- 22 Ağustos 2014
- 90
- 124
- 13
- 31
O nasıl oluyo ablam?roxen2303 roksim portakala başlayalım mı yarın.,haftaya 1 kilo hedef.,var mısın?
Sabah aç karna ve çıplak tuvalete çıktıktan sonraki kilo kilomuz...75,6 yı alıyorum kilon olarak şişmancım..Sabahlari 75.6 cikti iki gundur ama aksam baktigimda 76.5 di. Ac tok bu kadar farkederken sabahkini mi dikkate almaliyim?
malesef çatlak ister istemez oluyor benim bacağımın üst kısımlarında var ama çok ince ve açık renkli , zayıfladıkça görüntü değişiyor ama önceden kırmızıydı benim
Google dan hastane diyeti arat cookiesim çıkıyor,bi bak uyarsa sende yaparsın..O nasıl oluyo ablam?
ablam tam olarak portakalı yapamayabilirim ama zaten oda protein ağırlıklı olur aslında ya bakim eksik malzemelerime spor dönüşü alayım ama bence 1 kilo veririz ben dün 66,2 idim bugün 65,7 dün sadece protein beslendim doya doya yememe rağmen -500 çok iyi geldi banaroxen2303 roksim portakala başlayalım mı yarın.,haftaya 1 kilo hedef.,var mısın?
anammm senle ben yaşıtız şimdi gördüm , amin inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşalım ama az önce çikolatalı ıslak kek tarifine bakarken buldum kendimi nolacak benim bu halimKabul kabulCadıı :)
Maşallah sanainşallah hedefine hayırlısı ile ulaşırsın kuzum
Zayıfladıkça görüntü daha mı iyi oluyo canım? o kırmızılar benim göğsümde var şuanmalesef çatlak ister istemez oluyor benim bacağımın üst kısımlarında var ama çok ince ve açık renkli , zayıfladıkça görüntü değişiyor ama önceden kırmızıydı benim
Evet bebiş yaşıtız :) bence hemen kapat bakma o tarifeee. Bi süreliğine kendimizi tutucazzanammm senle ben yaşıtız şimdi gördüm , amin inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşalım ama az önce çikolatalı ıslak kek tarifine bakarken buldum kendimi nolacak benim bu halim
evet tabiki zayıfladıkça daha iyi oluyor ama spor çok iyi geliyor çok net söyleyebilirim bunuZayıfladıkça görüntü daha mı iyi oluyo canım? o kırmızılar benim göğsümde var şuan
ayyy kapattım zaten spordan sonra gider nerde yerim diye düşünüyordumda vazgeçtim o kadar emek veriyoruz dimi amaEvet bebiş yaşıtız :) bence hemen kapat bakma o tarifeee. Bi süreliğine kendimizi tutucazz
selülitte vardı bende ( yok yok tabi o zamanlar) , şuan çok sıkı değil bacaklarım ama selülit neredeyse hiç yok tamam beslenme önemli tabiki ama ben aburcuburu tamamen kesmedim o yüzden o görüntünün düzelmesi spor ve tabiki boll bol suSpor çok önemli ya.. Aynen kuzum nefis çok kötü bişey, hakim olmamız gerek
Stres mi yaptı acaba çokYok kuzum bence iyi gidiyor menü paylaşmaya devam ben bu akşam başlıyorum yazmaya inşallah..
Kuzum bende özledim.2 soruda takılmış midesi kötü stresten mi yoksa bişey mi var anlamadık.dün sınavdan sonra eve geldi bu sabahta istifa etti biraz.,bugünki sınavından sonra geçmezse eve getireceğim yine..
geçmiş olsun canımAebenim saraycamın listesini düzenlerken liste gibi değil program olarak çıkıyordu yazıyorum bi bakıyorum kiloyu fark kısmına yazmışım bi daha düzelt,zorlandım baya..liste kolayıma geldi :)
Pazartesi okula çocuk psikoloğu gelecekmiş randevu aldım şu sınav stresini Nasıl yeneceğimizi konuşacağız...toplantıdan sonra aldım eve getirdim bulanıyor yine.,.senin kuzuya da maşallah hep böyle olsun :)
Abla evde tartı olmadığında baba inip tartılmam gerekiyor salı ve çarşamba günleri kurs var biliyorsun şimdi insem tartılsam yukarı çıkana kadar zaman geliyor onun yerine kahvaltı yapıp çıkıyorum ki sağlıksız şeyler yemiyim ama artık salı gününki lursum bitti insallah her salı düzenli yazıcam bendeFeraceli Rabiş hani kilon?
Evet kuzum çok stres yapıyor benim hayatım bu sınava bağlı diyor daha 2 yıl var girmesine...dün matematik sınavımda elim titredi derdi bildiği 2 soruyu yarım bırakmış...Stres mi yaptı acaba çok
Sağol saraycam valla biz de seni özledik gel gayrı..geçmiş olsun canım
Hayy allahEvet kuzum çok stres yapıyor benim hayatım bu sınava bağlı diyor daha 2 yıl var girmesine...dün matematik sınavımda elim titredi derdi bildiği 2 soruyu yarım bırakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?