- 9 Ocak 2015
- 19.494
- 80.909
- 798
Aynenyarın dengelersen bugün tölere olur sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenyarın dengelersen bugün tölere olur sıkıntı yok
sessizleştimi bu topic yahu
Evet hülya ablamı özledim oğluşunun masıl geçti acaba mat sınavı baya çalıştılarsessizleştimi bu topic yahu
Pazartesi menüsü sıkı menü olmuş roksiiyi akşamlar kızlarr:) menümü vereyim hemnecik:)
sabah : 2 haşlanmış yumurta , 2 kk peynir , 1 domates , 1 biber
öğle : 2 yumurta ,1 kk peynir ile omlet
akşam : sebzeli tavuk sote
su : 3 lt
spor : 1 saat 50 dk ( bunun 45 dakikası cardio geri kalan ağırlık antrenmanı)
spor öncesi nescafe içtim , birazdan bir tanede türk kahvesi içeceğim bende durum bu :)
ivit öyle oldu 2 gün protein günü yapıcam hatta çarşambada yapabilirimPazartesi menüsü sıkı menü olmuş roksi
ayyy ben fellah köftesine bayılırım nasıl yemeden durdunMenüm ,
tartı günü o yüzden bugun çok sıktım hergün böyle olmaz
Sabah:
2 yumurta , peynir . Domates,2 ceviz .
Öğlen:
3kş. Kıymalı karnıbahar .
2 kase yogurt çorbası ( yoğurt, yumurta,nane kırmızı biber )
Ara : arkadaşa gitmiştim ben gidene kadar tabak hazırmış yok yok . Neyseki yakın arkadaşım
Domates , salatalık ..
Akşam :
3 ceviz . Peynir .
Salatalık . 1 br. Sütle mistik çay .
40 dk yürüdüm .
2.5 lt de su
2 kupa karışık çaylar .
Akşam canım bişi istemedi . Aslında istedi çoçuklara fellah köftesi yapmıştım onu yiyemiyceğim için bunlarla geçiştirdim .
Sabahki tartıyı düşündüm aslında arkadaşımdaki tabak daha fenaydıayyy ben fellah köftesine bayılırım nasıl yemeden durdun
Yok kuzum bence iyi gidiyor menü paylaşmaya devam ben bu akşam başlıyorum yazmaya inşallah..sessizleştimi bu topic yahu
Kuzum bende özledim.2 soruda takılmış midesi kötü stresten mi yoksa bişey mi var anlamadık.dün sınavdan sonra eve geldi bu sabahta istifa etti biraz.,bugünki sınavından sonra geçmezse eve getireceğim yine..Evet hülya ablamı özledim oğluşunun masıl geçti acaba mat sınavı baya çalıştılar