• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kaç yaşında ki :KK66: Kıyamam ya küçükken bende öyleydim ya ama yemeden duramazdim anlıyorum onu ben:-)

Evet bende şaşırdım ama başardım :-) öğlen sorun ya yumurta götürunce ise soğuk yumurta hiç sevmem midem bulandı ya ondan corba ictim zaten yemek çıkıyor ordan bişeyler mi yapsam acaba :KK43:
11 yaşında ablası..çok iştahlı boğa Burcu işte yasom7272 yasom7272 gibi :)

Merhaba arkadaşlar 39 yaşında iki cocuk annesiyim. Bende bircok kez diyet denedim ama istikrarlı olamadığım için hep geri aldım. Sizleri takip edeceğim . Inşallah sayenizde bende motive olur ve diyete başlarım.
Hoşgeldin Can'ım ;)

evet gelelim benim cıslı menüme artık asarmısınız kesermisiniz bilemem:KK70:yanlız cam silemem söyleyim:KK70:

sabah
1yumurta rokalı maydonozlu domatesli kapya biberli bir kase salata 1 kaşık lor pyniri3 zeytin 1 dilim tb ekmeği yeşil çay

öğlen ikindi
2 mercimekli köfte yarım ıspanaklı börek yeşillk
akşam
valla hala tokum
belki birazdan biraz yoğurt yerim
su 2 lt spor yapmam lazımda kalkabilirsem

slm kızlar misafirlerim gitti hemen ortalığı toplayıp yanınıza koştum herkes iyidir inşallah bugün arkadaşların anneleride geldi onların geleceğinden haberim yoktu anneler olunca biraz panikledim ev hanımları benim yaptıklarımı beğenirmi diye neyse atlattım herşeyi beğendiler gözüktüler :oops: kalanlarıda bi baktımki ikisi mutfaga girmiş pay ediyolar herşeyi alıp gittiler hiç bişey kalmadı evde bide diyolar çöpe atma diye götürüyoruz:KK70:allah razı olsun hepsinden:KK70:
kontesim ata senden etkileniyor galiba o şefk benim oğlumada bulaşsın inşallah:nazar: benim yerime öp onu kutluyorum:KK60:

aeben bacım yasom üsülü hamsiyi beğendinmi çok merak ettim?
Beğenmemeleri mümkünmü?yasom yapacak ta... O kadar çok beğenmişler ki baksana sen demeden pay etmişler :KK48:

evet gelelim benim cıslı menüme artık asarmısınız kesermisiniz bilemem:KK70:yanlız cam silemem söyleyim:KK70:

sabah
1yumurta rokalı maydonozlu domatesli kapya biberli bir kase salata 1 kaşık lor pyniri3 zeytin 1 dilim tb ekmeği yeşil çay

öğlen ikindi
2 mercimekli köfte yarım ıspanaklı börek yeşillk
akşam
valla hala tokum
belki birazdan biraz yoğurt yerim
su 2 lt spor yapmam lazımda kalkabilirsem
Akşamla telafi etmişsin yasom...misafirle zor oluyor..

hoşgeldin canım evet sayfanın sahibi arkadaşım herkesi istediği diyeti yapmakta özgür bıraktı ama sana tavsiyem önce sağlıklı beslenmek bugün ne yediysen alt alta sıralayıp yaz bizlerde sana yardımcı oluruz.
Teşekkūr ederim yasom. Hoşbuldum. Aslinda diyet konusunda bilgi çok ama icraat yok. Bunun içinde siizlerden destek alip motive olmak istiyorum. Bugūn koşuşturmalı bir gūndū ve dūzenli bir öğūnūm olamadı. Ama inşallah yarin başlar ve yazarım canim

iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor :) menüm;

sabah
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı
5 siyah zeytin
1 çay bardağı süt
nescafe

ara
2-3 kaşık yoğurt
nescafe

öğle
haşlanmış tavuk
2-3 cherry domates

ara
1 elma

akşam
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık

ara
nescafe

su şimdilik 1,5 litre. 61 dk yürüyüş + 20şer şınav, mekik, squat, dumbbella 2-3 kol egzersizi. geçtiğimiz günlerde diyeti bozdum diye 700 gr almıştım ve pişmanlıktan kendimi yedim bitirdim o yüzden artık sıfır kaçamakla yoluma devam etmeye çalışıcam :) bakalım kaç kg çıkıcam yarın :)
Wooooooov süper..beğendim ben...senin gibi nescafeci olduğum için onları görmüyorum. :)

Akşamla telafi etmişsin yasom...misafirle zor oluyor..
aslında yemeği düşünmüyordum habire oturup kalktım ama sen yemeyecenmi sen yemeyecenmi diyince ayıp olmasın dedim oturdum bende tabi bunlarla geçiştirdim. bu arada mercimekli köfteyede dayanamam çok severim aynura duymasın :KK70:

Farklı diyetler uyguluyorsunuz sanırım. Şuan bende kararsızım hangi diyeti yapmam konusunda . Fakat bildiğim tek şey karbonhidratı azalttığımda kilo verebiliyorum.
Burada herkes istediği diyeti yapmakta serbest ama eleştirilmeyi göze alacak :KK53: sağlıklı kilo verelim yeter..

Teşekkūr ederim yasom. Hoşbuldum. Aslinda diyet konusunda bilgi çok ama icraat yok. Bunun içinde siizlerden destek alip motive olmak istiyorum. Bugūn koşuşturmalı bir gūndū ve dūzenli bir öğūnūm olamadı. Ama inşallah yarin başlar ve yazarım canim
yarın senin için güzel kalıcı kilo verme başlagıcın olsun inşallah yarın senin miladın arkadaşım hayırlısıyla.

Sizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz
ben kendi diyetimi uyguluyorum yani diyetisyen diyeti gibi ara öğünlü bir öğün sebze bir öğün protein tabi salata ve yoğurt öğünlerde pilav makarmna sevmem ama ekmek düşkünüyüm sabah ve sebze yemekleriyle yerim. 1er dilim böyle
ismi olan her diyete karşıyımmm:KK70::KK70:

protein ve sebze tüketiyorum ben, bir de günde bir öğün meyve. canım çekerse 3-5 fındık, birkaç ceviz. ekmek çok nadiren yiyorum, pek sevmem zaten.
katı kurallı diyetleri bende pek uygulayamıyorum. En iyisi sizinki gibi sebze meyve ve protein ağirlikli bir diyet uygulayim. Ekmeğide belki sadece sabahlari bir iki dilim olabilir

Back