- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
teşekkür ederim canım, buralardayım aslında, bi düzene sokayım, daha aktif olacağımSağol saraycam valla biz de seni özledik gel gayrı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım, buralardayım aslında, bi düzene sokayım, daha aktif olacağımSağol saraycam valla biz de seni özledik gel gayrı..
ayy yapma bunu ben başlasam ince dilimle kalmaz yine durdurmuşsun kendiniroxen2303 ben toplantıda ince yarım dilim pasta yedim dayanamadım 10 kişi gözümün önünde yerken
Bir hafta öğrenci evinde ne yapıcaklar bende merak ettimayyy teyzemle eşi 1 haftalığına yanıma gelmeyi planlıyormuş şimdiden çok gerildim teyzemi severim ama daha önce hiç böyle gelip kalmamışlardı biraz pimpirikli kendisi öğrenci evi burası malum ağırlamak zor olacak bide biliyosunuz hem okul hem kurs hem staj yoğunluğum var anneme dedim sende gelirsen olur ama tek gelmesinler bilmiyorum artık nasıl yapacaklar dertlendim şimdi bide yaşları 60 a yakın napıcam ben 1 hafta
ayy bende bilmiyorum napıcaklar tek kalıyorum diye geliyolarmış ama 4 senedir ilk defa keşke kardeşlerim gelsede hep kalsa ama işte durum buBir hafta öğrenci evinde ne yapıcaklar bende merak ettim
ben bir ggün erkek kardeşime gitmiştim eskişehire zor uyumuştum tabi erkek eviyle kız evi bir olmaz
kız evin öğrenci evi gibi mi yoksa tertemiz misin senayy bende bilmiyorum napıcaklar tek kalıyorum diye geliyolarmış ama 4 senedir ilk defa keşke kardeşlerim gelsede hep kalsa ama işte durum bu
Allah yardımcın olsun, bari genç olsaydı, sorun olmazdı :)ayyy teyzemle eşi 1 haftalığına yanıma gelmeyi planlıyormuş şimdiden çok gerildim teyzemi severim ama daha önce hiç böyle gelip kalmamışlardı biraz pimpirikli kendisi öğrenci evi burası malum ağırlamak zor olacak bide biliyosunuz hem okul hem kurs hem staj yoğunluğum var anneme dedim sende gelirsen olur ama tek gelmesinler bilmiyorum artık nasıl yapacaklar dertlendim şimdi bide yaşları 60 a yakın napıcam ben 1 hafta
yokk kız temiz derli toplu hep tek olduğumdan kirlenmiyor bile beni düşündüren 7 günün nasıl geçeceğikız evin öğrenci evi gibi mi yoksa tertemiz misin sen
tek mi kalıyosun
dert etme onlar sıkılır gider zatn
ayy yok ya sana niye desinler sıkma yeğenlerini herkesin kendi düzeni olduğunu kabul et o zaman hiç sorun kalmaz insanlar arasında ama çoğu kişi bunu yapmıyorAllah yardımcın olsun, bari genç olsaydı, sorun olmazdı :)
ay yaşlanınca benim yeğenlerimde mi öyle diyecekler acaba
Kibarlık yaptım aslında Veli'lerin yanında arkadaşlarım olsaydı kalan yarısını da yerdim çok inceydi bide şansıma :)ayy yapma bunu ben başlasam ince dilimle kalmaz yine durdurmuşsun kendini
iyi barim inceymiş madem - de çıktın zaten bugünKibarlık yaptım aslında Veli'lerin yanında arkadaşlarım olsaydı kalan yarısını da yerdim çok inceydi bide şansıma :)
Bencede en mantıklısı annenle gelmesi...ikna et anneni roksi..yokk kız temiz derli toplu hep tek olduğumdan kirlenmiyor bile beni düşündüren 7 günün nasıl geçeceği
bu ayın sonuna gelmeyi planlıyolar ay başka işleri çıkıversin yahu ben sınava hazırlanıyorum düzenimi bozmasınlar
bi an yeğenimi düşündüm, şimdi ayrı evde olsa eminim oda istemez, insan evlenip çoluk çocuk sahibi oluncai daha farklı düşünüyor, sanırım bende öğrenci evinde olsaydım , istemezdim, annemin evine gelsinler yaayy yok ya sana niye desinler sıkma yeğenlerini herkesin kendi düzeni olduğunu kabul et o zaman hiç sorun kalmaz insanlar arasında ama çoğu kişi bunu yapmıyor
Yeniyıla 71 kilo girmek istiyorum yaaa o akşam 1 kilosunu geri alırım 72iyi barim inceymiş madem - de çıktın zaten bugün
dimi ablam gelsin yani annemde ben evde yokken napacaklar gün oluyo sabah 7 de çıkıp akşam 9 da geliyorum.. ben annemi ikna edeyimBencede en mantıklısı annenle gelmesi...ikna et anneni roksi..
Benim yeğenim Konya'da bekar evinde teyze nolur gel diyo ,kuzum benim...şanslıyım kız..bi an yeğenimi düşündüm, şimdi ayrı evde olsa eminim oda istemez, insan evlenip çoluk çocuk sahibi oluncai daha farklı düşünüyor, sanırım bende öğrenci evinde olsaydım , istemezdim, annemin evine gelsinler ya
çok iyimsersin ablam ya ben o gün cozutuyorum benimkilerin evlilik yıldönümü birde üstüne babamın doğumgünü e birde yılbaşı yani kutlamalar arka arkayaYeniyıla 71 kilo girmek istiyorum yaaa o akşam 1 kilosunu geri alırım 72
1 kilo az mı kız? Dur 70 e düşeyim 20 günde ,olur aslında..çok iyimsersin ablam ya ben o gün cozutuyorum benimkilerin evlilik yıldönümü birde üstüne babamın doğumgünü e birde yılbaşı yani kutlamalar arka arkaya
benim şimdi küçükler deli olur gel diyede, büyük yeğenimden şüpheliyim, 20 yaşlardaki halinden tabiBenim yeğenim Konya'da bekar evinde teyze nolur gel diyo ,kuzum benim...şanslıyım kız..
bi an yeğenimi düşündüm, şimdi ayrı evde olsa eminim oda istemez, insan evlenip çoluk çocuk sahibi oluncai daha farklı düşünüyor, sanırım bende öğrenci evinde olsaydım , istemezdim, annemin evine gelsinler ya
gelmesi mesele değilde 1 hafta çok geldi bana amann o gün gelsinde belki gözümde büyüttüğüm gibi olmaz( umuyorum) , sizleride beklerim amaBenim yeğenim Konya'da bekar evinde teyze nolur gel diyo ,kuzum benim...şanslıyım kız..