• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

sabah
1yumurta kk peynir 4 zeytin 1dilim tb ekmeği domates maydonoz dereotu biberli 1kase salata
ara
2 ceviz yeşil çay
öğlen
bugün yemek yapasım gelmedi yoğurt yulaf 2kaşık 1kayısı 4 badem ananas dilimi 2tane
ara
kahve
akşam 4 köfte salata ayran
2.5 lt su ve 3mil lesli

sabah
1yumurta kk peynir 4 zeytin 1dilim tb ekmeği domates maydonoz dereotu biberli 1kase salata
ara
2 ceviz yeşil çay
öğlen
bugün yemek yapasım gelmedi yoğurt yulaf 2kaşık 1kayısı 4 badem ananas dilimi 2tane
ara
kahve
akşam 4 köfte salata ayran
2.5 lt su ve 3mil lesli
anammm bizi keklemiş:KK70: zaten ihtimal vermemiştim:KK70:

Aralığın 2. Haftası olması lazım ama biranda listeyi gümletme olasılığını istemem zaten. Aynı zamanda yazasım da kalmadı takıma. Daha önce çocuklardan bahsediliyor gereksiz sohbet oluyor gibi söylemler olmuştu bugünde hassasiyetlerden dolayı söylendi bu konu. Ben sizlerle sadece diyet değil, sohbet etmeyi de sevdiğim için kopamıyırum diyet yapamasam da ama öyle istenilmiyor anlaşılan. O yüzden listeye girme şansım olsa da istemiyorum artık
açıkçası o sohbeti yakalayamıyoruz demi:mad:gerçi siz benden eskisiniz ama genede benim ilk geldiğim günlerdeki güzel sıcak ilişkiler azaldı sanki yada ben öyle hissediyorum.:oops:

Bu da benim menü

Sabah=09.00=1 bdrk nescafe

Ara:3 tane bisküvi 1avuç sarı leblebi

Öglen: 2 dilim etimek, 1kase tutmaç çorba, yarım tbk zeytinyağlı barbunya, ton balıklı salata,

Ara:1 tane portakal,4 adet Altınbaşak form bisküvi

Akşam:1 kase cacık, 1kase brokoli çorba

Spor:5 brdk

Bu da benim menü

Sabah=09.00=1 bdrk nescafe

Ara:3 tane bisküvi 1avuç sarı leblebi

Öglen: 2 dilim etimek, 1kase tutmaç çorba, yarım tbk zeytinyağlı barbunya, ton balıklı salata,

Ara:1 tane portakal,4 adet Altınbaşak form bisküvi

Akşam:1 kase cacık, 1kase brokoli çorba

Spor:5 brdk
bu menü eleştiti alacak gibi , akşam iyide öğlen fazla kahvaltı hiç yok:KK43:

bu menü eleştiti alacak gibi , akşam iyide öğlen fazla kahvaltı hiç yok:KK43:

1.5 yıldır genelde bu şekilde besleniyorum sabah kahvaltısı h. İçi yapmam en çok öglen yerim akşam da hep az ve bu şekilde 1.5 yılda toplamda 14.5 kilo verdim tabii spor da haftada 3-4 gün yapıyorum bünyem alıştı galiba #

Yarın ben de portakal diyetini bi denemeye karar verdim yarın akşam sohbet var ama umarım bozmadan devam ederim.
Evde portakal yok mandalina olur mu

Bi de yarım marul ne yaa göbek marulun yarısı mi yani?

Sanirim 1 file portakal alicam ıyii olur bu sayede c vitamini almış olurum. Hadi bismillah.... Çarşamba başlanan işler neticeye ulasirmis yarın portakal diyeti 1. Gün inşallah. ..

