• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Yok konyalı üstüne yenisini alır eskiyi de elinde tutar da trakyali abe yaa der yenisi ile koyar kaçar :KK70::KK70: arap olana girmiyoruz bile dörde kadar yolu var :KK70::KK70:
Ayyy allah korusun....
Ama adam bişey demiyo benim kiloma yaa hatta zayıf sevmem diyo kaslı ol diyo.
Adam hafif balık etli seviyom diyince ben de saliyom

Menüm:
Sabah (07.45)
1 bardak süt
1 yumurtayla omlet
Domates,salatalık,peynir

Öğle: (12.30)
4 kaşık çorba
1 tane piliç tavuk(içinde çok az pirinç var)
Kayısı suyu :oops: (Yasemin ablama söz vermiştim içmiycektim ama bunu da içmezsem doymuyodum yanii yoksa gidip tatlı yicektim ben de içtim :KK23::KK43:)

Akşam: (17.30)
10 tane lahana sarmasıı ( Yaa memleketten lahana gelmiş annem gitmiş sarma yapmış :mad::mad: Bu aralar yapacağı tuttu annemin anne yine mii sarma diyorum artık :KK70:)
1 büyük bardak ayran

Ara:
1 minik nar
1 muz

Su: 2.5
Spor: Henüz yapmadım. Ama ip atamayı ve biraz abs çalışmayı düşünüyorum

Menüm:
Sabah (07.45)
1 bardak süt
1 yumurtayla omlet
Domates,salatalık,peynir

Öğle: (12.30)
4 kaşık çorba
1 tane piliç tavuk(içinde çok az pirinç var)
Kayısı suyu :oops: (Yasemin ablama söz vermiştim içmiycektim ama bunu da içmezsem doymuyodum yanii yoksa gidip tatlı yicektim ben de içtim :KK23::KK43:)

Akşam: (17.30)
10 tane lahana sarmasıı ( Yaa memleketten lahana gelmiş annem gitmiş sarma yapmış :mad::mad: Bu aralar yapacağı tuttu annemin anne yine mii sarma diyorum artık :KK70:)
1 büyük bardak ayran

Ara:
1 minik nar
1 muz

Su: 2.5
Spor: Henüz yapmadım. Ama ip atamayı ve biraz abs çalışmayı düşünüyorum
akşam biraz fazla olmuş sanki ama şimdi senin metabolizma hızlı yakarsın sporada yapacaksın:KK5:

bir önerim var tabloya herkesin boyunuda eklesek verilmesi gereken kiloyu aşağı yukarı daha iyi biliriz ben kim ne kadar vermek istiyor bilmiyorum:KK70: Daydream- Daydream-
evet bence de iyiolur:D

İyi akşamlar kızlar özlediniz mi beni:cool:sanki bulunmaz hint kumasiyim:KK70: ama ben sizi cok ozledim.
ben özledim yeşil yeşil yazılarını bile:D bu arad vicdan çorbası denedim bugün bence tadı güzelmiş ya kabak seviyorum ondan beğendim herhalde :D

akşam biraz fazla olmuş sanki ama şimdi senin metabolizma hızlı yakarsın sporada yapacaksın:KK5:
Sarma zaten olmadıı ama gün içinde meyve yiyebildiğim tek zaman eve gelince oluyo. Okula götürüyorum bazen ama o da zor oluyo arada. O yüzden meyveyi akşamları yiyorum :) Umarıı yakarım canıım :KK15::KK15:

koza16 koza16 aynı benim annem geçen sene evdeyken abartmıyorum 1 ay lahana türevleri yedim hergün kapuska zeytinyağlı sarma bulgurlu sarma pirinçli sarma yeter dedim en son ya:KK70:
O da zormuş yaa valla lahana lahana da bir yere kadar :KK70::KK70: Biz de ikidir sarma yapıyoruz önünü almam lazıım :p:KK70:

Back