Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Geçmiş olsun hulyam .
Geçen mat. Sınavında benim oglanda öyle olmuş kilittlenip kalmış hiç yaptıgı bişi degildi hocası bile şaşırmış ne oldu sana diye . Hamdolsun attı üstünden son tarih sınavında okul 1. Si olmuş cuma günü müze gezisine götüreceklermiş ödül olarak

Günaydın kızlaar
70.8 Daydream- :) Kızlar aranızda 20-30 kilo veren var mı? Kardeşim 86 kilo bi türlü diyete başlayamıyor, 2 3 hafta iyi gidiyo sonrası malum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Zamanında 80 den 58 e düştüm .

Kendinin isteyip kafasında bitirmesi lazım ... Eğer denetlenmek hoşuna giderse takımlarda yarışa bilir motivasyon ve sorumluluk yardımcı olAbilir kardaşine . Ama dediğim gibi kendinin karar verip istemesi lazım

kesinlikle denetlenmek güzel oluyor ablam tabi kendinin istemesi çok önmeli bende 2 sene boyunca başladım bıraktım başladım bıraktım metabolizmam mahvoldu artık sonra kendi kendime aynanın karşısına geçtim bir güzel motivasyon konuşması yaptım ve bu 20 25 kilonun 2 haftada gitmeyeceğini beynime iyice kazıdım haziranda başladığım 6 aylık süreç -19 kilo ile devam ediyor işte çok şükür allaha bu konuda bilinçlendim ve aralarda motivasyonum düşsede hiç bırakmadım... o yemeğe saldırıp aldığım 1-2 kiloları geri verme çabamı yemeden yapmış olsaydım şimdiye 59-58 felandım herhal

Aebenim saraycamın listesini düzenlerken liste gibi değil program olarak çıkıyordu yazıyorum bi bakıyorum kiloyu fark kısmına yazmışım bi daha düzelt,zorlandım baya..liste kolayıma geldi :)

Pazartesi okula çocuk psikoloğu gelecekmiş randevu aldım şu sınav stresini Nasıl yeneceğimizi konuşacağız...toplantıdan sonra aldım eve getirdim bulanıyor yine.,.senin kuzuya da maşallah hep böyle olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…