evimizin içine kadar girdi o kötü şeyler allahım ya pizza hamburger hangi etle yapıyolar hangi sosois salam kullanıyolar bilmiyoz ama işin ilginci afiyetle yiyoruz benim bile bazen canım çekerdi sizler gençsiniz eskiden ne güzel evlerimizde sebzeli saç börekleri yapardılar anne köfteleri vsvs herşey ne kadar sağlıklıydı bizler onlarla büyüdük hiçte kilo yapmazdıAy şeker ya şimdi yiyeceklerde hep çocuklara zararlı ya abur cubur Fast food yazık valla ama tam gelişme çağı şimdi çok rahat verir hareket yeter
bende fikrimi söylemek istiyorum kahve konusunda krema ve şeker olamadan sütle içilebilir ama nescafe değilde sütlü türk kahvesi içseniz daha sağlıklı.Daydream- Nescafe içmek istiyorum ama icebiliuyormuyum sana sorayim dedim sade icemiyorum da azıcık süt koyuyorum o şekilde ama ona göre iceyim gidip sporumu da yapayım ben bu arada
Hanımlar bu arada sizler kaç yaşındasınız . Tanışalim biraz. Ben 39 a geçen hafta girdim. Almanyada yaşıyorum.
Daydream- Nescafe içmek istiyorum ama icebiliuyormuyum sana sorayim dedim sade icemiyorum da azıcık süt koyuyorum o şekilde ama ona göre iceyim gidip sporumu da yapayım ben bu arada
gurbet ben 43 yaşında evli ve memurum ismim zaten yazıyor. diyet serüvenim 85 kiloyla başladı 10 ay oldu çok yavaş bir şekilde 20 kilo verdim 5 kilom daha var onuda verebilirsem takımımndan mezun olacam inşallah.Hanımlar bu arada sizler kaç yaşındasınız . Tanışalim biraz. Ben 39 a geçen hafta girdim. Almanyada yaşıyorum.
Şeker zaten yok iceceklerimde çayı bile şekersiz içerimbende fikrimi söylemek istiyorum kahve konusunda krema ve şeker olamadan sütle içilebilir ama nescafe değilde sütlü türk kahvesi içseniz daha sağlıklı.
Maşallah sizi tebrik ediyorum. Demek oluyorki sizden cok şey öğreneceğim. Bu arada yaşlarımızda yakınmışgurbet ben 43 yaşında evli ve memurum ismim zaten yazıyor. diyet serüvenim 85 kiloyla başladı 10 ay oldu çok yavaş bir şekilde 20 kilo verdim 5 kilom daha var onuda verebilirsem takımımndan mezun olacam inşallah.
Bende içtiğimde öyle içiyorum asıl zararlı süt tozu bence zaten Türk Kahvesi daha sağlıklı ama nescafenin kahvesi de kahve sonucta bana görenescafesiz olmazben günde üç kez içiyorum, biraz yağsız süt ekleyerek. sağlık boyutunu bilemem ama diyetime kötü bir etkisi olmuyor ne kadar çok içsem de.
nescafe bir bağımlılıktır çok iyi bilirim saati geldimi sigara bağımlıları gibi vucut zil çalar ama şimdi gençsiniz sağlığınız yerinde içiyorsunuz sonra benim gibi inşallah olmassınız mide rahatsızlıklarına yakalanırsanız hiç içemessiniz o yüzden az için derim.nescafesiz olmazben günde üç kez içiyorum, biraz yağsız süt ekleyerek. sağlık boyutunu bilemem ama diyetime kötü bir etkisi olmuyor ne kadar çok içsem de.
Bende bu yaşta var ya 26 yaşındayım amanescafe bir bağımlılıktır çok iyi bilirim saati geldimi sigara bağımlıları gibi vucut zil çalar ama şimdi gençsiniz sağlığınız yerinde içiyorsunuz sonra benim gibi inşallah olmassınız mide rahatsızlıklarına yakalanırsanız hiç içemessiniz o yüzden az için derim.
bu sayfadaki en yaşlı üye benimMaşallah sizi tebrik ediyorum. Demek oluyorki sizden cok şey öğreneceğim. Bu arada yaşlarımızda yakınmış
nescafe bir bağımlılıktır çok iyi bilirim saati geldimi sigara bağımlıları gibi vucut zil çalar ama şimdi gençsiniz sağlığınız yerinde içiyorsunuz sonra benim gibi inşallah olmassınız mide rahatsızlıklarına yakalanırsanız hiç içemessiniz o yüzden az için derim.
Bende bu yaşta var ya 26 yaşındayım amabu ramazanda hastanede geçirdim mide rahatsızlığım yüzünden ilerlemiş reflü vardı ilaçlar falan filan bazı haftalar az içiyorum zaten hergün içemem ama arada kahve içesim geliyor baya
Ya bende İsveç değilde sınavlar vizeler derken üni de oldu ya gece uyumaya kahve içeyim sabah uykum açılsın kahve içeyim derken midem e yazık etmisimdeadline bende ne zaman yakalandım biliyonmu senin yaşlarda yanlış bir diyet yaptığım için diyette isveç diyeti sabahları aç karnına kahve içiliyor biliyorsun zaten içiyodum bide aç karnına şekersiz kahve içersen tabi olursun gastrit reflü o günden sonrada içmiyorum çünkü çok çektim. ama tek bırakamdığım şeyler çay ve ekmek onlar vazgeçilmezim.
çok geçmiş olsun canım onu çeken bilir allah kimseye o ağrıları çektirmesin inşallah . ama ben 15 senedir ilaçsız oruç tutamazdım kilo verince bu sene şükürler olsun hiç ilaç kullanmadan oruç tuttum. tabi mideme dokunacak çok şey yemem dikkat ederim . bulguru sevmeme rağmen 2 ögün yiyemem karnıbahar brokoli lahana limon mandalina portakal yıllardır hasretim.1 öğün yesem 3gün ağrı çektiğimden yemiyorumYa bende İsveç değilde sınavlar vizeler derken üni de oldu ya gece uyumaya kahve içeyim sabah uykum açılsın kahve içeyim derken midem e yazık etmisimbende çay ve ekmeksiz yasayamiyorum akşam yemem pek ama sabah kesin yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?