cok haklısın önceden dert ederdim ama artik cok kafaya takmiyorum. Cūnkū insan başka dertleri yaşayinca buda dertmi diyor. Ama artik sağlik daha ön planda kilo her hastalığın başıgurbet bazen kendimi 70 bazen 17 sanıyorum ikizler burcuda değilim amaböyle gelir gider ruh hali yaşarım boşver hayatı sev kiloyuda unut ve vereceğine inan inanamak başarmanın yarısıdır.
canım daha önce kilo verdin mi hiçcok haklısın önceden dert ederdim ama artik cok kafaya takmiyorum. Cūnkū insan başka dertleri yaşayinca buda dertmi diyor. Ama artik sağlik daha ön planda kilo her hastalığın başı
uyuyunca kıs sesini yaseminim, ben öyle yapıyorumyarım saat uyumuşum telefona uynadım nasılda ayarlıyolar bilmem hep nöbet sonrasımı arayacakları tutar bu milletinöyle bir güzelde uyumuştumki
gurbetçim insanlar bu hayatta bazı imtihanları var hepimiz belli imtihanlardan geçiyoruz tam 15yılımı hayatı kahrederek geçirdim bir sabah uyandımki 85 kiloyum yaşlı kadınlar gibi giyiniyorum aynada kendime baktım ve dedimki ne için ve kim için kendime sağlığıma zarar veriyorum evet hepimiz bazı kötü olaylar yaşayacağız ama hayatı zehir etmek sadece kendimize zarra başkalarının umrunda bile değil toparlan dedim ve kendime 1yıl verdim benim miladım bu tabiki zaman zaman çöküşler gene yaşıyorum ama çabuk toparlanmayı burdaki arkadaşlarımla öğrendim sende kendine böyle bir söz ver gerisi gelir.cok haklısın önceden dert ederdim ama artik cok kafaya takmiyorum. Cūnkū insan başka dertleri yaşayinca buda dertmi diyor. Ama artik sağlik daha ön planda kilo her hastalığın başı
kolay gelsin canım allah kabul etsin.Arkadaşlar sohbet cok gūzel sizlerle ama namaz geçiyor bana mūsade. Sonrada akşam yemeği hazırlamalıyım. Ne pişireceğimide bilmiyorum . Menūmū akşam toplu yazarim.
Arkadaşlar sohbet cok gūzel sizlerle ama namaz geçiyor bana mūsade. Sonrada akşam yemeği hazırlamalıyım. Ne pişireceğimide bilmiyorum . Menūmū akşam toplu yazarim.
Saraycam ben yaklaşık 15 senedir kilo problemim var. Öncesinde cok zayifdim. Bu 15 sūre icindede hep kilo verdim aldim derken en son 90 lara hatta 100 leri bile gördūm. Allahtan bir on kilo verdim. Ama tamamen stres ve yaşadiklarimdan verdim. Cūnkū diyet yapacak durumda değildim. Artik yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum. Kendimi tamamen salmıştim ama artik kendim icin birseyler yapmaya çalisiyorumcanım daha önce kilo verdin mi hiç
başlangıç kilolarımız hemen hemen aynı 84 benim kidegurbetçim insanlar bu hayatta bazı imtihanları var hepimiz belli imtihanlardan geçiyoruz tam 15yılımı hayatı kahrederek geçirdim bir sabah uyandımki 85 kiloyum yaşlı kadınlar gibi giyiniyorum aynada kendime baktım ve dedimki ne için ve kim için kendime sağlığıma zarar veriyorum evet hepimiz bazı kötü olaylar yaşayacağız ama hayatı zehir etmek sadece kendimize zarra başkalarının umrunda bile değil toparlan dedim ve kendime 1yıl verdim benim miladım bu tabiki zaman zaman çöküşler gene yaşıyorum ama çabuk toparlanmayı burdaki arkadaşlarımla öğrendim sende kendine böyle bir söz ver gerisi gelir.
hep destekçin oluruz, yeter ki sen bırakma kendiniSaraycam ben yaklaşık 15 senedir kilo problemim var. Öncesinde cok zayifdim. Bu 15 sūre icindede hep kilo verdim aldim derken en son 90 lara hatta 100 leri bile gördūm. Allahtan bir on kilo verdim. Ama tamamen stres ve yaşadiklarimdan verdim. Cūnkū diyet yapacak durumda değildim. Artik yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum. Kendimi tamamen salmıştim ama artik kendim icin birseyler yapmaya çalisiyorum
ama seninki doğum kilosu saraycam hemde 2tane benimki neebaşlangıç kilolarımız hemen hemen aynı 84 benim kide
doğumlardan öncede 70-75 tim, az değildim kiama seninki doğum kilosu saraycam hemde 2tane benimki neeuyumamak düzensiz yemek ve haraketsizlik yani kısaca tembellik
Okumadım canım ya Benim iki çocuğum var küçüğüm sekiz aylık doğumdan kaldı bu kilolar. 24 yasındayımHoşgeldiiin kendini tanıtır mısın bide ilk sayfayı okudun mu?
Kaç kilosun?kurallar var 1.sayfada okur MusunOkumadım canım ya Benim iki çocuğum var küçüğüm sekiz aylık doğumdan kaldı bu kilolar. 24 yasındayım
Evet okudum.ben şimdi 62 kiloyum. 40 gündür filan ekmek azalttım üç kilo verdim tartıya göre ama kendim hiç hissedeMediM.Kaç kilosun?kurallar var 1.sayfada okur Musun
Saraycam öğle biraz çok gibi geldi bana...keşke ya tavuk yada hamsi yeseydin18.11.2015 tarihli menüm
sabah
peynir
domates
salatalık
1 kaşık acılı ezme
2 dl çavdar ekmeği
öğlen
hamsi tava
tavuk sote
mercimek çorba
ayran
1 kk helva
akşam
balık
salata
su 2+ lt
spor 40 dk yürüyüş...
hadi ben çıktım, iyi akşamlar kızlar
Düzenli gelirsen ilk sayfadaki listeye eklerim seni dünyacım...Evet okudum.ben şimdi 62 kiloyum. 40 gündür filan ekmek azalttım üç kilo verdim tartıya göre ama kendim hiç hissedeMediM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?