Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kızlar aminMenülerine yoğurt ve salatada ekle şekercim..
Ben onu domates olarak gördümteşekkür ederim kızlar amin
menümde yoğurt var canım ve salata olarak közlenmiş sirkeli sarımsaklı kırmızı biberim var![]()
kahve çay içmek ağrıya sebep oluyomuş ama böyle duygusal dalgalanmalara sebep olacağını sanmıyorum ablam çünkü bende olmuyor o kadar kahve içiyorum biliyosun , başka şeyemi kaktın acaba kafanaGelelim bana.,.
Sabah: portakal,etimek
Öğle:yoğurt,etimek,yumurta,portakal
Saat 5 gibi acayip gerginleştim patlayacak gibiyim hala,Regl olucam 3-4 güne...normalde sakinimdir ama ne bileyim ya sinir var üstümde...hiç listeye uyasım gelmedi...
Akşam:3 lahana sarması,yoğurt,portakal ( et yiyesim yoktu yumurta haşlarım diyordum Onuda yapasım gelmedi)
Hani Regl iken olaya karışan kadınlara ceza indirimi yapılıyormuş ya bazı ülkelerde bugün anladım nedenini...yıllardır oluyorum böyle bişey ilk kez yaşıyorum..çok kahve içtim ondan mı oldu ki?
menün gayet güzel canım benim de ender oluyor ama oldu mu kimse yaklaşmasın yanımaGelelim bana.,.
Saat 5 gibi acayip gerginleştim patlayacak gibiyim hala,Regl olucam 3-4 güne...normalde sakinimdir ama ne bileyim ya sinir var üstümde...hiç listeye uyasım gelmedi...
Akşam:3 lahana sarması,yoğurt,portakal ( et yiyesim yoktu yumurta haşlarım diyordum Onuda yapasım gelmedi)
Hani Regl iken olaya karışan kadınlara ceza indirimi yapılıyormuş ya bazı ülkelerde bugün anladım nedenini...yıllardır oluyorum böyle bişey ilk kez yaşıyorum..çok kahve içtim ondan mı oldu ki?
Allah'a şükür öyle kafama takacağım bi durum yok roksim ablam rahatsız oda iyiye gidiyor başka bişey yok.,bide ben öyle kafaya takan bi tip değilim dile getiririm herşeyi içime atmam.,,biraz çarpıntı oldu gibi ondan dedim kahveden herhalde diye 5 koca kupa içtim çayı saymıyorum bile...kahve çay içmek ağrıya sebep oluyomuş ama böyle duygusal dalgalanmalara sebep olacağını sanmıyorum ablam çünkü bende olmuyor o kadar kahve içiyorum biliyosun , başka şeyemi kaktın acaba kafana
Aferin rabişimeeee...Kahvaltım:5 tane zeytin
Biraz peynirli yumurta
2 tane ceviz,ıhlamur çayı
2 dilim kepek ekmeği
Ara:1 küçük elma
Öğle:1 kase ayran çorbası
1 tane haslanmış
Biraz tulum peyniri
Ara:2 tane mandalina
Akşam:1 kase yoğurt,bool salata
3 litre su
Abla kahve çok fena yapıyor bende seri katil gibi oluyorum cok içinceGelelim bana.,.
Menü güzelSelam kızlar
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 dilim peynir
6 kırma zeytin (kendim yaptım)
Şekersiz çay
Öğle
1 küçük kutu laktozsuz süt
1 haşlanmış yumurta
Akşam
Paylaştım
Portakalsız portakal diyeti öldüm ya gülmekten allah seniherkese iyi akşamlar:) hani ne kadar yesenizde doymadığınız günler olur ya onlardan birini yaşıyorum bugün menümü vereyim..
sabah : 1 yumurta , 1 dilim kızarmış ekmek
öğle : 200 ml süt , 4 form bisküvi (sözde evde yiyip çıkacaktım okula kaldı)
akşam : ızgara köfte , 2 dilim kızarmış ekmek , yarım kase yoğurt , domates (hala çok açım ekmeği 1 dilim fazla yememe rağmen)
portakalsız biz portakal diyeti oldu bugün buda benim sıradışı tarzım
spor bugün bende yok gün içerisinde yürüyerek 123 kal harcamışım yani yürümedim denebilir
su ise 1,5 litre kahveyi bol içtim bugün sade içiyorum ama suyun yerine geçmez tabi onu tamamlarım
ay ablam bu saatten sonra içme bugün kahve çok olmuş ondan olabilir.. allahım dert sıkıntı vermesin inşallahAllah'a şükür öyle kafama takacağım bi durum yok roksim ablam rahatsız oda iyiye gidiyor başka bişey yok.,bide ben öyle kafaya takan bi tip değilim dile getiririm herşeyi içime atmam.,,biraz çarpıntı oldu gibi ondan dedim kahveden herhalde diye 5 koca kupa içtim çayı saymıyorum bile...
hadi yine iyisinKahvaltım:5 tane zeytin
Biraz peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 tane haslanmış
Biraz tulum peyniri
3 litre su
evet ama şiş hissediyorum ya pilavdan herhalde bayadır yemiyordum 1kaşık falan tadımlık yiyordum yaGenel olarak çok değil aslında yediklerin deadcim..
ablam tarif kolay ama bu bitki lazım https://tr.wikipedia.org/wiki/Molehiya kayınvalide kilisten getirmişti buzluğa atmıştım ben de.Tarifini yazsana buraya yapacağı yöresel yemeğin,,,
Allah şifa versin güzelimBugün doktor randevum vardı canım biz 1.5 yıldır bebiş istiyoruz da bende pco var işte tahlil sonuçlarını götürdük eşimle yumurtlama olmuyormuş serophene diye bi ilaç verdi bakalım inşallah iyi gelir ,zayıflamaya devam et güzel gidiyorsun dedi yani bütün gün dışardaydım ama şimdi başlıcam kondisyon sürcem canıım 1 saat sporsuz olmaz,su 2 lt içtim
teşekkür ederim aminn canımAllah şifa versin güzelim
bence süperrrKahvaltım:5 tane zeytin
Biraz peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 tane haslanmış
Biraz tulum peyniri
3 litre su
kız napim bugün böyle olduMenü güzel
Portakalsız portakal diyeti öldüm ya gülmekten allah seni![]()
![]()