- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
yazdım arkada kalmış taşıyım istersen bir daha kahve içtim hem onu da ekleyimsende süpersinmenünü yazdın mı görmedim ben..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdım arkada kalmış taşıyım istersen bir daha kahve içtim hem onu da ekleyimsende süpersinmenünü yazdın mı görmedim ben..
dur ben bulurum..yazdım arkada kalmış taşıyım istersen bir daha kahve içtim hem onu da ekleyim![]()
bunun adı deadline diyetikahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek yarım portakal 50 ml kefir 1 parça peynir
Öğle bir kase yeşil mercimek çorbası 4 yk zeytinyağlı pırasa 1 dilim etmek
Aksam yarım portakal yoğurt 3 yk zeytinyağlı pirasa kıyma kavurma kendi yanında 150 gr varmıdır bilmiyorum ama fazla değildir 1 dilim etimek
Ay akşam az az herseyden yiyice çok mu yedim acaba ya
Su daha 1 lt olmadı ama 2 ye ulaşmaya calisicamspor da 40 dk düşünüyorum ama en az 30 dk zaten yapınca yazarım; )
bunun adı deadline diyeti![]()
benden bir tane daha bende çok açıkmıştımKızlar akşamları cosuyor bu topik benim akşamları fazla vaktim olmuyor ama takıp etmeye çalışıyorum ve çok acıktıml
iyi geceler canım bende yatmak istiyorum ama uyurmuyum bilmemkızlar çok yoruldum ya çıkayım ben yarın görüşürüz,iyi akşamlar![]()
bu konuda yalnız değiliz neyseki ablamvuuuuuu yanlız hatunlar topiği oldu![]()
yanlız siz bekar ben evli bekarbu konuda yalnız değiliz neyseki ablam![]()
iyi geceler rollacımİyi geceler kızlar
iyi akşamlarkızlar çok yoruldum ya çıkayım ben yarın görüşürüz,iyi akşamlar![]()
vuuuuuu yanlız hatunlar topiği oldu![]()
yanlız siz bekar ben evli bekar![]()
abla sende niye öyle yayanlız siz bekar ben evli bekar![]()
4. yü bulalım önce ama şimdi daha eğlenceli olurkızlar getirin okeyleri okey oynayalım bari![]()
1tane oğlum var üniversite de okuyor şehir dışında kocamıda diğer hanımın yanına yolladım yurt dışına dermişim aha aha aha git dedim para kazan ben yiyimabla sende niye öyle ya![]()