• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

cümleten iyi akşamlar hatunlar:)
eve geldim başım çatılıyor ,kahave içmemiştim bugün dayanamadım yaptım bir türk kahvesi , dışarda olmama rağmen ve tüm ısrarlara rağmen bozmadım detoksu.. henüz akşam yemeğimi yemedim yiyince toplu olarak yazacağım:)

Herkes gitmiş ben geldim :) arkadaşım gitti ,iş güç bitti oturdum..sabah aç karına ve kıyafetsiz tartılıyoruz arkadaşlarım...yarın bildirim yapacak arkadaşlar:
Daydream- Daydream- 77 kg
roxen2303 roxen2303 65,8 kilo
@nacbaby 53,2 kg
asfarovski asfarovski 64,5 kg
@aeben 70,6 kg
@yasom7272 65-66 arası kesin rakam yazmadın yasom
@Feraceli 86 kg
@yumiti 68,5 kg.
@mhnds_ 61 kg
koza16 koza16 62,5 kg
@elma_sekerim01 86 kg
@marlin18 69,5. Kg
@Smc 91 kg
@kakaovanilya 70,8 kg.

@gurbetcicegi ilk bildirimini yapacak...

İyi geceler kızçeler :KK68:

Ablacim merhaba

Çok özür dilerim dün bildirim yapamadım cenaze vardı şimdi geldim eve :( gelecek salı tam gaz devam edeceğim inşallah eğer hala devamı kabul edersen.

Merhaba canlar, nasılsınız??

Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için 

kahvaltı: 2 dilim kızarmış ekmek yarım portakal 50 ml kefir 1 parça peynir

Öğle bir kase yeşil mercimek çorbası 4 yk zeytinyağlı pırasa 1 dilim etmek
Aksam yarım portakal yoğurt 3 yk zeytinyağlı pirasa kıyma kavurma kendi yanında 150 gr varmıdır bilmiyorum ama fazla değildir 1 dilim etimek:-)
Ay akşam az az herseyden yiyice çok mu yedim acaba ya:D
Su daha 1 lt olmadı ama 2 ye ulaşmaya calisicam:( spor da 40 dk düşünüyorum ama en az 30 dk zaten yapınca yazarım; )

Yoktum iki gündür dün cenazemiz vardı. Apar topar önce hastaneye sonra memlekete gittim. Küçüklüğümden beri bana emeği çok olan bir komşumuzdu son görevimizi yaptık elhamdulillah. İlk defa cenazeye bu kadar yakın oldum hatta yıkayıp kefenledik. Siz de onun için dua ederseniz çok sevinirim anneanne idi o benim için 
Allah rahmet etsin canım sizinde basınız sağolsun :(

başınız sağolsun ,Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin canım. .. Basın sağ olsun..

Allah gani gani rahmet eylesin,,

menümü yazayım , portakal diyetinde bugün biraz değişiklik yapmak zorunda kaldım
sabah : 1 haşlanmış yumurta ,1 etimek , 1portakal
öğle : 4 ızgara köfte (bonfile yerine) , 1 domates , 1 portakal , 2 etimek , 1 kase yoğurt
akşam : 1 haşlanmış yumurta , 1 etimek , 1 portakal , yarım kase yoğurt ( tam çıkmadı) , marul (yoğurdun boşluğunu kapatmak için yedim):KK48:
su : 1,5 litre , 1,5 daha içilecek
spor ise 40 dk yürüyüş
bende durumlar böyle efenim:KK52:

Menüm

Sabah: portakal,etimek
Öğle:kavrulmuş kıyma (100 gr kadar yağsız),yoğurt,portakal,etimek
16:00 küçük bi tane kurabiye
Akşam:yumurta,yoğurt,portakal,etimek

Su çok az içtim bugün şimdi litrelik şişemidoldurup bitireceğim,,

Spor 9-10 gibi yaparım...tüm gün temizlik yaptım yoruldum :KK42:

menümü yazayım , portakal diyetinde bugün biraz değişiklik yapmak zorunda kaldım
sabah : 1 haşlanmış yumurta ,1 etimek , 1portakal
öğle : 4 ızgara köfte (bonfile yerine) , 1 domates , 1 portakal , 2 etimek , 1 kase yoğurt
akşam : 1 haşlanmış yumurta , 1 etimek , 1 portakal , yarım kase yoğurt ( tam çıkmadı) , marul (yoğurdun boşluğunu kapatmak için yedim):KK48:
su : 1,5 litre , 1,5 daha içilecek
spor ise 40 dk yürüyüş
bende durumlar böyle efenim:KK52:
Perfecccct :KK9::KK9::KK9:

Menüm

Sabah: portakal,etimek
Öğle:kavrulmuş kıyma (100 gr kadar yağsız),yoğurt,portakal,etimek
16:00 küçük bi tane kurabiye
Akşam:yumurta,yoğurt,portakal,etimek

Su çok az içtim bugün şimdi litrelik şişemidoldurup bitireceğim,,

Spor 9-10 gibi yaparım...tüm gün temizlik yaptım yoruldum :KK42:
o kurabiye ne acaba orda:KK20::KK70::KK70: ilk defa buldum söyleyecek bişey kaçırırmıyım:KK70:

Back