Yarın ben de portakal diyetini bi denemeye karar verdim yarın akşam sohbet var ama umarım bozmadan devam ederim.
Evde portakal yok mandalina olur mu

Bi de yarım marul ne yaa bebek marulun yarısı mi yani

Sanirim 2 file portakal alicam ıyii olur bu sayede c vitamini almış olurum. Hadi bismillah.... Çarşamba başlanan işler neticeye ulasirmis yarın portakal diyeti 1. Gün inşallah. ..
mandalina olurmu bilmiyorum bence portakalla yapın , maruluda ben kıvırcık alıyorum 3 seferde yiyorum onu bir kerede 1 marul imkansız gibi..inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız:)

1.5 yıldır genelde bu şekilde besleniyorum sabah kahvaltısı h. İçi yapmam en çok öglen yerim akşam da hep az ve bu şekilde 1.5 yılda toplamda 14.5 kilo verdim tabii spor da haftada 3-4 gün yapıyorum bünyem alıştı galiba #
kilo vermen çok güzel ama en önemli öğün kahvaltı diyorlar ya onun için dedim:)

ay bende size menü soracağım benim şu menüleri yola koysak ya sizinde yardımlarınızla şimdi evde tam buğday ekmeğim var ekmek olarak ikincisi öğlen işyerinde yiyorum çıkan yemekler şöyle mutlaka bir çeşit çorba yanında 1 çeşit yemek değişiyor yemekler birde kesinlikle bir çeşit pilav bulgurlu yoksa pirinçli yoksa şehriyeli hiç olmadı erişte yapıyorlar yani 4. olarakta salata ayran yada meyve oluyor şimdi öğleni nasıl yesem sizce ;) akşama da tek yaşadığımı hesaba katarsanız ne önerirsiniz bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim diyet bilginleri ablalarım çok güzel yorumlar yapıyorsunuz size göre şekillenmeye çalışıyorum:KK60: inşallah bende roxen2303 roxen2303 ciğim gibi düzene gireceğim:KK19:

kilo vermen çok güzel ama en önemli öğün kahvaltı diyorlar ya onun için dedim:)

Sagol canım evet kahvaltı çok önemli ama aç hissetsem yaparım sabahları Hiçbirzaman katı ve kurallı bi diyetim olmadı sadece dikkat ettim yediklerime ve Spor yaptım halada spora devam ediyorum, dogum kilolarını vermem gerekiyordu çok şükür ki verdim hamile kaldığım kilonun çok çok altındayım şimdi koruma gibi benim ki son 3.600 grmım kaldı inş o da gidecek :KK200:

ay bende size menü soracağım benim şu menüleri yola koysak ya sizinde yardımlarınızla şimdi evde tam buğday ekmeğim var ekmek olarak ikincisi öğlen işyerinde yiyorum çıkan yemekler şöyle mutlaka bir çeşit çorba yanında 1 çeşit yemek değişiyor yemekler birde kesinlikle bir çeşit pilav bulgurlu yoksa pirinçli yoksa şehriyeli hiç olmadı erişte yapıyorlar yani 4. olarakta salata ayran yada meyve oluyor şimdi öğleni nasıl yesem sizce :KK66: akşama da tek yaşadığımı hesaba katarsanız ne önerirsiniz bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim diyet bilginleri ablalarım çok güzel yorumlar yapıyorsunuz size göre şekillenmeye çalışıyorum:KK60: inşallah bende roxen2303 roxen2303 ciğim gibi düzene gireceğim:KK19:
oyyy severim seni olacak olacak gidecek kilocuklar:KK19: , bu işin profları daha iyi menü çıkartır sana şimdi ama tavsiyem kahvaltını sağlam yap öğlen iş yerinde pilav erişte vs. alma çorbada ekmek yerine geçiyormuş onu öğrendim öğlen max. 1 dilim ekmek yersin.. akşam içinse günlerini et tavuk sebze baklagil olarak ayırmanı tavsiye ederim ve mutlaka akşam öğününde salata olsun kışın havuçlu lahanalı marullu bol lifli ve besleyici salatalar çok güzel olur.. portakal diyetini bu hafta sonlandırıcam büyük ihtimal o zaman benüm menülerimde fikir açısından yardımcı olabilir:KK19:

Back