Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi bir portakal yesem diye düşündümde geçmi oldu acabaYe canım meyveni,kuruyemisiniBende geçen haftalarda öyleydi
Evet geç olsu yeme boşver bak benimde canım elma falan istiyor ama bugün ceza yaptım 4 'ten beri açım suan midemde kazı çalısması varşimdi bir portakal yesem diye düşündümde geçmi oldu acaba
Dikkat et kuzum ya havalar malum. Vitamin almak şart ihmal etme sağlığınıbende arttırdım kuzum bir halsizlik ve umutsuzluk var bende yiyim bari dedim
Bacım nasıl diyettesin senn nefsine hakim ol azcık, kilo veremezsin yoksaPortakal mi? 1 kase mercimek corbasi ictim bi de muz yedim az once
Bilmiyorum ki bir haftada 1 kilo verdim 12 gunde toplam 2 kilo ettiBacım nasıl diyettesin senn nefsine hakim ol azcık, kilo veremezsin yoksa
Ben bu topiğe ayın 1 inde katıldım yanlış hatırlamıyosam, ilk iki hafta zorlandım kaçamaklar yaptım..Ama ondan önce kurallar koydum 7den sonra yemek yok, şekeri azalt hatta kes, en az 2 lt su iç diye. Ben de sürekli yerdim bişeyler , 2 3 gecedir aç yatıyorum mesela, midem kıyılıyo ama yemiyorum Sen de zamanla eski alışkanlıklarını terk etmeye çalış canımBilmiyorum ki bir haftada 1 kilo verdim 12 gunde toplam 2 kilo etti
Herhalde eskiden o kadar cok yiyordum ki bunye bi sasirdi kendine gelemedi :)
merhaba canım, hayırdır, sende mi kolesterol çıktı,geçmiş olsun,Tünaydın kızlar,
Çok yoruldum sabah hastaneye gittik tahliller yapıldı kolesterol çıktı diyet yapacağız,bulantı devam ediyorum.akşam gelirim belki...
Atada çıktı...bizde de ırsi...karaciğeri de yağlanmış..keyfim yok hiç.,merhaba canım, hayırdır, sende mi kolesterol çıktı,geçmiş olsun,
bende her daim var ondan, ırsi gibi birşey, tüm ailemde mevcut maalesef
çok geçmiş olsun canım, canını sıkma, çağımızın hastalığı biliyorsunAtada çıktı...bizde de ırsi...karaciğeri de yağlanmış..keyfim yok hiç.,
Çok geçmiş olsun ablam..Atada çıktı...bizde de ırsi...karaciğeri de yağlanmış..keyfim yok hiç.,
Kim diyet yapıcak? Oğluşin mu?Tünaydın kızlar,
Çok yoruldum sabah hastaneye gittik tahliller yapıldı kolesterol çıktı diyet yapacağız,bulantı devam ediyorum.akşam gelirim belki...
Üzülme ablam geçmiş olsun dikkat ederse halleder sorunuAtada çıktı...bizde de ırsi...karaciğeri de yağlanmış..keyfim yok hiç.,
ya abla bendede vardı 17 yaşımda 70 küsür kiloydum bizdede ırsi hem kolestrol yüksekti hem karaciğerimde yağlanma vardı birde şekerde sınırdaydı ama o zamanlar farkında değildim üniversiteye gittim yemeye devam ettim ama kilo vermem gerektiğinin farkına varınca isteyince anca kilo verebildim aradan 6 yıl geçtikten sonra keske o zaman annemi dru dinleseydim erken verseydim ya şimdi herşeyim normal yağlanmada geçmiş geçen ultrason çektirdim spor yapsın dikkat etsin yediklerine bişeyi kalmaz hem yaşıda genç ama onun istemesi lazım allah şifa versin ataya inşallah bulantısı da geçerAtada çıktı...bizde de ırsi...karaciğeri de yağlanmış..keyfim yok hiç.,
Bendede şeker sıbırdaya abla bendede vardı 17 yaşımda 70 küsür kiloydum bizdede ırsi hem kolestrol yüksekti hem karaciğerimde yağlanma vardı birde şekerde sınırdaydı ama o zamanlar farkında değildim üniversiteye gittim yemeye devam ettim ama kilo vermem gerektiğinin farkına varınca isteyince anca kilo verebildim aradan 6 yıl geçtikten sonra keske o zaman annemi dru dinleseydim erken verseydim ya şimdi herşeyim normal yağlanmada geçmiş geçen ultrason çektirdim spor yapsın dikkat etsin yediklerine bişeyi kalmaz hem yaşıda genç ama onun istemesi lazım allah şifa versin ataya inşallah bulantısı da geçer
Fıstık gibisin sen zatenbende dikkat ediyorum bakalım takılıyorum kendi halimde bu aralar
hep hazır gıdalardan canım ama kilo verdikçe düşüyor herşeyden önce sağlık için kilo vermeliyiz birde benim dr um açık havada yürüyüş öneriyordu bana hem şeker hem kolestrolu düşürüyor düzenli yürüyüş en azından haftada 3 gün yapılmalı demişti hiç bişey yapmıyorsan bence karamarlık yapma kilo vermeye odaklan feracelim herşeyden önce sağlık içinBendede şeker sıbırda