Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

[QUOTE="Daydream15, post: 43564931, member: 476139" ]Naptın arkadaşlarına yasom?döktürmüşsündür sen şimdi..
onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin ne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi[/QUOTE]
Daha ne yapacaksın kız bu da çok kalır sonra...maşallah bacıma :)

Tabi tabi tembel isi ablam zaten kılciklara çık deyince kendi çıkıyor değil mi

Aynen ya bi ağız tanıyla şu kadan bebeyim va şu kadan yıllık evliyin diyomiyok bekarım iste öyle öldüm gülmekten ay

[QUOTE="Daydream15, post: 43564931, member: 476139" ]Naptın arkadaşlarına yasom?döktürmüşsündür sen şimdi..
onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin ne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi[/QUOTE]
Aaa o kadar çeşit kime yeter aşk olsun

onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin ne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi
Aaa o kadar çeşit kime yeter aşk olsun [/QUOTE]
ne yapayım fatma öneri ver ay bugün tembellik var üstümde en kolay neyse onu yapmak geldi içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…