Tam bende onu yazacaktım bacım harika olmuş hatta şimdi eşinede yaptım oda çok beğendi . Sogan maydonoz( kokuyuda alıyor) bol limon sıktım . Karabiber pul biber tuz ...slm kızlar misafirlerim gitti hemen ortalığı toplayıp yanınıza koştum herkes iyidir inşallah bugün arkadaşların anneleride geldi onların geleceğinden haberim yoktu anneler olunca biraz panikledim ev hanımları benim yaptıklarımı beğenirmi diye neyse atlattım herşeyi beğendiler gözüktülerkalanlarıda bi baktımki ikisi mutfaga girmiş pay ediyolar herşeyi alıp gittiler hiç bişey kalmadı evde bide diyolar çöpe atma diye götürüyoruz allah razı olsun hepsinden
kontesim ata senden etkileniyor galiba o şefk benim oğlumada bulaşsın inşallahbenim yerime öp onu kutluyorum
aeben bacım yasom üsülü hamsiyi beğendinmi çok merak ettim?
40 'a iki hafta önce girdimHanımlar bu arada sizler kaç yaşındasınız . Tanışalim biraz. Ben 39 a geçen hafta girdim. Almanyada yaşıyorum.
iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor :) menüm;
sabah
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı
5 siyah zeytin
1 çay bardağı süt
nescafe
ara
2-3 kaşık yoğurt
nescafe
öğle
haşlanmış tavuk
2-3 cherry domates
ara
1 elma
akşam
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık
ara
nescafe
su şimdilik 1,5 litre. 61 dk yürüyüş + 20şer şınav, mekik, squat, dumbbella 2-3 kol egzersizi. geçtiğimiz günlerde diyeti bozdum diye 700 gr almıştım ve pişmanlıktan kendimi yedim bitirdim o yüzden artık sıfır kaçamakla yoluma devam etmeye çalışıcam :) bakalım kaç kg çıkıcam yarın :)
Aay bak portakal diyince Portakallı diyet yapıyorum ya şimdi ağrı olmaz inşallahçok geçmiş olsun canım onu çeken bilir allah kimseye o ağrıları çektirmesin inşallah . ama ben 15 senedir ilaçsız oruç tutamazdım kilo verince bu sene şükürler olsun hiç ilaç kullanmadan oruç tuttum. tabi mideme dokunacak çok şey yemem dikkat ederim . bulguru sevmeme rağmen 2 ögün yiyemem karnıbahar brokoli lahana limon mandalina portakal yıllardır hasretim.1 öğün yesem 3gün ağrı çektiğimden yemiyorum
Haklısın ablam öyle yapmalıyıım artııık normalde ben çok kararlıyımdır asla hedefe gelene kadar durmam ama şu kilo vermede ters etki yapıyo yaHadi gelinim sınavlar bitti hedefinde var işi sıkı tut bu 2-3 hafta
İçiyorum ben 1 yk süt koyuyorum :)Daydream- Nescafe içmek istiyorum ama icebiliuyormuyum sana sorayim dedim sade icemiyorum da azıcık süt koyuyorum o şekilde ama ona göre iceyim gidip sporumu da yapayım ben bu arada
ay çok sevindim bacım beğenmenize ben hiç yağda koymuyorum gayette güzel oluyor hiçbiyer kirlenmiyor birazda sarımsak koy aebenim güzel tad veriyor.Tam bende onu yazacaktım bacım harika olmuş hatta şimdi eşinede yaptım oda çok beğendi . Sogan maydonoz( kokuyuda alıyor) bol limon sıktım . Karabiber pul biber tuz ...
1 kş yag koydum tavayı yağlasın diye . Oylesine döktüm tavaya oh dizme zahmetide yok . Vede pek kokmadı tava yada kızarma ağır oluyor çok hafif oluyor hem herkese tavsiye ederim vala çok sağol .
Abla belli bir dönem çok yiyoruz gerçekten11 yaşında ablası..çok iştahlı boğa Burcu işteyasom7272 gibi :)
canım sabahları mide koruyucunu mutlaka iç bari bu diyeti yaparken madem reflün var artmasın.Aay bak portakal diyince Portakallı diyet yapıyorum ya şimdi ağrı olmaz inşallahneyse ben deneyim de pek portakal yeme bilmiyorum ondan yapıyor mu ben de de baktım ağrı oluyor portakallardan mi kişiyi napayım neyse bakariz iyiyim ben iyi diyim iyi olayim
Ben bilge 16 yaşını doldurup 17 den gün alıyorum 15 gün sonraHanımlar bu arada sizler kaç yaşındasınız . Tanışalim biraz. Ben 39 a geçen hafta girdim. Almanyada yaşıyorum.
benim çitlembiğim bugün sınavın varmıydı?Ben bilge 16 yaşını doldurup 17 den gün alıyorum 15 gün sonraHazirandan berii buradaki ablalarımla tanışıyorum iyi ki tanımışım her birini gerçekten tanıdıkça anlıycaksınız siz de Bir ara 69.2 düm geçen ocak ayında şu aralar 62 civarıyım ama 58 i görmüşlüğüm vardı İşte 55 olana dek takılıyorum öyle
Abla ya valla bak asıl kilo problemi bence kesinlikle kantinlerevimizin içine kadar girdi o kötü şeyler allahım ya pizza hamburger hangi etle yapıyolar hangi sosois salam kullanıyolar bilmiyoz ama işin ilginci afiyetle yiyoruz benim bile bazen canım çekerdi sizler gençsiniz eskiden ne güzel evlerimizde sebzeli saç börekleri yapardılar anne köfteleri vsvs herşey ne kadar sağlıklıydı bizler onlarla büyüdük hiçte kilo yapmazdı
Vardı ablacım hem de en zorundan bir matematik sınavııbenim çitlembiğim bugün sınavın varmıydı?
evet ilk sınav diye zorlarlar bilirim ama ben senin okadar düşük alacağını düşünmüyorum kozacım ama alırsanda daha ilk sınav illaki telafisi olacaktırVardı ablacım hem de en zorundan bir matematik sınavııO kadar çalıştık durduk sorular çok ağırdı ben cevapları konrol etmedim ama 18 bekliyen mi ararsın 28 mi
Ay ablam ya valla böyle sınavlarımı bile düşünüyosun ne kadar düşüncelisiinevet ilk sınav diye zorlarlar bilirim ama ben senin okadar düşük alacağını düşünmüyorum kozacım ama alırsanda daha ilk sınav illaki telafisi olacaktır
kuzum benim sen bizim küçük bebeğimisiin unutma annen neyse bizde oyuz sen kendini kendin sevdirdin o tatlı güzel dilinle aklınlaAy ablam ya valla böyle sınavlarımı bile düşünüyosun ne kadar düşüncelisiinYok ben de o kadar düşük beklemiyorum ablam ama o kadar çalışmışken müfredatımızda olmayan soruların olması üzüyo işte
Tamam canım sagolİçiyorum ben 1 yk süt koyuyorum :)
Vuuh geçmiş olsun canım bitmedi mi sınavlar bizim kızın bitmiş 4 tane olmuşlar sadeceVardı ablacım hem de en zorundan bir matematik sınavııO kadar çalıştık durduk sorular çok ağırdı ben cevapları konrol etmedim ama 18 bekliyen mi ararsın 28 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?