bahar ben ilk günki menülerimi görsenmalesef yedim gitti ekmek yemedim zaten öğlenleri ekmek yemeğe gereksinim duymuyorum
işyerinde yemekler çok çeşit olduğu için ekmek yemiyorum
aklımda bulunsun makarna yemedim gibi bişi zaten çatalla aldım bir kere
:) :) neyse kendimi kandırmayayım tamam
Kesinlikle katiliyorum cnm ama yoğunluktan bahane bulmamam lazimşulecim geçmiş olsun rabbim şifa versin bebişine . menüne gelince çok kötü bir kahvaltı yapmışsın lütfen öğünlerimizin en önemlisi kahvaltı o yüzdende lütfen kahvaltına önem ver hem kendin için hem bebeğin için ara öğünlerin olmalı bencede tabi bu benim fikrim siz benimsemeyebilirsiniz suyunda az olmuş .
Evet birde dünkü kaçamaklar varYumitiiiii 1,800 gram vermişsin bu haftanın birincisi sensin..bravo demek o kaçamakları yapmasan daha çok vereceksin
bende kahvemi içip spora kaçim barim , sen alışverişekızlar hava müthiş çıkıp alışveriş yapayım azcık
Bu hafta hic kilo veremedim.69kiloyum.ama diyet yapamadim misafirlerim vardi toplantilar vardi fazla dikkat edemedim
vuuuov tebrikler kaçamaklarla 1,8 kiloEvet birde dünkü kaçamaklar var
Malesef hergün giremiyorum zsmanim olmuyor cocuklar kücük olunca.Sizinkiler büyük galiba.Siz bilirsiniz isterseniz cikarinBu hafta gelip menü paylaşmayanları listeden çıkartıyorum...
ben yemek yemeği hobi olarak göörüyorumbahar ben ilk günki menülerimi görsenDaydream- bana karbonhidrat canavarı dedi sen yine bana göre iyisin
benimde akşam çıkmam lazım ama bakalım kardeşime öğretmenler günü hediyesi bakıcamkızlar hava müthiş çıkıp alışveriş yapayım azcık
sen beni bir görsen yemek yerken resmen aşk yaşıyorum , bi ara sırf abur cubur yiyim diye 2 saat spor yapıyodum düşün ( yazın oluyor bu durum) ama şimdi direncimi kırana kadar cıslara ara verdimben yemek yemeği hobi olarak göörüyorumçok seviyorum inşallah bende iki haftada 2,5 kilo veririm buda demekki bir ay dikkat etsem hedefime ulaşırım.
benimde akşam çıkmam lazım ama bakalım kardeşime öğretmenler günü hediyesi bakıcam
abartmadan yesek bir dilim gibi yada yarım çükolata olmazmısen beni bir görsen yemek yerken resmen aşk yaşıyorum , bi ara sırf abur cubur yiyim diye 2 saat spor yapıyodum düşün ( yazın oluyor bu durum) ama şimdi direncimi kırana kadar cıslara ara verdim
ben onlara okey veriyorum kendimde yiyorum zaten ve evet malesef çekirdek kilo yapıyor tecrübeyle sabit , ama ay çekirdeği arada sırada 1 avuç yararlı diye bi yazıda okumuştum '1 avuç'abartmadan yesek bir dilim gibi yada yarım çükolata olmazmı
bide kızlar çekirdek kilo yapar dimi
ben onlara okey veriyorum kendimde yiyorum zaten ve evet malesef çekirdek kilo yapıyor tecrübeyle sabit , ama ay çekirdeği arada sırada 1 avuç yararlı diye bi yazıda okumuştum '1 avuç'
Kızlar merhaba bugün net le ilgili bir sorun yaşadım ancak girebildim sabah tartildim
Kilom 68.6
Marlincim HerGün 1 kez bile gelip 10 dakika ne yazılmış neler önerilmiş diye bakıp menünü yazıp gelen yorumlara baksan inan motive olup kendini frenlersin ve kilo vermeye başlarsın...küçük çocuk tabi ki Zaman'ını alıyordur ama buradaki herkes saatlerce burada mı sanıyorsun..çoğu çalışıyor aynı Zaman'da çocuklarıyla ilgileniyor...benim sabah 7,5 ta başlar işim gücüm akşam 10,30 ta oğlan uyuyunca anca bitiyor...10 dakikanı ayırman yeter...Malesef hergün giremiyorum zsmanim olmuyor cocuklar kücük olunca.Sizinkiler büyük galiba.Siz bilirsiniz isterseniz cikarin
anam sakın ha topa tutarız seni burda bir paket neo çekirdeğin devamı geliyor işte iki akşmaıdr bir paket bitiyor ama artık yemcem inşallah yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?