• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Tesekkur ederim. Evet bugun öğretmenler gunuydu. Okulda epey yedik. Sabah kahvaltida az yedim bilerek. Ogle 3 gibi cok yedim. Bi daha bi şey yemedim. Su anda cok acim.

Yediklerimi bugun saymiyim. Cunku guzel seylerdi. Kimsenin cani istemesin. Ben 64 kiloydum. 6 ayda fln 56ya dustum. Hep bu yöntemle verdim. 4 gibi yiyip ac yatmak. Ama kis geldi. Okuldan ac geldim. Aksam yemeklerim artmaya başladı. 2 kilo aldim. Simdi tekrar başlıyorum.
Herkese selamlar:)

Tesekkur ederim. Evet bugun öğretmenler gunuydu. Okulda epey yedik. Sabah kahvaltida az yedim bilerek. Ogle 3 gibi cok yedim. Bi daha bi şey yemedim. Su anda cok acim.

Yediklerimi bugun saymiyim. Cunku guzel seylerdi. Kimsenin cani istemesin. Ben 64 kiloydum. 6 ayda fln 56ya dustum. Hep bu yöntemle verdim. 4 gibi yiyip ac yatmak. Ama kis geldi. Okuldan ac geldim. Aksam yemeklerim artmaya başladı. 2 kilo aldim. Simdi tekrar başlıyorum.
Herkese selamlar:)
öğretmenler günün kutlu olsun canım...4 çok erken 5,5 yapsan bu kadar acıkmazsın..

kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum bugün,iyi geceler...yarın güzel bir gün olsun,ne istiyorsanız hemencecik olsun :KK68:

:KK55:Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ben Penelope: 27 yaş, 1.68 boy, 95.5 kilo. :KK76: 107'lere çıkıp oradan indim; uzun süre kaldığım eski kilom 68-70. Ama ben 55-59 arası olacağımmmmm :KK46:(Önümüzdeki yaz sonuna kadar)

Fakat kendimi bıktırmamak için haftada 1 öğün serbest takılıyorum ben. :KK51: (Çünkü yoksa cidden rejimden ve hayattan soğuyorum büsbütün dozutuk yemeye başlıyorum zincirden kurtulmuşçasına) O yüzden ayda 7 kiloya çıkar mıyım bilmiyorum... (4-5 filan olur diye tahmin ediyorum?)

Öpücükleeeeeeeeeer!!!! :KK15:

:KK55:Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ben Penelope: 27 yaş, 1.68 boy, 95.5 kilo. :KK76: 107'lere çıkıp oradan indim; uzun süre kaldığım eski kilom 68-70. Ama ben 55-59 arası olacağımmmmm :KK46:(Önümüzdeki yaz sonuna kadar)

Fakat kendimi bıktırmamak için haftada 1 öğün serbest takılıyorum ben. :KK51: (Çünkü yoksa cidden rejimden ve hayattan soğuyorum büsbütün dozutuk yemeye başlıyorum zincirden kurtulmuşçasına) O yüzden ayda 7 kiloya çıkar mıyım bilmiyorum... (4-5 filan olur diye tahmin ediyorum?)

Öpücükleeeeeeeeeer!!!! :KK15:
Hoşgeldin Penelope.. :KK68: Serbest öğün Hakkını öğlen yemeğinde kullanıyorsun di mi?sağlıklı olan ayda 5 kilo zaten..30 kiloyu 6 ayda rahat rahat verirsin.bence yazbaşını hedefle..

Hoşgeldin Penelope.. :KK68: Serbest öğün Hakkını öğlen yemeğinde kullanıyorsun di mi?sağlıklı olan ayda 5 kilo zaten..30 kiloyu 6 ayda rahat rahat verirsin.bence yazbaşını hedefle..

Evet, sabah ya da öğlen kullanıyorum... : )

Yaz başı Haziran başı gibi 65 kilo filan olurum diye tahmin ediyorum; 5'er kilo vererek gidersem; Temmuz başı 60; Ağustos başı gibi de inşallah 57 filan... Yalnız daha ideal kiloya yakın kilolarda vücut çok direnir mi...Kilo vermem çok yavaşlar mı acaba bilemiyorum... Yetişkinlikten beri 65'in altına düşmedim çünkü... : (((

Bir de benim psikolojik yeme olayım var... O yüzden aşırı kilo aldım zaten (bir de kansızlıktan) Kansızlık varmış; ben devamlı uyuyorum, enerjim az, hiç spor yapamıyorum filan farkında değildim; bir de üstüne stres ve baskı altında kendimi yemeğe vurma eklenince baya aldım. O, gözüm hiçbir şey görmeyip acayip yeme olayı geri gelirse naparım, nasıl dururum bilmiyorum. Çok zamanla yarışıyorsam, hayatımda birçok şey problemli gidiyorsa, stres, baskı çoksa olabiliyor o... : ((( Ama belki şimdi haftada 1 serbest olacağım ya, o biraz bastırabilir o olayı.... (diye umuyorum?) Tavsiyeleriniz varsa çoook memnun olurum çünkü psikologlar filan da bilgili değiller bu "duygusal yeme" olayında; yani ortalama bir arkadaş tesellisinden öte, çok bir şey söyleyemiyorlar.

