Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

malesef çatlak ister istemez oluyor benim bacağımın üst kısımlarında var ama çok ince ve açık renkli , zayıfladıkça görüntü değişiyor ama önceden kırmızıydı benim

roxen2303 roksim portakala başlayalım mı yarın.,haftaya 1 kilo hedef.,var mısın?
ablam tam olarak portakalı yapamayabilirim ama zaten oda protein ağırlıklı olur aslında ya bakim eksik malzemelerime spor dönüşü alayım ama bence 1 kilo veririz ben dün 66,2 idim bugün 65,7 dün sadece protein beslendim doya doya yememe rağmen -500 çok iyi geldi bana

Spor çok önemli ya.. Aynen kuzum nefis çok kötü bişey, hakim olmamız gerek
selülitte vardı bende ( yok yok tabi o zamanlar) , şuan çok sıkı değil bacaklarım ama selülit neredeyse hiç yok tamam beslenme önemli tabiki ama ben aburcuburu tamamen kesmedim o yüzden o görüntünün düzelmesi spor ve tabiki boll bol su

Stres mi yaptı acaba çok

geçmiş olsun canım

Abla evde tartı olmadığında baba inip tartılmam gerekiyor salı ve çarşamba günleri kurs var biliyorsun şimdi insem tartılsam yukarı çıkana kadar zaman geliyor onun yerine kahvaltı yapıp çıkıyorum ki sağlıksız şeyler yemiyim ama artık salı gününki lursum bitti insallah her salı düzenli yazıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…