- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 52
canım canım sen 2 koca karnıyarık dediğin el kadar yoktur ikisi eminimYasemin öylen 2 karnıyarık koca kase cacık azmı bide ekmek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım canım sen 2 koca karnıyarık dediğin el kadar yoktur ikisi eminimYasemin öylen 2 karnıyarık koca kase cacık azmı bide ekmek![]()
Teşekkür ederim canım geçen seneki gibi yapmaya çalışcam bende o zaman pazartesi başlıyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...tada-7-kilo-verelim-mi-listesi-burada.779547/
deadline bu canım...gel pazartesi 2.haftaya başlıcam beraber yapalım,ne dersin?
Bende cevap yazmıştım tam sanadeadline teklifime cevabın nediiir?
Hülyam diyetin ana yiyecekleri portakal, yogurt, etimek , akşamlarıda 1 porsiyon pro dimi ?http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tada-7-kilo-verelim-mi-listesi-burada.779547/
deadline bu canım...gel pazartesi 2.haftaya başlıcam beraber yapalım,ne dersin?
Yokkız küçük değildi miğdem büyüktürcanım canım sen 2 koca karnıyarık dediğin el kadar yoktur ikisi eminim![]()
kozacım sen daha 16 yaşındasın tabiki yiyeyceksin önemli olan miktarını azaltmak bizim gibi koca kadınlar yediğimiz kadar yemişiz bundan sonra yemesekte olur.Ay maşallah süpersiniiz ben utanıyorum menü yazmaktan amaaa 10 gündür düzenim şaşınca geri dönüş biraz zor oluyo
Sabah 09.00:
1 simit
2 çay kaşığı beyaz peynir
Biraz süzme peynir
Şekersiz çay
Salatalık
3 zeytin
Öğle 14.15:
1 tabak tazefasulye yemeği
2 dilim ekmek
Ara: 16.00
1 mandalina
Akşam: 17.45
Sızdırma et
1 ince dilim ekmek
Yoğurt
Ara:
Daha yapmadım tabii ama şekersiz türk kahvesi ve armut yerim heralde
Bir de uyumadan yeşilçay içebilirim
Su: 2.25 olur
Spor: Yok
Bana da çok ilginç gelmişti portakal yerine greyfurt ya da yeşil eksi elma ve nar da kullananlar benzer sonuçlar almışlar araştırmistım daHülyam diyetin ana yiyecekleri portakal, yogurt, etimek , akşamlarıda 1 porsiyon pro dimi ?
İlginç bir birleşim ..
Bizde ilginç listeler hülyadan sorulurBana da çok ilginç gelmişti portakal yerine greyfurt ya da yeşil eksi elma ve nar da kullananlar benzer sonuçlar almışlar araştırmistım dadeğişik bir liste kesinlikle
![]()
Ay ablam maşallah üçünüzde genç ve alımlısınıız çok hoşsunuzkozacım sen daha 16 yaşındasın tabiki yiyeyceksin önemli olan miktarını azaltmak bizim gibi koca kadınlar yediğimiz kadar yemişiz bundan sonra yemesekte olur.![]()
İnsilün hepsine bakıldı pco olduğu için , temiz sonuçlarım linki inceliycem yinedehttp://www.ajanspress.com.tr/new_video_stream/tv/CD18324168.mp4şunu izlemenizi tavsiye ederim
herhangi bir isme bağlı diyetmi yapırdunuz?karatay dukan gibi şunun için sordum menülerinizi youmlmak kolay olsun pko varsa muhtemelen insilin direncide buna bağlı yüksektir o yüzden gı değeri daha düşük besleninki kilo vermeniz kolay olsun.
1800 gitti benim 5 gün bugün biraz uymadım 4 gün uydum listeye sporla beraber..Teşekkür ederim canım geçen seneki gibi yapmaya çalışcam bende o zaman pazartesi başlıyimportakal değilde nar kullanmayı düşünüyorum mevsimi geçmeden öğünlerde falan is dolayısıyla ona göre uydurup kendime göre takılan bakalım böyle kaç kilo verecehim
sen bu hafta yaptın mi sonuçlar nasil
Çok iyi gitmiş bence pazartesiden sonra bende başlayim o zaman ya birdaha yapayım sevmiştim yapmayı hem1800 gitti benim 5 gün bugün biraz uymadım 4 gün uydum listeye sporla beraber..
Bugün balık vardı öğlen yemedim..dediğin gibi yoğurt,portakal,yumurta..etimek ekmek ama ben etimek yiyorum..Hülyam diyetin ana yiyecekleri portakal, yogurt, etimek , akşamlarıda 1 porsiyon pro dimi ?
İlginç bir birleşim ..
Portakalla yapsan daha iyi olur ama..,Çok iyi gitmiş bence pazartesiden sonra bende başlayim o zaman ya birdaha yapayım sevmiştim yapmayı hem![]()
ben özgür ruh her telden çalanBizde ilginç listeler hülyadan sorulurben gl endeks ciyim
![]()
Portakali salı günü bakarım pazardan artık markette yokta ilçede olmanın zararlı yanlari diyim belki gelir bu hafta yada tetikte olayimPortakalla yapsan daha iyi olur ama..,