Hoşbulduuuum :KK200::KK15::KK25:

Yaz başı Haziran başı gibi 65 kilo filan olurum diye tahmin ediyorum; 5'er kilo vererek gidersem; Temmuz başı 60; Ağustos başı gibi de inşallah 57 filan... Yalnız daha ideal kiloya yakın kilolarda vücut çok direnir mi...Kilo vermem çok yavaşlar mı acaba bilemiyorum... Yetişkinlikten beri 65'in altına düşmedim çünkü... : (((

Bir de benim psikolojik yeme olayım var... O yüzden aşırı kilo aldım zaten (bir de kansızlıktan) Kansızlık varmış; ben devamlı uyuyorum, enerjim az, hiç spor yapamıyorum filan farkında değildim; bir de üstüne stres ve baskı altında kendimi yemeğe vurma eklenince baya aldım. O, gözüm hiçbir şey görmeyip acayip yeme olayı geri gelirse naparım, nasıl dururum bilmiyorum. Çok zamanla yarışıyorsam, hayatımda birçok şey problemli gidiyorsa, stres, baskı çoksa olabiliyor o... : ((( Ama belki şimdi haftada 1 serbest olacağım ya, o biraz bastırabilir o olayı.... (diye umuyorum?) Tavsiyeleriniz varsa çoook memnun olurum çünkü psikologlar filan da bilgili değiller bu "duygusal yeme" olayında; yani ortalama bir arkadaş tesellisinden öte, çok bir şey söyleyemiyorlar.

Kansızlık için ilaç kullanıyor Musun?ayrıca kan yapıcı besinler tüketmelisin...psikolojik yeme dönem dönem bende de oluyordu gece kalkıp yemeler...sorunların üzerine gidip çözmek ve aslında kafaya takmamak gerek ama olmuyor hayatın akışı içinde..çalışıyor Musun peki?

penelope, sana tavsiyem, eğer yarışları seviyorsan, bu konularda azimliyim diyorsan, cuma gruplarına da dahil ol, orada mesuliyet biraz daha fazla, her hafta yarış içinde oluyorsun ve istemesen de, grup arkadaşların için kilo veriyorsun, ayrıca motivasyon sohbet gayet iyi :) grupları şöyle bir gez, sana samimi gelen bir gruba gir ve yazmaya başla derim :)

Kansızlık için ilaç kullanıyor Musun?ayrıca kan yapıcı besinler tüketmelisin...psikolojik yeme dönem dönem bende de oluyordu gece kalkıp yemeler...sorunların üzerine gidip çözmek ve aslında kafaya takmamak gerek ama olmuyor hayatın akışı içinde..çalışıyor Musun peki?

Çalışıyorum... Yoğun çalışıyorum. Ve diğer halletmem gereken işlere pek vakit kalmıyor. Uzattığım ertelediğim bir tezim var. Bir yandan tezimi bitirmem ve yurtdışı doktora başvurusu yapmam gerekiyor... Aile sorunlarım var bir hayli can sıkıcı, ekonomik sorunlarım filan baya var... Böyle olunca çok sevdiğim arkadaşlarımla görüşme fırsatım da yok gibi bu aralar(vakit ve nakit sıkıntısı), o da sorunlardan daha çok etkilenmeme yol açabiliyor. Bir de çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğüm bir erkek arkadaşım vardı geçen sene yurtdışındaydım ben, sonra uzun mesafede yürümede çok problemler filan oldu, bir süre irtibat devam etti, şimdi konuşmuyoruz filan, bazen ona da çok üzülüyorum... Biraz tatsız bir dönem benim için yani. : (

Kansızlık için vitamin tarzı bir şey kullanıyordum şimdi tekrar tetkikler yapıldı yeni ilaç verecek herhalde doktor... Ama ben bunu bilmez iken, uzun süre çektim; günde 11-12 saat uyumalar filan... Çok kötüydü...Çok çaresiz hissetmiştim...

Umarım kilo vermem, bahar ve yazın gelmesi ile her şey daha güzel olur...

anam sakın ha topa tutarız seni burda bir paket ne:eek::eek:
artık size katıldım kendimi frenlemeye çalışıcam inşallah :KK17::KK17:
herkese iyi akşamlar:)
menümü vereyim hemen..
sabah : 1 etimek , 1 portakal , 1 yumurta
öğlen: 1 yumurta , 1 portakal , 2 kızarmış ekmek , yoğurt
akşam : 1 portakal , 1 kızarmış ekmek , yoğurt , schnitzel
spor : 45 dk cardio 495 cal yakıldı , 30 dk ağırlık antrenmanı
su : 2 lt
bu menüyle doymayı başarabiliyor musun
harikasın basşka diyecek lafım yok :KK73::KK73:
dur bende yazayım menümüü benimkinide yorumlayın
sabah
2 patetesli poğaça sucuklu yumurta 1parça peynir7 zeytin
öğlen
1tabak patlıcan musakka 1tabak pilav salata yoğurt 2 baklava
akşam
1tabak pilav ve kurufasülye 1bardak cola
1lt su spor yok
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Bu da benim menü

Sabah=09.00=1 bdrk nescafe

Ara:3 tane bisküvi 1avuç sarı leblebi

Öglen: 2 dilim etimek, 1kase tutmaç çorba, yarım tbk zeytinyağlı barbunya, ton balıklı salata,

Ara:1 tane portakal,4 adet Altınbaşak form bisküvi

Akşam:1 kase cacık, 1kase brokoli çorba

Spor:5 brdk
menü çok güzel bence :KK25::KK25:
:KK70::KK70::KK70::KK70:yaşlandıkça boy kısalıyor ya 158dim 155 düşerim bikaç seneye:KK59:
benim boyumda aynı ama topuklu falan idare ediyoruz takıntı yapmasamda yanımda uzun birini görünce moralim çok bozuluyor :KK42::KK42::KK42:

Back