Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla sabah çok erkenden çıktım tartılamadımFeraceli Rabiş nerdesin?
1,1 kiloKızlar merhaba bugün net le ilgili bir sorun yaşadım ancak girebildim sabah tartildim
Kilom 68.6
Canım ben bugun 69.6 idim. Direnişim sürüyor. Internetim yoktu yazamadım şimdi 1 GB aldım mecbur
Canım ben bugun 69.6 idim. Direnişim sürüyor. Internetim yoktu yazamadım şimdi 1 GB aldım mecbur
Evet çok mutluyum zaten hedefim haftada 1 kilo vermek1,1 kilo![]()
çok güzel maşallah , bende 1,1 verdim bu hafta çok iyi gidiyor böyleEvet çok mutluyum zaten hedefim haftada 1 kilo vermek![]()
rabişim o zaman yarın sabah muhakkak yaz kilonu kuzum..Abla sabah çok erkenden çıktım tartılamadım![]()
merhaba hoşgeldin öncelikle:) aslında menülerimizi gün sonunda toplu olarak spor ve suyla beraber yazıyoruz ilk sayfada kurallar yazıyor:) çok değil aslında makarna ve patatesi kararında bırakmışsın ama kadınbudu köfte içinde pirinç var o yüzden bu öğün karbonhidrat açısından zengin olmuş, akşam yemeğine proteine ağırlık vermeni öneririmöğle yemeğim
mercimek çorbası
iki adet kadın budu köfte
2 adet elma dilim patates
bir kaşık makarna
bir kase yoğurt :)
çok mu bilemedim
Baharcım çok...mercimek çorbası,makarna,patates ,kadın budu köftede de pirinç vardır hepsi korbonhidrat..eğer yemediysen daha sadece çorbayı ve köfteyi ye yoğurtla beraber..ekmek yeme çnkü çorba ekmekle eşdeğer..öğle yemeğim
mercimek çorbası
iki adet kadın budu köfte
2 adet elma dilim patates
bir kaşık makarna
bir kase yoğurt :)
çok mu bilemedim
teşekkür ederimmerhaba hoşgeldin öncelikle:) aslında menülerimizi gün sonunda toplu olarak spor ve suyla beraber yazıyoruz ilk sayfada kurallar yazıyor:) çok değil aslında makarna ve patatesi kararında bırakmışsın ama kadınbudu köfte içinde pirinç var o yüzden bu öğün karbonhidrat açısından zengin olmuş, akşam yemeğine proteine ağırlık vermeni öneririm![]()
Yasom yazdı eminem...ekledim listeye...montiye ağırlık ver bu hafta sen onunla güzel kilolar verdin çünkü..Canım ben bugun 69.6 idim. Direnişim sürüyor. Internetim yoktu yazamadım şimdi 1 GB aldım mecbur
kız abla bende öğreniyom bu işi yavaş yavaşBaharcım çok...mercimek çorbası,makarna,patates ,kadın budu köftede de pirinç vardır hepsi korbonhidrat..eğer yemediysen daha sadece çorbayı ve köfteyi ye yoğurtla beraber..ekmek yeme çnkü çorba ekmekle eşdeğer..
1 gün sonra belirterek menünü ,suyunu ve sporunu toplu olarak yazarsın Baharcım..teşekkür ederim
gün sonunda yazamam sanırım ama bende ertesi sabah yazarım o zman :)
kurallara tekrar bi göz atsam iyi olur
tam yazacaktım yerim senin yorumlarını diye...öğrenmişsin Roksimkız abla bende öğreniyom bu işi yavaş yavaş![]()
malesef yedim gitti ekmek yemedim zaten öğlenleri ekmek yemeğe gereksinim duymuyorumBaharcım çok...mercimek çorbası,makarna,patates ,kadın budu köftede de pirinç vardır hepsi korbonhidrat..eğer yemediysen daha sadece çorbayı ve köfteyi ye yoğurtla beraber..ekmek yeme çnkü çorba ekmekle eşdeğer..
bizim bu portakal diyetini ablama söyledim oda başlıyo bu haftasınu herkese yayıyorumtam yazacaktım yerim senin yorumlarını diye...öğrenmişsin Roksim![]()
Yumitiiiii 1,800 gram vermişsin bu haftanın birincisi sensin..bravo demek o kaçamakları yapmasan daha çok vereceksinSlm kızlar 66.7 kilom
Tamam ablarabişim o zaman yarın sabah muhakkak yaz kilonu kuzum..