Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kelle paça işkembe ne bulursan iç ,kemiklerin çabuk kaynar canım...Ay evet ya allah kimseye hastalık falan vermesin ya neyse buralardayım ya kilo almayım en azından dimi
61.7 canım Cuma kilomdeadline ben geçen haftaki kilonu yazmamışım ilk sayfadaki listeye..hatırlıyo musun?
oyyy geçmişler olsunBenim 62 canim ya kaburgamı kırmısim düşünce geçen hafta tüm gün röntgen hastane takıldım birde spor yasak çok ani hareket yaşak yapacak bişeye yokmuş zaten kendi kendine geçmesini bekleyeceğimde ağrım var ya nefes alırken falan
bende boyunluk yapıyorum ablamkızlar ben kaçıyorum örgümün kollarını bitirmem lazım bu akşam ,yarın abam gelip dikecek hırkacımı
Teşekkür ederim canimoyyy geçmişler olsun
kolay gelsin roksim mağazalarda 30-40 tl boyunluklar örsen 4 lira...bende 1 tane siyah örmeyi düşünüyorum saç örgülü..bende boyunluk yapıyorum ablam
aynen öyle ablam bende bi füme yaptım bi tanede bordo yapsam diye düşünüyorumkolay gelsin roksim mağazalarda 30-40 tl boyunluklar örsen 4 lira...bende 1 tane siyah örmeyi düşünüyorum saç örgülü..
Kuzum nası düştün öyle geçmiş olsun ...Benim 62 canim ya kaburgamı kırmısim düşünce geçen hafta tüm gün röntgen hastane takıldım birde spor yasak çok ani hareket yaşak yapacak bişeye yokmuş zaten kendi kendine geçmesini bekleyeceğimde ağrım var ya nefes alırken falan
Aslında öyle çok sert değil gibiydi ya bende anlamadim ki ama kemiklerim çok inceymis Hassas ve narin bir insanim kiloluykwn böyle bir sıkıntım yoktu yağlarım koruyormus beni karda buzda dustum o kadar hic bisey olamdi şimdi çok narin oldum ya anlamadımKuzum nası düştün öyle geçmiş olsun ...
Hem menün hem sporun gayet iyi...bende yersem beyaz ekmek yiyorum sadece diğerlerine alışamadım o yüzden etimek yiyorum..selam kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 kırma zeytin
1 dilim penir
ara
4 form bisküvi
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim buğday ekmeği
Ara
3 dilim bitter
Akşam
50 gr kıyma ve 1 yumurtayı kavurup 1 dilim beyaz ekmek'le yedim(arada beyaz ekmek de tüketebiliyorum)
spora gelelim en önemli şey 'e 2 saat spor yaptım bugün çok şükürr
Sendeki azme hayranım valla ayazcım..Selam kızlar
Sabah :1 bdrk nescafe
Ara :2 kuru kayısı
Öglen ::3 dilim peynirli ıspanaklı pide
Ara:1 armut 2 adet Altınbaşak form bisküvi
Akşam :1 kase pul biberli Yogurt
Spor :kardiyo ve mekik yapacam :)
Canim ben 67.5 kiloyum sabah peynir bir dilim ekmek öğlen Hamburger aksam patates salatası tavuk sote
SÜ PER SİİİİİNO zaman bende size bi motivasyon fotosu gelsin foto bugün çekildi :) hadi kızlar salmak bırakmak vazgeçmek yok denemeye devam
Sagol canım Daydream-
Vücudumun ihtiyacı vardı ne kız,Canım çekti demiyor daBugun abarttim. Ama vucudumun ihtiyaci vardi napiyim
Kahvalti:
1 dilim ekmek (biraz kalinca)
Az yagda kizarmis yumurta
1 sb Portakal suyu
Ogle:
1 dilim ekmek
Yarim kase humus (az yagli)
1 haslanmis yumurta
Ara:
Mandalina, portakal, elma
Aksam:
Orta boy durum icinde