• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

[QUOTE="Daydream15, post: 43564931, member: 476139" ]Naptın arkadaşlarına yasom?döktürmüşsündür sen şimdi..
onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin:KK70: ne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi:KK70:[/QUOTE]
Daha ne yapacaksın kız bu da çok kalır sonra...maşallah bacıma :)

:KK70::KK70::KK70:emine tembel olunca yaso usülü oluyor nasıl kılçıklarını çıkarıyorum hamsinin sonrada kocaman soğan doğruyorum bitane sarımsak biraz limon az tuz kendi kendine kavruluyor işte:KK70:yağ yok çünkü hamsi yağlı bir balık.
Tabi tabi tembel isi ablam zaten kılciklara çık deyince kendi çıkıyor değil mi :D:D

:KK39:

25 yasındayım bekarım çalışıyorum bekar olunca kendini tanıtmak çok kolay oluyor ama :KK70: boyum 162 :confused: oldu mu kız Feraceli Feraceli 74 kilodan geldim buralara da buralardan gidemiyorum buralarda 62 63 civarı oluyor :confused:
daydream yarın sabah bir tartılayım kaç kiloyum tam yarın haftasonu iyi geçmedi gibi bakayım :KK67:
Aynen ya bi ağız tanıyla şu kadan bebeyim va şu kadan yıllık evliyin diyomiyok bekarım iste öyle :D öldüm gülmekten ay :D

[QUOTE="Daydream15, post: 43564931, member: 476139" ]Naptın arkadaşlarına yasom?döktürmüşsündür sen şimdi..
onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin:KK70: ne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi:KK70:[/QUOTE]
Aaa o kadar çeşit kime yeter aşk olsun :D:D

onlara dedimki keyfim yok fazla bişey yapamam tok gelin:KK70: ne yaptım ıspanaklı börek biskivüli bir pasta poğaça aşure yarında turşu kavurur mercimekli köfte yaparım yeter demi:KK70:
Aaa o kadar çeşit kime yeter aşk olsun :KK70::KK70:[/QUOTE]
ne yapayım fatma öneri ver ay bugün tembellik var üstümde en kolay neyse onu yapmak geldi içimden.:KK12:

Back