teşekkür ederim canım, tv deki reklamda çıkandan almamaya karar verdim, çünkü slikon bant falan bence sağlıklı değil, en iyisi markalı bir şey almak, biraz daha düşünmem lazım tabiSarayca
cnm bilmiyorum aldın mı balık tavası ama
komsum kullanmış memnum kalmış
küçük balık koymuşar ters çevirirken biraz karışmış düzelteyim derken biraz koku çıkmış
onun haricinde çok beğenmişler
eskisi gibi evi koku kaplamamış
kullanma çeşidi çokmuş ızgara falan önemli olan da az yağlı olmasıymış bir kaşık yağla kullanılıyor ya
Öyhle yap cnm bencecde daha mantıklıteşekkür ederim canım, tv deki reklamda çıkandan almamaya karar verdim, çünkü slikon bant falan bence sağlıklı değil, en iyisi markalı bir şey almak, biraz daha düşünmem lazım tabi
iyiakşamlar tamam yarın sabah ac karnına tartılıcamW witchnurr @Seherabdul @daraSismaniye @CookiesMonster kızlar yarın sabah aç karına kilolarınızı yazmayı unutmayın emi,,,başlangıç kilolarınız olacak..
hoşbuldmmmHoşgeldin nurcum :)
Hoşgeldin Sehercim :)
Hoşgeldin daracım :)
Günaydın Aebenim...
Tamamdir :)W witchnurr @Seherabdul @daraSismaniye @CookiesMonster kızlar yarın sabah aç karına kilolarınızı yazmayı unutmayın emi,,,başlangıç kilolarınız olacak..
Çok sağol kuzuum yeni gördüm kusura bakmaİyi eglen bol bol öpüyorum nanaktan kocaman
Maşallah kuzuma incesin Koza'm sadece basen çalışıp sıklaştır birde oklava hareketleri yapsan yeterBu arada ben takıma koymuştum ama buraya koymamıştım burayada koyayım fotoğrafımı
Eki Görüntüle 1710627
Baharcım akşamı hafif geçir yoğurtla falan
daha elime bile alamadım ki iş yerindeyim
Teşekkür ederim ablamMaşallah kuzuma incesin Koza'm sadece basen çalışıp sıklaştır birde oklava hareketleri yapsan yeter
Annen ablanın yanınamı gitti rabişim ?Kahvaltım:1 bardak süt
4 kaşık nesfit,1 armut
Öğle:2 tane dolma,1 kase yoğurt
2-3 kaşık yayla çorbası
Ara:1 küçük elma
Akşam:2 tane dolma,1 kase yoğurt
Ara:2-3 kaşık muhallebi(kadayıflı muhallebi yaptım muhallebiyi yaparken yedim dibini kazıdım)
2.5 litre su
Ayy günde 10 çeşit yemek yapıyorum resmen ya ooofff çok yorgunum ablalarım.Anneeeeee gel bu ayucuklar beni çok yordugene annem iyi kötü yemeklerini yapıyordu.Anneme şımaramıyorlar bana çok şımarıyorlar gece gece makarnalar,baklavalar,kadayıflar
Etler,tavuklar annem olsa yapmıyor iste ister ye ister yeme der geçerdi.Ben kıyamıyorum...ama onlar bana kıyıyorartık başım ağrıyor stres ve yorgunluktan neyseki yarın kurs var değişiklik olucak bana..
Brokoli var yapem birazAnnen ablanın yanınamı gitti rabişim ?
Tez kavuş inşallah .
Afiyet olsun kendinede salata yap birazmenünde hiç sebze yok !!!
Süper. Vallahaiyi akşamlar kızlarr:) menümü vereyim hemnecik:)
sabah : 2 haşlanmış yumurta , 2 kk peynir , 1 domates , 1 biber
öğle : 2 yumurta ,1 kk peynir ile omlet
akşam : sebzeli tavuk sote
su : 3 lt
spor : 1 saat 50 dk ( bunun 45 dakikası cardio geri kalan ağırlık antrenmanı)
spor öncesi nescafe içtim , birazdan bir tanede türk kahvesi içeceğim bende durum bu :)
2 gün protein günü yapıcam kuzum haftasonu ben baya kötü beslendim ama yarın artı çıkacakmışım gibi gelmiyor belkide benim 66 direncimi o aburcuburlar kıracak bakalım sabahı merakla bekliyorum:) sende götürmüşün dolmaları çok severim vallahi afiyet olsun ama yarın proteini arttır beybiSüper. Vallaha
Aynen beybi bugün hiç olmadı2 gün protein günü yapıcam kuzum haftasonu ben baya kötü beslendim ama yarın artı çıkacakmışım gibi gelmiyor belkide benim 66 direncimi o aburcuburlar kıracak bakalım sabahı merakla bekliyorum:) sende götürmüşün dolmaları çok severim vallahi afiyet olsun ama yarın proteini arttır beybi
yarın dengelersen bugün tölere olur sıkıntı yokAynen beybi bugün hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?