Süpersin canıımBu sabah tartıldım başladığmızdan beri 1,4 kg gitmiş mucize:)))
Abla aynıı bezlerden bizde de var renk renk10 yıl önce 20liramı ne vermiştim hatırlamıyorum ama yeni aldığım 35 lira şuanki fiyatı ama 10yıldır kullanıyorum kontesim ben çok menunum deterjan yok durulama yok kurulama yok ama iyi bakacan bezine sadece beyaz sabunla ılık suyla yıkıyorsun makineye atmak yok yada başka detarjan dökmek yok üstüne. aradada kaynatıyorsun duru suyla ay ne kadar reklam yaptım adamlar duysa beni kesin 3 er 5er bez yollar bana
Neymiş merakettim yazın adını yasak değilyaKozacim bu tek renk bez biraz pahalı anacığın in kullandığı bez farklidir
Ondan bende memnun kalmadım bir arkadaşın hatrimiz için almıştım bunun markası perla temizlik bezleri yaz çıkar bacimNeymiş merakettim yazın adını yasak değilya
Ben geçen yıl almıştım biobeli...20 tl pek memnun kalmadım .
Hoşgeldiiiin :)Selam arkadaşlar. Ben de aranizdayım artık.Daydream- teşekkür ederim. Kilomu boyumu attım. Her akşam menümle burdayım
Yasom benim..,o kadar değilim kıııız :)kontesim senin süslenmene gerek yok havan yeter hepsine bi salında kadın görsünler
Benim bu işi regl tarihi sonrasına ertelemem daha doğru olucsl sanırım tşkrlerEğer hamile olup olmadığından emin değilsen sadece yürüyüş yapmalısın...orta tempoda..ve yine emin değilsen ağır diyette yapmasan iyi olur...en iyisi regl tarihin bi gelsin olursan diyete diğer sporlara o Zaman başla derim... :)
Regl olduğun gün bekliyoruz onun dışında muhabbete herzaman açık kapı :)Benim bu işi regl tarihi sonrasına ertelemem daha doğru olucsl sanırım tşkrler
Tşk ederim geçiyor zamanla mecbur insan hayatta herşeye alışıyor onun acısını artık bi bebekle bastırmak istiyorum şukur oğlum var bu ay hastalanırsam sizinleyimHoş geldin ve basın sağolsun geçmiş olsun canım
Erkek olaydım kesin senle aebene asilirdimmYasom benim..,o kadar değilim kıııız :)
İnşallah işe yarar yasom...onunda mı tohumu satılıyor ayol..Kontesim tere tohumu aldım sabahları biraz kullanacam hipotiroidi de metobolizma için faydaliymis deneyim bakayim inşallah ise yarar.
Sen dükkanı erken kapatıyosun şekercim...acıkırsın ama sonra...onun dışında alkıııışSlm kızlar
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 adet salatalık
Öğle
Biraz sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt
Akşam 16.00
1 porsiyon Pastırmalı kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 saat spor yaptım, ve devam ediyorum
Yatan kadar elma ve mandalin yiyebilirim
Bide Aebenim 3 çocuk doğurmuş maşallah..taş gibi :)Erkek olaydım kesin senle aebene asilirdimmanam yanlış anlayacak kizlar ikinizde masallah çok güzelsiniz bacılar. Mehmetligim ortaya cikti durun.
Yok canım 1 ekimden beri böyleyim , alışıyor vucutSen dükkanı erken kapatıyosun şekercim...acıkırsın ama sonra...onun dışında alkıııış
Süper...vücut 40 günde alışıyormuş yeni düzene :)Yok canım 1 ekimden beri böyleyim , alışıyor vucut
Kayısı çayı ve bol lifli gıdalar iyi geliyor kabızlığa...Kendimi tanıtayım
3 yıllık evli ve pco hastasıymışım bebek istiyorum kontrole gidince öğrendim doktor acil kilo ver dedi 1 ekim tarihinde zayıflamaya karar verdim 94.1 ile başladım 88.4 e kadar indim hastalanınca 89 u gördüm 2 gün önce ve tartılmadım o günden beri boyum 1.72 , benim hergün tuvalete çıkamama rahatsızlığım var önerebileceğiniz bişey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?