• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

öğle yemeğim
mercimek çorbası
iki adet kadın budu köfte
2 adet elma dilim patates
bir kaşık makarna
bir kase yoğurt :)
çok mu bilemedim
merhaba hoşgeldin öncelikle:) aslında menülerimizi gün sonunda toplu olarak spor ve suyla beraber yazıyoruz ilk sayfada kurallar yazıyor:) çok değil aslında makarna ve patatesi kararında bırakmışsın ama kadınbudu köfte içinde pirinç var o yüzden bu öğün karbonhidrat açısından zengin olmuş, akşam yemeğine proteine ağırlık vermeni öneririm:KK68:

öğle yemeğim
mercimek çorbası
iki adet kadın budu köfte
2 adet elma dilim patates
bir kaşık makarna
bir kase yoğurt :)
çok mu bilemedim
Baharcım çok...mercimek çorbası,makarna,patates ,kadın budu köftede de pirinç vardır hepsi korbonhidrat..eğer yemediysen daha sadece çorbayı ve köfteyi ye yoğurtla beraber..ekmek yeme çnkü çorba ekmekle eşdeğer..

merhaba hoşgeldin öncelikle:) aslında menülerimizi gün sonunda toplu olarak spor ve suyla beraber yazıyoruz ilk sayfada kurallar yazıyor:) çok değil aslında makarna ve patatesi kararında bırakmışsın ama kadınbudu köfte içinde pirinç var o yüzden bu öğün karbonhidrat açısından zengin olmuş, akşam yemeğine proteine ağırlık vermeni öneririm:KK68:
teşekkür ederim
gün sonunda yazamam sanırım ama bende ertesi sabah yazarım o zman :)
kurallara tekrar bi göz atsam iyi olur

Baharcım çok...mercimek çorbası,makarna,patates ,kadın budu köftede de pirinç vardır hepsi korbonhidrat..eğer yemediysen daha sadece çorbayı ve köfteyi ye yoğurtla beraber..ekmek yeme çnkü çorba ekmekle eşdeğer..
malesef yedim gitti ekmek yemedim zaten öğlenleri ekmek yemeğe gereksinim duymuyorum
işyerinde yemekler çok çeşit olduğu için ekmek yemiyorum
aklımda bulunsun makarna yemedim gibi bişi zaten çatalla aldım bir kere
:) :) neyse kendimi kandırmayayım tamam

Back