• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Hala içimden atamadığım sıkıntılarim var. Aslinda cok ağir şeyler yaşadim. Kendimi cok yıprattim halada kendime gelemedim. Kendim icin hicbirsey yapamaz hale geldim. Yeni yeni artik herseyi bir kenara birakip yeniden yaşamaya başliyorum. Cūnkū yaşayan bir ölūden farksizdim.diyetle pek alakasi yok bu yazdiklarimin ama ruh halim böyle arkadaşlar. Sizden ricam desteğinizi esirgemeyin benden.
biz herzaman buradayız...her derdini paylaşabilirsin bizimle..

• Bugün kü menüm sabah:1yumurta,7zeytin 1kk peynir, bir avuc badem ceviz, salatslik biber , sekersiz cay.aksam:bol sslata, bir tsbak keskek yemegi, yogurt , bir kurabiye.ara:iki kare cikolata

Slm kızlar nasılsınız?
Daydream- Daydream- akşam yoğurt yiyecen dedim ya hih hi masanın üstündeki turşu kavurması nu unutmuşum bir güzel mideye indirdim sabahta bir balon olarak uyandım 66 900 vuuuuuu bu kadar ödem mi olur nerdeyse 67 olmuşum evet ödem ama bu ödemede atmam gerekiyor bugün ufaktan bir ceza oldu ama ben o çorbayı çok seviyorum pekte ceza olmuyor:KK70:halbuki bir gün önce 65 200 dum:mad:
:KK22:

Slm kızlar nasılsınız?
Daydream- Daydream- akşam yoğurt yiyecen dedim ya hih hi masanın üstündeki turşu kavurması nu unutmuşum bir güzel mideye indirdim sabahta bir balon olarak uyandım 66 900 vuuuuuu bu kadar ödem mi olur nerdeyse 67 olmuşum evet ödem ama bu ödemede atmam gerekiyor bugün ufaktan bir ceza oldu ama ben o çorbayı çok seviyorum pekte ceza olmuyor:KK70:halbuki bir gün önce 65 200 dum:mad:
:KK22:
çok lezzetli bir çorba bende 2 gün aramda vicdan yapabilirim...

Bu arada o dar kotları kızlar bende pek seviyorum keşke genç olaydim ve birazda uzun neyse ben bu boyla bu kilo yala bu yaşlada giyecem banene:stop::mad:
bi daha yaş dersen ağzına biber sürcem seniiiiiin :mad: ben giyiyorum kız hatta geçen ay yırtık kot aldım :KK37:

7 kg verebilecek miyiz acaba ben şu anki gibi sıkı bir şekilde diyet yapıyorum 1 aydır ama 6 kgyu zar zor verdim, bir haftada 2 kg verdiğim olmadı hiç, en fazla 1.3 falan :KK43:
veremezsek bile yaklaşırız...hedefimiz o olur ama..:KK5:

Back