- 15 Kasım 2015
- 24
- 55
- 3
- 40
Bende 40 yaşında evli mutlu çoçuklu ihtiyar heyetindeyim8-9 yıldır buralardayım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 40 yaşında evli mutlu çoçuklu ihtiyar heyetindeyim8-9 yıldır buralardayım
![]()
Bodur tavık herdem piliçtir sılagonuyla teselli olan hatunların yanına hoşgeldin bacım31 yaşında kilolu mu balık etlimi karar veremeyen yeşil ğözlü kısa boylu klasik Türk kadını
Bodur tavık herdem piliçtir sılagonuyla teselli olan hatunların yanına hoşgeldin bacım![]()
Bende evliyim 13 yaşında bi oglum var bide uyuz kocam bu akşam biraz tartıştık o yüzden uyuz diyorum;-)
Canım o cinslerden hepimizde var merak etmeBende evliyim 13 yaşında bi oglum var bide uyuz kocam bu akşam biraz tartıştık o yüzden uyuz diyorum;-)
AminBodur tavuk allah seni ne etmesin çok güldüm allah da seni güldürsün hemi ;-) :-D
Teşekkür ederim balsın ya bide butonu bulabilsem :-oJims canım cevaplaya basınca alıntıladıgın mesajın altına yazabilirsin
Alışırsın![]()
Jism Hoşgeldin bacım bende Hülya,41 yaşındayım...1 oğlum var...herşeyi yazmışsın ama kilonu yazmamışsın..ilk sayfadaki kuralları okudun mu?
Haaaaaayıır yalan söylüyoo yaalaaaanhadi kendini tanıtta tanıyalım seni ben 43 yaşında evli memur son 5 kilosunu veremeyen huysuz ihtiyarım
![]()
kakaocum bunu yaptım yetmedi 16 dakika Latin dans,5 dakika cardio challenge yaptım..çok zor görünüyor, ben yürüyüşü zor yapıyorum![]()
kakaocum bunu yaptım yetmedi 16 dakika Latin dans,5 dakika cardio challenge yaptım..
Ben nescafemi içiyorum diyet yaparken masum zevklerden vazgeçmemek gerektiğine inanıyorum hele sütsüz içiyorsan istediğin kadar içebilirsin...ben 1 yk süt koyuyorum ama..nasıl tutuyorsun kendini canım? her şeyden vazgeçtim de bir nescafeden vazgeçemedim![]()
Üste ve altta sayfa numaraları yazıyor...mesela şuan 72.sayfadayız...1 e bas orada kurallarımız yazılı.. :)Bakayım düzelteyim hemen ilk sayfa nerde ben yeni katıldım aranıza o yüzden bilmiyorum uygulamanın içeriğini