• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

bende dünkü menümü yazayım

sabah : şekersiz nescafe, bir dilim ekmek, 3 zeytin, domates salata
öğlen: bir tabak mercimek çorbası, iki kadın budu köfte , iki dilim patates, bir kase yoğurt,bir kaşık makarna
ara : 4 adet burçak bisküvi sekersiz çay
akşam: iki dilim tavuk, bir tabak pilav, bir kase yoğurt.
ara 6 adet fındık sekersiz nescafe
1,5 litre su 300 adet ip atlama

sanki pek diyet menüsü değil dün akşam pilavı yeyince pşimanlık duydum ama tutamadım kendimi çok güzel olmuştu :KK55::KK55::KK55:

öğlen: bir tabak mercimek çorbası, iki kadın budu köfte , iki dilim patates, bir kase yoğurt,bir kaşık makarna

sanki pek diyet menüsü değil dün akşam pilavı yeyince pşimanlık duydum ama tutamadım kendimi çok güzel olmuştu :KK55::KK55::KK55:
Baharcım akşam pilav yemeseydin keşke...öğlenin çok karbondu zaten..pilavı diyetinden çıkart kuzum..

Kendine yaptıgın en büyük kötülük pilav makarna kızartma hamur işi kola gibi kalorisi yüksek besinleri akşam tüketmek olur canım iradenin ortaya koy yemiycem de bunu başarabilirsin inan çok mu canın bu yiyecekleri istiyor sabah yada öglen 12.00_14.00 arasında tüket ama makul ölçülerde inan farkı göreceksin diren baharım

Baharcım akşam pilav yemeseydin keşke...öğlenin çok karbondu zaten..pilavı diyetinden çıkart kuzum..

Kendine yaptıgın en büyük kötülük pilav makarna kızartma hamur işi kola gibi kalorisi yüksek besinleri akşam tüketmek olur canım iradenin ortaya koy yemiycem de bunu başarabilirsin inan çok mu canın bu yiyecekleri istiyor sabah yada öglen 12.00_14.00 arasında tüket ama makul ölçülerde inan farkı göreceksin diren baharım
işte bütün gün evde olmayınca akşam gidiyosun uğraşlarla yemek yapıyosun
kendi yaptığın yemeği yemden duramıyosun gibi bişi oluyor benimkisi
:oops::oops:
tabi bu bahane kolayı haytımdan çıkarttım zaten
diğerleri içinde kendime deneme yapıcam yemicem bakalım bünyem kilo verebiliyormu

Hepimiz eger inanır ve azimli olursak böyle olacaz daha iyi Olabiliriz inanmak lazım canım çok teşekkür ederim
Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır ayazcım bu doğru lakin bi laf var dır pek sevmem ama çuk oturdu yazayım :D

Bir fil ne kadar zayıflasada bi zürafa olamaz :-) ...

Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır ayazcım bu doğru lakin bi laf var dır pek sevmem ama çuk oturdu yazayım :KK70:

Bir fil ne kadar zayıflasada bi zürafa olamaz :-) ...
Kız hollywood daki oyuncu kadınlara bi bak birkaçı dışında tamamı en fazla 160..

Back