız kuşlar olarake bizde dizi falan mı izlesek napsak gidelim bari iyi geceler canım
aynen 1-2 bölüm izleyip inzivaya çekilirim ben , iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?