bence sen ara vazgeçtim aç gelin de yoksa mide fesatı geçirebilirleronlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelinne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi
Tanıt bakemheyFeraceli selam canımm
bende kendimi tanıtayım mı tanıtasım geldi siz yazdıkçabu arad sabah güncel kilomu bildireyim bende dursun burda
onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin[QUOTE="Daydream15, post: 43564931, member: 476139" ]Naptın arkadaşlarına yasom?döktürmüşsündür sen şimdi..
Aaa belirteceksin tabi diyet kardeşiyiz ayol :)heyFeraceli selam canımm
bende kendimi tanıtayım mı tanıtasım geldi siz yazdıkçabu arad sabah güncel kilomu bildireyim bende dursun burda
Tamam elbette ablam sendeyim yazamadım kusura bakma alış veriş günü malum pazar olunca. Ya sen toz atmasan ben yine de silsem camları hatta toz falan da alırım kalan vakittePerşembede bendesin o Zaman dur camlara su döküp toz atayım yerden
Tanıt bakem
25 yasındayım bekarım çalışıyorum bekar olunca kendini tanıtmak çok kolay oluyor amaAaa belirteceksin tabi diyet kardeşiyiz ayol :)
Tabi tabi tembel isi ablam zaten kılciklara çık deyince kendi çıkıyor değil miemine tembel olunca yaso usülü oluyor nasıl kılçıklarını çıkarıyorum hamsinin sonrada kocaman soğan doğruyorum bitane sarımsak biraz limon az tuz kendi kendine kavruluyor işte yağ yok çünkü hamsi yağlı bir balık.
köşe başı sok köşebaşı apt kat 7 daire 5 fizanVay annem yarın bende geliyorum adres alayım :-D
kız onda ne var hamsi işte iki dakkada çıkıyorTabi tabi tembel isi ablam zaten kılciklara çık deyince kendi çıkıyor değil mi
Aynen ya bi ağız tanıyla şu kadan bebeyim va şu kadan yıllık evliyin diyomiyok bekarım iste öyle
25 yasındayım bekarım çalışıyorum bekar olunca kendini tanıtmak çok kolay oluyor amaboyum 162 oldu mu kız Feraceli 74 kilodan geldim buralara da buralardan gidemiyorum buralarda 62 63 civarı oluyor
daydream yarın sabah bir tartılayım kaç kiloyum tam yarın haftasonu iyi geçmedi gibi bakayım
Hayırdır ablam sen tatlı da sevmesin derdine nekızlar gece yarısı asure kaynattım iyiminekadar hamarat kadınım
2si lohusa 1 hamile yerler merak etme hatta beni bile yiyebilirlerbence sen ara vazgeçtim aç gelin de yoksa mide fesatı geçirebilirler
onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin[QUOTE="Daydream15, post: 43564931, member: 476139" ]Naptın arkadaşlarına yasom?döktürmüşsündür sen şimdi..
Ben bilmem balık falan elimi de sürmem karnıma da sokmamkız onda ne var hamsi işte iki dakkada çıkıyor
Aaa o kadar çeşit kime yeter aşk olsunonlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelinne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?