- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Ne zaman girdin 17 ye Zaman çabuk geçiyo ,daha dünbende daha 17 den gün aldım yapabilirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman girdin 17 ye Zaman çabuk geçiyo ,daha dünbende daha 17 den gün aldım yapabilirim![]()
bende giycem ama 15 cm topuklu giyinmem lazımgurbet ne olmuş yaşımıza her iki kelimeden biri yaşlıyım desemde kendimi hala 17 sanıyom ben bak dün skini jeans giymeye kalktım![]()
onuda giyeriz saraycam ne yapalımbende giycem ama 15 cm topuklu giyinmem lazım![]()
hahahaaaaNe zaman girdin 17 ye Zaman çabuk geçiyo ,daha düntin....
Haklısın canim daha cok genciz. Gerçekten hiç yaş komplexim olmadi. Ama kilo sorun benim için. Boyum uzun Allahtan ama kilo fazlagurbet ne olmuş yaşımıza her iki kelimeden biri yaşlıyım desemde kendimi hala 17 sanıyom ben bak dün skini jeans giymeye kalktım![]()
Hoşhgeldin ermus,kendini tanıtır mısın?beni de alır mısınız aranıza
skinyi seven topuğuna katlanır artık, giycez mecburronuda giyeriz saraycam ne yapalım![]()
ne güzel kilonu verirsen manken gibi olursun,Haklısın canim daha cok genciz. Gerçekten hiç yaş komplexim olmadi. Ama kilo sorun benim için. Boyum uzun Allahtan ama kilo fazla
gurbet bazen kendimi 70 bazen 17 sanıyorum ikizler burcuda değilim amaHaklısın canim daha cok genciz. Gerçekten hiç yaş komplexim olmadi. Ama kilo sorun benim için. Boyum uzun Allahtan ama kilo fazla
Hoşgeldiiin kendini tanıtır mısın bide ilk sayfayı okudun mu?Merhabalar kızlar ilk defa yazıyorum bende varım. kilo vermek istiyorum
Ama olmuyor
Fıstık gibi kadınsın senay beni tanımayan hakikaten kompleksli olduğumu sanacak ya, şaka kızlar ya, kendimi her halimle severim ben
![]()
hogeldiniz aramıza ....Merhabalar kızlar ilk defa yazıyorum bende varım. kilo vermek istiyorum
Ama olmuyor
Kiloyu unut kısmını atalım yasoooomgurbet bazen kendimi 70 bazen 17 sanıyorum ikizler burcuda değilim amaböyle gelir gider ruh hali yaşarım boşver hayatı sev kiloyuda unut ve vereceğine inan inanamak başarmanın yarısıdır.
Belli oluyor canim çok neşeli ve hayat dolusun maşallah.ay beni tanımayan hakikaten kompleksli olduğumu sanacak ya, şaka kızlar ya, kendimi her halimle severim ben
![]()
dimi ama fıstık gibide arada yaş boy kilo takıntısı yapıyor bak bana YAŞINI UNUT HAYATINI YAŞA SLOGANIMFıstık gibi kadınsın sen![]()
yani şu manada söyledim sürekli kiloluyum ben bu kilolarlamı yaşayacam kaygısını unut anlamında dedimKiloyu unut kısmını atalım yasoooom![]()
dimi ama fıstık gibide arada yaş boy kilo takıntısı yapıyor bak bana YAŞINI UNUT HAYATINI YAŞA SLOGANIM![]()
yani şu manada söyledim sürekli kiloluyum ben bu kilolarlamı yaşayacam kaygısını unut anlamında dedim![]()
Fıstık gibi kadınsın sen![]()
Belli oluyor canim çok neşeli ve hayat dolusun maşallah.
dimi ama fıstık gibide arada yaş boy kilo takıntısı yapıyor bak bana YAŞINI UNUT HAYATINI YAŞA SLOGANIM![]()