Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen haftaki kilonuda yaz roximgünaydın herkese :)
dün 66.2 yi görmüştüm ama böyle olacağını tahmin etmiştim zaten çünkü 2 gün akşam saatlerinde abur cubur yedim ama dünki menüm bol su ve spor o ödemleri atmamı sağladı..
bu sabah ki kilom : 65.7
Geçmiş olsun hulyam .Yok kuzum bence iyi gidiyor menü paylaşmaya devam ben bu akşam başlıyorum yazmaya inşallah..
Kuzum bende özledim.2 soruda takılmış midesi kötü stresten mi yoksa bişey mi var anlamadık.dün sınavdan sonra eve geldi bu sabahta istifa etti biraz.,bugünki sınavından sonra geçmezse eve getireceğim yine..
geçen hafta 66,0Geçen haftaki kilonuda yaz roxim
Ha şöyle kilo verdini görek tebriklergeçen hafta 66,0
bugün 65,7
tişikkirlir ablamHa şöyle kilo verdini görek tebrikler
Sağol baharcım hadi bu haftan kaçamaksız olsun takipdeyimarkadaşlar hepinize tebrikler
evet o şekilde olucak geçtiğimz hafta fazla oldu kaçamaklar ama bugünden sonra dikkat edicemSağol baharcım hadi bu haftan kaçamaksız olsun takipdeyim
beeennn 19 kilo oldu tam 20 değil kabul müGünaydın kızlaar
70.8 Daydream- :) Kızlar aranızda 20-30 kilo veren var mı? Kardeşim 86 kilo bi türlü diyete başlayamıyor, 2 3 hafta iyi gidiyo sonrası malum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Zamanında 80 den 58 e düştüm .Günaydın kızlaar
70.8 Daydream- :) Kızlar aranızda 20-30 kilo veren var mı? Kardeşim 86 kilo bi türlü diyete başlayamıyor, 2 3 hafta iyi gidiyo sonrası malum tavsiyelerinize ihtiyacım var
kesinlikle denetlenmek güzel oluyor ablam tabi kendinin istemesi çok önmeli bende 2 sene boyunca başladım bıraktım başladım bıraktım metabolizmam mahvoldu artık sonra kendi kendime aynanın karşısına geçtim bir güzel motivasyon konuşması yaptım ve bu 20 25 kilonun 2 haftada gitmeyeceğini beynime iyice kazıdım haziranda başladığım 6 aylık süreç -19 kilo ile devam ediyor işte çok şükür allaha bu konuda bilinçlendim ve aralarda motivasyonum düşsede hiç bırakmadım... o yemeğe saldırıp aldığım 1-2 kiloları geri verme çabamı yemeden yapmış olsaydım şimdiye 59-58 felandım herhalZamanında 80 den 58 e düştüm .
Kendinin isteyip kafasında bitirmesi lazım ... Eğer denetlenmek hoşuna giderse takımlarda yarışa bilir motivasyon ve sorumluluk yardımcı olAbilir kardaşine . Ama dediğim gibi kendinin karar verip istemesi lazım
Aebenim saraycamın listesini düzenlerken liste gibi değil program olarak çıkıyordu yazıyorum bi bakıyorum kiloyu fark kısmına yazmışım bi daha düzelt,zorlandım baya..liste kolayıma geldi :)Günaydınnnn
Hülyam saraycamın yaptığı tabloyu göremedim başlangiçlarımızın oldugu ?
Her haftaki listeyide eklemen iyi olmuş
Geçen hafta :68,7
Bu hafta :68.2
Fark:500 gr ..ç
Haftaya 67 ler inşallah ..
Pazartesi okula çocuk psikoloğu gelecekmiş randevu aldım şu sınav stresini Nasıl yeneceğimizi konuşacağız...toplantıdan sonra aldım eve getirdim bulanıyor yine.,.senin kuzuya da maşallah hep böyle olsun :)Geçmiş olsun hulyam .
Geçen mat. Sınavında benim oglanda öyle olmuş kilittlenip kalmış hiç yaptıgı bişi degildi hocası bile şaşırmış ne oldu sana diye . Hamdolsun attı üstünden son tarih sınavında okul 1. Si olmuş cuma günü müze gezisine götüreceklermiş ödül olarak
Sabahlari 75.6 cikti iki gundur ama aksam baktigimda 76.5 di. Ac tok bu kadar farkederken sabahkini mi dikkate almaliyim?
Kabul kabul Cadıı :)beeennn 19 kilo oldu tam 20 değil kabul mü