ben çok yiyince birden artıyor yani 31 aralık 65 kilo olan ben 1 ocakta 67 olma potansiyeline sahibim ama o 2 kilo hemen gidiyo tabi1 kilo az mı kız? Dur 70 e düşeyim 20 günde ,olur aslında..
olmaz kız sabret 1 hafta, ama anneni ikna et oda gelsin, yoksa teyzende sıkılır sendegelmesi mesele değilde 1 hafta çok geldi bana amann o gün gelsinde belki gözümde büyüttüğüm gibi olmaz( umuyorum) , sizleride beklerim ama
aynen öyle ben ona takıldım zaten tek kalacaklar sıkılacaklar öyle olacağını bilidiğim için bende sıkılıcam gerilicem en iyisi anacuğumda gelsin kardeş kardeş takılsınlarolmaz kız sabret 1 hafta, ama anneni ikna et oda gelsin, yoksa teyzende sıkılır sende
Vicdan çorbası yaparız :)ben çok yiyince birden artıyor yani 31 aralık 65 kilo olan ben 1 ocakta 67 olma potansiyeline sahibim ama o 2 kilo hemen gidiyo tabi
ben onu yapamiremVicdan çorbası yaparız :)
Yarın başlayalım ama akşamki salata yerine kereviz yiyeceğim ben kaldı sebzecağız pişirmem lazım :)ben onu yapamiremyarınmı başlicaz portakala
Bu formunu o delikanlıya borçluyuz deseneilk menüyü ben vereyim bariii:)
sabah : 2 haşlanmış yumurta , 2 kk peynir
öğle : peynirli omlet , 10 tane yeşil zeytin
akşam : sebzeli tavuk sote (dünden kalan) , sarımsaklı yoğurt
su : 2,5 litree daha 1 litre içerim
spora gelince 35 dk cardio yaptım , 20 dk ağırlık antrenmanı bugün pek havam gelmedi sporda , bi dane çocuk var salonda o gelmemişti motivasyonum düştü vicdansız çok datluuuuacık ilgileniyor gibide benimle havalara girmiş olabilirim
Akşam karbon olmuş ama ,kahvaltıyı geçmi yaptın ?İyi akşamlar kızlaar:)
Aç karnına sıcak limonlu su
Sabah: 2 yumurta+maydanoz+peynir+yulaf ezmeli omlet
5 6 çeri domates, minik kase yoğurt
2 şekersiz çay
Ara: Yeşil çay
Öğlen yok
Ara: 1 elma
Akşam: 6 yemek kaşığı pirinç pilavı, biraz tavuk eti, yarım tabak salata, 2 bardak ayran azıcık da patates püresi
Su: 2lt uyuyana kadar 3 olur inş
Spor: sadece 25 mekikcikmisafirim var spora vakit ayıramıyorum pek
Aebenim öğle yemeğin ara öğün gibi olmuşİyi akşamlar
Menüm:
Sabah:
2dl ekmekle pizza tost (bol mantar kırmızı biber,beyaz peynir,kekik pul biber )
Salatalık, domates. 2 ceviz .
Öğlen :
1 br. Kefir ( kendim mayaladım )
Yr. Tr. Hurması.
İkindi (misafirlikte)
2 kş. Patat salatası.
Ara:yr. Tr. Hurması .
Akşam
Sebzeli 2 yumurtalı omlet .
Ayran.
Su. 2 lt.
Spor yok .
menü fenadeğil ablam:) delikanlıya gelince bana motivasyon oluyor başladığım ilk gün tanışmıştık sürekli göz göze geliyoruz zaten konuşuyoruz felan , dün bu konuşmanın sonu benim saçlarıma iltifatla bitmiş olabilirMenüm
Sabah:yarım kiwi,yarımdan az muz..
11 gibi yarım dilimden az yaş pasta
12:00 tavuk çorbası
18:00 yoğurtlu brokoli,2 yk taze fasulye
Su az içtim tamamlayacağım...spora başlayamadım 1 haftadır yarın evde olursam yapmaya başlayacağım..
olmuş bu işmenü fenadeğil ablam:) delikanlıya gelince bana motivasyon oluyor başladığım ilk gün tanışmıştık sürekli göz göze geliyoruz zaten konuşuyoruz felan , dün bu konuşmanın sonu benim saçlarıma iltifatla bitmiş olabilir
ayy bilmiyorumolmuş bu iş
Benim 62 canim
ayyy deadcim çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine...3 ay sporu unut...Benim 62 canimya kaburgamı kırmısim düşünce geçen hafta tüm gün röntgen hastane takıldım birde spor yasak çok ani hareket yaşak yapacak bişeye yokmuş zaten kendi kendine geçmesini bekleyeceğimde ağrım var ya nefes alırken falan
Ay evet ya allah kimseye hastalık falan vermesin yaayyy deadcim çok geçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine...3 ay sporu unut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?