Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Tam bende onu yazacaktım bacım harika olmuş hatta şimdi eşinede yaptım oda çok beğendi . Sogan maydonoz( kokuyuda alıyor) bol limon sıktım . Karabiber pul biber tuz ...
1 kş yag koydum tavayı yağlasın diye . Oylesine döktüm tavaya oh dizme zahmetide yok . Vede pek kokmadı tava yada kızarma ağır oluyor çok hafif oluyor hem herkese tavsiye ederim vala çok sağol .

menüme 2 orta boy salatalık ve bir havuç eklendi limonlu.

Aay bak portakal diyince Portakallı diyet yapıyorum ya şimdi ağrı olmaz inşallah neyse ben deneyim de pek portakal yeme bilmiyorum ondan yapıyor mu ben de de baktım ağrı oluyor portakallardan mi kişiyi napayım neyse bakariz iyiyim ben iyi diyim iyi olayim

ay çok sevindim bacım beğenmenize ben hiç yağda koymuyorum gayette güzel oluyor hiçbiyer kirlenmiyor birazda sarımsak koy aebenim güzel tad veriyor.

11 yaşında ablası..çok iştahlı boğa Burcu işte yasom7272 gibi :)
Abla belli bir dönem çok yiyoruz gerçekten Ben 9-10 yaşlarından beri hep toplu büyüyen bir çocuktum asıl 8.sınıfta aldım kilo ama bakıyorum fotoğraflara tyine göbeğim varmış Ama neden sor bii annem böyle canınız çekmesiin bir hamuruişi türü yapar ben 5 tane yerdim şuan 2 tane yiyorum düşün Hem düzenli beslenirdim hem de tatlı hamurişi de çok yerdim ya anneme yaptırırdım baya baya yerdim Ay bi de annem yapardı yemiyince de boşuna mı yaptım derdi hopp ben yemişim Ama şu sağlıklı beslenmeye geçeli pilav bile yapmıyo artık hamurişi tatlıı hiiç yapmıyo alıştık şükür

canım sabahları mide koruyucunu mutlaka iç bari bu diyeti yaparken madem reflün var artmasın.

Hanımlar bu arada sizler kaç yaşındasınız . Tanışalim biraz. Ben 39 a geçen hafta girdim. Almanyada yaşıyorum.
Ben bilge 16 yaşını doldurup 17 den gün alıyorum 15 gün sonra Hazirandan berii buradaki ablalarımla tanışıyorum iyi ki tanımışım her birini gerçekten tanıdıkça anlıycaksınız siz de Bir ara 69.2 düm geçen ocak ayında şu aralar 62 civarıyım ama 58 i görmüşlüğüm vardı İşte 55 olana dek takılıyorum öyle

benim çitlembiğim bugün sınavın varmıydı?

Abla ya valla bak asıl kilo problemi bence kesinlikle kantinler Düşün bak ben 8 saat okuldayım hani benim yemekhanem var güzel güzel yiyorum ama ilkokullarda devlette o da yok çocuklar napıyo kantinde yiyoruz mecbur ben de öyleydimm. Sabah kahvaltı ederdim 2. ya da 3.tenefüs gider tost yerdim mecbur Bizim şuan lisede isteyen kantinde yiyo isteyen yemekhanede. Ama kantinde yok yok ay canınız çekmesin baklava bile getirmiş mantı bile satıyo Daha neler neler saymıyim . Bir de kantinci abiyi severim ama bildiğin pazarlama modu bugün sınavdan çıktık hepimizin kafaları karışmış zaten kantine geldik bize baklava almaz mısınız bak çok güzel diyo Sonra çocuklar gençler niye obez

Vardı ablacım hem de en zorundan bir matematik sınavıı O kadar çalıştık durduk sorular çok ağırdı ben cevapları konrol etmedim ama 18 bekliyen mi ararsın 28 mi
evet ilk sınav diye zorlarlar bilirim ama ben senin okadar düşük alacağını düşünmüyorum kozacım ama alırsanda daha ilk sınav illaki telafisi olacaktır

Ay ben ne konuşmuşum ya uzun uzun yazdım bi de Sınavlarım bitti ya çenem vurdu bugünlük

evet ilk sınav diye zorlarlar bilirim ama ben senin okadar düşük alacağını düşünmüyorum kozacım ama alırsanda daha ilk sınav illaki telafisi olacaktır
Ay ablam ya valla böyle sınavlarımı bile düşünüyosun ne kadar düşüncelisiin Yok ben de o kadar düşük beklemiyorum ablam ama o kadar çalışmışken müfredatımızda olmayan soruların olması üzüyo işte

kuzum benim sen bizim küçük bebeğimisiin unutma annen neyse bizde oyuz sen kendini kendin sevdirdin o tatlı güzel dilinle aklınla sevindim iyi beklemene
bu arada malesef okulda dağıtılan kitaplar işe yaramıyor ek kitaplar alıyosun oda yetmiyor sınavlarda ayrı soru müfredat ayrı kötü bir eğitim sisitemi nedeyim.

ay bu yazıyı sizinlede paylaşayım çok duygulandım diyetle alakası olmasada
Kapalı kapılar ardında, perdenin arkasında, teşekkür listelerinin sonunda gelir Narkozcu..

Kısacası perdedin arkasında ki hayattır Narkozcu.

Hasta geldiğinde nabız ve solunum yoktu. Herkes panik içindeydi, acil arabası çekildi, DEF hazırlandı. Acil doktoru entübe etmeye çalışırken ağız içi sekresyondan görünmüyor diye bağırdı ! Acil serviste ne kadar hemşire varsa hepsi damaryolu açmaya çalışıyordu. Bir tane sarı damaryolu açılabildi sonunda ayaktan. Ama hasta entübe edilememişti, ambu ile olabildiğince oksijen vermeye çalışıyorduk. Derken elinde sarı bir takım çantasıyla koşarak geldi genç bir delikanlı. Durum nedir dedi, hemen hastanın havayoluna geçti, saniyeler içinde entübe etti hastayı. Ohh be dedim, bir anestezi doktoru geldi. Damaryolu bulunamadı hocam dedim, bakalım hemen dedi. Hastaya gri bir damaryolu açtı sağ koldan. Daha sonra pembeler, yeşiller, birçok damaryolu ... Öyle bir kalp masajı yapıyordu ki, ne zaman yorulacak acaba diyorduk. Kan gazı alındı mı diye sordu kardiyoloji uzmanına, yok dedi kardiyolog, hemen alayım hocam dedi. Hastanın yoğun tıbbi müdahale sonrası yaklaşık 50 dakika sonra kalbi atmaya başlamıştı. Delikanlı ambuyu kimseye bırakmıyordu. Seri şekilde yoğun bakıma getirdi hastayı.

Ve hastaneden ayrılmak üzereyken tanışmak üzere yanına gittim :

- Elinize sağlık doktor bey !

Cevabı beni şaşırtmıştı :

- Ben doktor değilim hocam, anestezi teknikeriyim !

Vardı ablacım hem de en zorundan bir matematik sınavıı O kadar çalıştık durduk sorular çok ağırdı ben cevapları konrol etmedim ama 18 bekliyen mi ararsın 28 mi
Vuuh geçmiş olsun canım bitmedi mi sınavlar bizim kızın bitmiş 4 tane olmuşlar sadece

Bursa kantinlerine laf yok akrabamizin orda ortaklar dahil 20 den fazla kantini var hatta gel sana da açalım bir tane diyorlar eğitim vadisi kükürtlu falan hatta kükürt lude çalıştım ben de son gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…