• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Teşekkür ederim canım geçen seneki gibi yapmaya çalışcam bende o zaman pazartesi başlıyim:-) portakal değilde nar kullanmayı düşünüyorum mevsimi geçmeden öğünlerde falan is dolayısıyla ona göre uydurup kendime göre takılan bakalım böyle kaç kilo verecehim:-) sen bu hafta yaptın mi sonuçlar nasil

Ay maşallah süpersiniiz ben utanıyorum menü yazmaktan amaaa 10 gündür düzenim şaşınca geri dönüş biraz zor oluyo o_O

Sabah 09.00:
1 simit
2 çay kaşığı beyaz peynir
Biraz süzme peynir
Şekersiz çay
Salatalık
3 zeytin

Öğle 14.15:
1 tabak tazefasulye yemeği
2 dilim ekmek

Ara: 16.00
1 mandalina

Akşam: 17.45
Sızdırma et
1 ince dilim ekmek
Yoğurt
1 salatalık yazmayı unutmuşum

Ara:
Daha yapmadım tabii ama şekersiz türk kahvesi ve armut yerim heralde :p
Bir de uyumadan yeşilçay içebilirim

Su: 2.25 olur
Spor: Yok

Son düzenleme:
Ay maşallah süpersiniiz ben utanıyorum menü yazmaktan amaaa 10 gündür düzenim şaşınca geri dönüş biraz zor oluyo o_O

Sabah 09.00:
1 simit
2 çay kaşığı beyaz peynir
Biraz süzme peynir
Şekersiz çay
Salatalık
3 zeytin

Öğle 14.15:
1 tabak tazefasulye yemeği
2 dilim ekmek

Ara: 16.00
1 mandalina

Akşam: 17.45
Sızdırma et
1 ince dilim ekmek
Yoğurt

Ara:
Daha yapmadım tabii ama şekersiz türk kahvesi ve armut yerim heralde :p
Bir de uyumadan yeşilçay içebilirim

Su: 2.25 olur
Spor: Yok
kozacım sen daha 16 yaşındasın tabiki yiyeyceksin önemli olan miktarını azaltmak bizim gibi koca kadınlar yediğimiz kadar yemişiz bundan sonra yemesekte olur.:KK60:

Hülyam diyetin ana yiyecekleri portakal, yogurt, etimek , akşamlarıda 1 porsiyon pro dimi ?
İlginç bir birleşim ..
Bana da çok ilginç gelmişti portakal yerine greyfurt ya da yeşil eksi elma ve nar da kullananlar benzer sonuçlar almışlar araştırmistım da:-) değişik bir liste kesinlikle;)

kozacım sen daha 16 yaşındasın tabiki yiyeyceksin önemli olan miktarını azaltmak bizim gibi koca kadınlar yediğimiz kadar yemişiz bundan sonra yemesekte olur.:KK60:
Ay ablam maşallah üçünüzde genç ve alımlısınıız çok hoşsunuz :KK60::KK200: 3 dilim ekmek bir de simit yemeseydim iyidii de neyse artık :KK70::KK70:

Teşekkür ederim canım geçen seneki gibi yapmaya çalışcam bende o zaman pazartesi başlıyim:-) portakal değilde nar kullanmayı düşünüyorum mevsimi geçmeden öğünlerde falan is dolayısıyla ona göre uydurup kendime göre takılan bakalım böyle kaç kilo verecehim:-) sen bu hafta yaptın mi sonuçlar nasil
1800 gitti benim 5 gün bugün biraz uymadım 4 gün uydum listeye sporla beraber..

Ay bu T9 beni benden alıyor ya garip kelimeler türetiyor bana verdiğim rahatsızlıktan Özür dilerim bazen ben yazdığımı anlayamıyorum :-)

Hülyam diyetin ana yiyecekleri portakal, yogurt, etimek , akşamlarıda 1 porsiyon pro dimi ?
İlginç bir birleşim ..
Bugün balık vardı öğlen yemedim..dediğin gibi yoğurt,portakal,yumurta..etimek ekmek ama ben etimek yiyorum..

Sabah: 1 tabak pırasa yemeği (saçma ama çok canım çekti::):KK71:
Öğlen: 1 tbk lahana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam: 1 Tbk fasulye yemeği
Spor:salona gitmedim, 30dk...Geceye kadar yapıcam
Su:1 lt..Suyuda geceye kadar tamamlıcam:KK31:

Back