Ya emziriyorum baktim ekstra 200-600 kalori arasinda yakiyormus emzirenler. Ihtiyacim var diye psikolojikmen canim cekti yaniiVücudumun ihtiyacı vardı ne kız,Canım çekti demiyor da
Ayy geçmiş olsun canım. Nasıl oldu çok üzüldümBenim 62 canimya kaburgamı kırmısim düşünce geçen hafta tüm gün röntgen hastane takıldım birde spor yasak çok ani hareket yaşak yapacak bişeye yokmuş zaten kendi kendine geçmesini bekleyeceğimde ağrım var ya nefes alırken falan
nirdisin sen yahuAyy geçmiş olsun canım. Nasıl oldu çok üzüldüm
Hem menün hem sporun gayet iyi...bende yersem beyaz ekmek yiyorum sadece diğerlerine alışamadım o yüzden etimek yiyorum..
Etimeği çok seviyorum doyurduğu falan yok ama hele peynirle yemeye bayılıyorum..Etimek yiceğine 1 dilim beyaz ekmeği kızartıp yemelisin canım ikisi aynı kalori ama kızarttığın ekmek daha doyurucu
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçerBenim 62 canimya kaburgamı kırmısim düşünce geçen hafta tüm gün röntgen hastane takıldım birde spor yasak çok ani hareket yaşak yapacak bişeye yokmuş zaten kendi kendine geçmesini bekleyeceğimde ağrım var ya nefes alırken falan
Bende portakalla etimeğimi yedim sabahgünaydın sabah sabah itirafımı yapıp kaçayım
dün gece 1 paket ıslak kek , 1 pakette çekirdek yedim , çok canımı sıkan bir durum gerçekleşti böyle zamanlarda ya yemeden içmeden kesiliyorum yada böyle saldırıyorum yemeğe.. sabah tartıldım 100 gr artı çıktı ben daha fazla ummuştum ama beklediğime göre çok iyi oldu buün portakal diyetine başladım bu 5 gün bitene kadar bozmam diye düşünüyorum
ayy ablam çok kötü oldum gece ya yiyince pişman oldum , sabah etimek portakal yedim bende birazdan hazırlanıp derse gidicem erken bitiyor bitiyor neyseki bugün hiç keyfim yokBende portakalla etimeğimi yedim sabah
Roxi kuzum bazen şer gördüğümüz şeyler hayırlara vesile olabiliyorayy ablam çok kötü oldum gece ya yiyince pişman oldum , sabah etimek portakal yedim bende birazdan hazırlanıp derse gidicem erken bitiyor bitiyor neyseki bugün hiç keyfim yok
öyle tabi ablam ama şuan canımı sıkıyor işte böyle allahtan hayırlısını istiyorum inşallah iyi olur herşey..buraya hepimiz yazıyoruz yediğimizi içtiğimizi haber vermesen suçluluk hissederdim ondan yazdım ben kızarsınız diye korktuydum amaRoxi kuzum bazen şer gördüğümüz şeyler hayırlara vesile olabiliyor
Bende 71 görünce ooo noldu diye başlamıştım yoksa kilomu koruyorum 2 aşagı 2 yukarı diye pek önemsemiyordum ama 71 ri görüncebak bu sabah 67 li kiloları bile gördüm
geçmiş olsun ablam o yaşlardayken bende de olmuştu hatta baya kötüydü çekelim felan demişti doktor tabi ben korkumdan ortalığı birbirine kattım çektirmedim..senin yaptığın gibi kremle tedavi oldu ondan beri ayak sağlığına çok dikkat ederim ve ayakkabıyı çok azbile rahatsız olsa giymem ablam o çok tetikliyor
aynen öyle ablam şıklık 2. plan önce rahat olması gerekiyorCanım yaa ne kadar ortak yönümüz varmış meğerbence de.. ben de geçirdim ve rahat ayakkabı almak lazım, sıkmayacak. maalesef bu da bir nevi şıklıktan ödün vermek oluyor..
Ama küçük çocuklarda niye oluyo ki batma, insan kendisine derman olamazken çocuğa ne yapsın, dokundurtmaz ki haklı olarak. çok geçmiş olsunDaydream- zor bir durum.. çare bulursan paylaş biz de bilelim..
Derdin ne roksim kim sıktı tatlı canını?ayy ablam çok kötü oldum gece ya yiyince pişman oldum , sabah etimek portakal yedim bende birazdan hazırlanıp derse gidicem erken bitiyor bitiyor neyseki bugün hiç keyfim yok
Vayyyyy 67 süpersin Aebenim..Roxi kuzum bazen şer gördüğümüz şeyler hayırlara vesile olabiliyor
Bende 71 görünce ooo noldu diye başlamıştım yoksa kilomu koruyorum 2 aşagı 2 yukarı diye pek önemsemiyordum ama 71 ri görüncebak bu sabah 67 li kiloları bile gördüm
1 hafta tırnağı uzayana kadar akşamları pansuman yaptık,baticon ve fucidin kremle..tırnakla Eti'n arasına pamuk sıkıştırdık uzadı tırnak iltihap kurudu..bizim yanlış tırnak kesmekten bana kestirmez hiç bide tombik parmaklar o yüzden oldu..sağol kraliçecim...Canım yaa ne kadar ortak yönümüz varmış meğerbence de.. ben de geçirdim ve rahat ayakkabı almak lazım, sıkmayacak. maalesef bu da bir nevi şıklıktan ödün vermek oluyor..
Ama küçük çocuklarda niye oluyo ki batma, insan kendisine derman olamazken çocuğa ne yapsın, dokundurtmaz ki haklı olarak. çok geçmiş olsunDaydream- zor bir durum.. çare bulursan paylaş biz de bilelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?