• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Hayirli aksamlar hanımlar bugūn ilk gūn hevesiiyle gūzel kahvaltimi yaptim. Kahvaltim diyete uygundu . Fakat 3 saat sonra öyle bir açlik hissettimki ne bulsam yiyeceğim sanki. Evde dūnden kalan bir tabak keşkek vardi. Onu yedim arkasindan bir bucuk saat geçti ve ben gene açım bu seferde et kavurmuştum lavaşın arasina salatayla birlikte dūrūm yapip yedim. Anlayacağınız arkadaslar bu aralar iştahim cok açik. Ne yapsam bilemiyorum. Böyle zamanlarda diyetde yapamiyorum. Spor olarakda birazdan yoga kursum var. Oraya gideceğim . Geçen hafta başladim gerci cok fazla efor sarfedilmiyor ama genede hic yoktan iyidir.
Gurbet benim ilk sayfaya yazdığım yazıyı okudun mu?diyete neden karar verdiğimi?ya alıp başımı 100 e doğru depar atacaktım yada 60 lara..2. Seçeneği seçtim..sende yapabilirsin :KK4: hadi bakiim..

Son bir senedir şekerim biraz yūksek çıkıyor acaba ondanmidir bu açlik krizlerim bilemiyorum. Ama bende bazi dönemlerde oluyor böyle aşırı iştah ve sūrekli yeme isteği. Arkadaşlar bu konuda bildiğiniz birseyler varmi

Son bir senedir şekerim biraz yūksek çıkıyor acaba ondanmidir bu açlik krizlerim bilemiyorum. Ama bende bazi dönemlerde oluyor böyle aşırı iştah ve sūrekli yeme isteği. Arkadaşlar bu konuda bildiğiniz birseyler varmi
Önce açlık ve tokluk şekerini ölçtürmen lazım şüpheleniyosan..sık idrar,çok su içme belirti...iştah olur ama yendiği halde kilo kaybedilir..bunlar var mı? Onun dışında dün sabah bir doktor vücut ağırlığının %5ini verip HerGün 30 dk yürümek diyabeti engeller dedi.,,şeker ailemde hatta sülalemde ırsi benim..aslında bu sporum zayıflama isteğim bu yüzden..

Gurbet benim ilk sayfaya yazdığım yazıyı okudun mu?diyete neden karar verdiğimi?ya alıp başımı 100 e doğru depar atacaktım yada 60 lara..2. Seçeneği seçtim..sende yapabilirsin :KK4: hadi bakiim..
Okudum canim bende aslinda 2. Seçeneği seçtim ama gördūn yapamadim. Ben son bir senedir cok sıkıntılı gūnler yaşadim. Bir aralar 102 kiloya kadar çıktım. Sonrada kendiliğinden diyet yapmadan 10 kilo verip 92 ye dūştūm tamamen stresden. Şu aralar iştahim cok açik ve hemen 93,9 olmuşum. Insallah senin gibi iradeli olur ve 2. Seceneği uygulayabilirim

Önce açlık ve tokluk şekerini ölçtürmen lazım şüpheleniyosan..sık idrar,çok su içme belirti...iştah olur ama yendiği halde kilo kaybedilir..bunlar var mı? Onun dışında dün sabah bir doktor vücut ağırlığının %5ini verip HerGün 30 dk yürümek diyabeti engeller dedi.,,şeker ailemde hatta sülalemde ırsi benim..aslında bu sporum zayıflama isteğim bu yüzden..
Tokluk şekerim yūksek ama öyle cok su içmem sık idrarada çikmam. Ben 102 kiloya ciktiğimda şekerim dahada yūksekti kilo verince biraz daha dūştū

Okudum canim bende aslinda 2. Seçeneği seçtim ama gördūn yapamadim. Ben son bir senedir cok sıkıntılı gūnler yaşadim. Bir aralar 102 kiloya kadar çıktım. Sonrada kendiliğinden diyet yapmadan 10 kilo verip 92 ye dūştūm tamamen stresden. Şu aralar iştahim cok açik ve hemen 93,9 olmuşum. Insallah senin gibi iradeli olur ve 2. Seceneği uygulayabilirim
Eğer beynini yemeye şartlandırırsan yersin.,suyun hep yanında olsun.,baktın acıkıyorsun su iç...çünkü beynin susama ve acıkma merkezleri birbirine yakın...beynini kandıracaksın yani..,su içip yemek yemiş olarak algılayacak.,,çok çok acıktın diyelim hurma ye açlığını bastırır..,

İyi akşamlar :KK200: Gerçekten kilo vermede en büyük etkeen beyni kodlamak bence. Düşünüün ben bileee 8.sınıfta okulda ayrı çikolata dershanede ayrı evde ayrı yerdim aralarda da 3 ü bir arada ya da sıcak çikolata içerdim :63::63: Bu kadar tatlıyı sevmeme rağmen gerçekten çook istersem yemiyorum :KK14: gerçekten bu amaçla yola çıktığınızda ve hedef koyduğunuzda yemiyosunuz hiiç. Şuan da şu porsiyon kontrolünü uygulamaya çalışıyorum. Örneğin az önce sütlü nescafe yaptım tam orda çikolata vardı 2 minik kare aldım gerçekten minikler amaaa tam yaa yesem mi diyodum ki buraya geldim şöyle bi okuyim dedim vazgeçtim :KK48::p:KK70::KK70:

Hala içimden atamadığım sıkıntılarim var. Aslinda cok ağir şeyler yaşadim. Kendimi cok yıprattim halada kendime gelemedim. Kendim icin hicbirsey yapamaz hale geldim. Yeni yeni artik herseyi bir kenara birakip yeniden yaşamaya başliyorum. Cūnkū yaşayan bir ölūden farksizdim.diyetle pek alakasi yok bu yazdiklarimin ama ruh halim böyle arkadaşlar. Sizden ricam desteğinizi esirgemeyin benden.

Selam . İnsülin direncine baktırdınmı ?;(
Gl. Endeksine dikkat et o zaman sık açlıktan ve iştah patlAmasından kurtulursun inşallah ;)

Hala içimden atamadığım sıkıntılarim var. Aslinda cok ağir şeyler yaşadim. Kendimi cok yıprattim halada kendime gelemedim. Kendim icin hicbirsey yapamaz hale geldim. Yeni yeni artik herseyi bir kenara birakip yeniden yaşamaya başliyorum. Cūnkū yaşayan bir ölūden farksizdim.diyetle pek alakasi yok bu yazdiklarimin ama ruh halim böyle arkadaşlar. Sizden ricam desteğinizi esirgemeyin benden.
Gurbet 9 seneye yakındır buralardayım canım .. Nice dostluklatım oldu oluyor . Okadar çok şey paylaşıyoruzki bizler çogunun diyetle ilgisi yok .sıkılma yani ;)

Back