Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam yarın sınavlarım başlıyo haftaya çarşambaya kadar o yüzden bu haftalık yokum Dün annem temizlik yaparken tartıyı kutuya koymuş o yüzden sabah onu bulup tartılamadım giyinince aklıma geldi
Fatma takım listesindende izine ayrıldı hülyam diyet yapabiliyormu bilmiyorum@asfarovski Fatmacık bu akşam menünü bekliyoruz efenim..
Allah zihin açıklıgı versin kuzum ...Ablam yarın sınavlarım başlıyo haftaya çarşambaya kadar o yüzden bu haftalık yokum Dün annem temizlik yaparken tartıyı kutuya koymuş o yüzden sabah onu bulup tartılamadım giyinince aklıma geldi
Kıyamam roxim sıkıntın neyse geçsin inşallah ..sıktılar işte ablam Daydream-
oyy ablam sağol burası bana o kadar iyi geliyorkiKıyamam roxim sıkıntın neyse geçsin inşallah ..
Öğlen pide ve simit arasında seçim yapsaydın keşke Rabiş..bencede beslenme şeklini değiştirmen olur.,Kahvaltım:
1 fincan açık çay,4adet zeytin
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
Ara
2 tane ceviz,1 tane mandalina
1 kupa portakalllı yeşil çay
Öğle yemeğim
Kısır,2 dilim simit
2 dilim pide
2-3 sıkma nercimek köfte
1 kupa portakallı yeşil çay
Ara
2 adet mandalina
1 elma
Akşam
1 k.t haşlanmış brokoli
1 küçül lase yoğurt
Ara
1 bardak süt(tarçınlı)
3 litre su
Spor:2 saat yürüyüş
Bugün bilerek böyle beslendim çünkü son zamanlarda.şunu farkettim ki enerjik yok enerjim azalıyor hep uykulu bi halim var ve bi kaç gündür bunu araştırdım
Ne yapmalıyım diye bu beni çok ama çok rahatsız ediyor artık çünkü yapmam gerekenler şunlar ne olursa olsun spor,ceviz,fındık,meyve tüketmek,süt ve süt ürünleri tüketmek,sebze tüketmek ve balık tüketmek artık menülerim böyle olucak inşallah öğle yemeği kasten olmadı olmadı kursta herkes birşey yapmış hatır için azar azar yedim
Süpersin Aebenim..Menüm :
Sabah : 8:30
2dl yumurtalı tb.ekmek ( yagsız)
Peynir , tere, dom-sal-bib :)
12:00
Yr. Trab. Hurma, yr. kivi ,yr. Br. Süt
14:
2tb. Yogurtlu karnıbahar hş.
18:30
2 kase yeşil mercimek ( namı deger karaşimşek )
Havuç ...
40 dk yürüyüş
2lt su
2 kupa karışık çaylar..
Wooov çok iyi..iyi akşamlar olsun herkese:) menümle geleyim hemen , portakal diyetine başladım malum
sabah: 1 etimek , 1 portakal , 1 haşlanmış yumurta
öğle : 1 kase yoğurt , 1 yumurta , 1portakal , 2 etimek
akşam : 1 yumurta , 1 portakal , marul , 2 etimek , peynir ( yoğurt bitmişti almayı unuttum)
su : 2 lt bu 3-3,5 olur
spor : toplamda 90 dakika , 30 dk cardio - 1 saat ağırlık antrenmanı ( spor süremden anlaşılacağı üzere delikanlı salondaydı)
Evet abla olmadı ama zaten çok küçük dilimdi ikiside çok halsizlik var sporada başlıcam artık ip,leslie,squat falanÖğlen pide ve simit arasında seçim yapsaydın keşke Rabiş..bencede beslenme şeklini değiştirmen olur.,
Süpersin Aebenim..
Wooov çok iyi..
Diyetisyen kontrolünde yap diyetini Rabişim.Daydream- abla ya ben napaçam aralık biticek küya 5 kiloyu vericektim olmuyor menülerimde berbat acaba bi diyet listesimi yapsam offf
Bence bu menu iyi. Kaloride bunun altina dusmeyip yavas yavas vermek en iyisi.Kahvaltım:
1 fincan açık çay,4adet zeytin
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
Ara
2 tane ceviz,1 tane mandalina
1 kupa portakalllı yeşil çay
Öğle yemeğim
Kısır,2 dilim simit
2 dilim pide
2-3 sıkma nercimek köfte
1 kupa portakallı yeşil çay
Ara
2 adet mandalina
1 elma
Akşam
1 k.t haşlanmış brokoli
1 küçül lase yoğurt
Ara
1 bardak süt(tarçınlı)
3 litre su
Spor:2 saat yürüyüş
Bugün bilerek böyle beslendim çünkü son zamanlarda.şunu farkettim ki enerjik yok enerjim azalıyor hep uykulu bi halim var ve bi kaç gündür bunu araştırdım
Ne yapmalıyım diye bu beni çok ama çok rahatsız ediyor artık çünkü yapmam gerekenler şunlar ne olursa olsun spor,ceviz,fındık,meyve tüketmek,süt ve süt ürünleri tüketmek,sebze tüketmek ve balık tüketmek artık menülerim böyle olucak inşallah öğle yemeği kasten olmadı olmadı kursta herkes birşey yapmış hatır için azar azar yedim