Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

teşekkür ederim canım, tv deki reklamda çıkandan almamaya karar verdim, çünkü slikon bant falan bence sağlıklı değil, en iyisi markalı bir şey almak, biraz daha düşünmem lazım tabi

Hadi bakalım çatal kaşıklar bırakılsıııııın

Maşallah kuzuma incesin Koza'm sadece basen çalışıp sıklaştır birde oklava hareketleri yapsan yeter
Teşekkür ederim ablam Haklısın ablacım sorunlu yerlerim basen ve simit zaten biraz onlara ağırlık vericem zaman bulabilirsem

Kahvaltım:1 bardak süt
4 kaşık nesfit,1 armut

Öğle:2 tane dolma,1 kase yoğurt
2-3 kaşık yayla çorbası

Ara:1 küçük elma

Akşam:2 tane dolma,1 kase yoğurt

Ara:2-3 kaşık muhallebi(kadayıflı muhallebi yaptım muhallebiyi yaparken yedim dibini kazıdım )

2.5 litre su

Ayy günde 10 çeşit yemek yapıyorum resmen ya ooofff çok yorgunum ablalarım.Anneeeeee gel bu ayucuklar beni çok yordu gene annem iyi kötü yemeklerini yapıyordu.Anneme şımaramıyorlar bana çok şımarıyorlar gece gece makarnalar,baklavalar,kadayıflar
Etler,tavuklar annem olsa yapmıyor iste ister ye ister yeme der geçerdi.Ben kıyamıyorum...ama onlar bana kıyıyor artık başım ağrıyor stres ve yorgunluktan neyseki yarın kurs var değişiklik olucak bana..

Annen ablanın yanınamı gitti rabişim ?
Tez kavuş inşallah .

Afiyet olsun kendinede salata yap biraz menünde hiç sebze yok !!!

iyi akşamlar kızlarr:) menümü vereyim hemnecik:)
sabah : 2 haşlanmış yumurta , 2 kk peynir , 1 domates , 1 biber
öğle : 2 yumurta ,1 kk peynir ile omlet
akşam : sebzeli tavuk sote
su : 3 lt
spor : 1 saat 50 dk ( bunun 45 dakikası cardio geri kalan ağırlık antrenmanı)
spor öncesi nescafe içtim , birazdan bir tanede türk kahvesi içeceğim bende durum bu :)

Süper. Vallaha

2 gün protein günü yapıcam kuzum haftasonu ben baya kötü beslendim ama yarın artı çıkacakmışım gibi gelmiyor belkide benim 66 direncimi o aburcuburlar kıracak bakalım sabahı merakla bekliyorum:) sende götürmüşün dolmaları çok severim vallahi afiyet olsun ama yarın proteini arttır beybi

Aynen beybi bugün hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…